ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    17. Studeni 2019. 16:38

Zoe27

Ena cestitam 💕💕 sva sam se raznježila, jos kada sam procitala da je bebica isto Nika dodatno sam se rastopila 😍 ne znam za vas, ali mene hvata nervoza kada se sjetim da je termin sve blize, posebno jer su mi se zadnja dva dana pojacala stezanja i svakakvi bolovi pa se ne mogu opustiti, samo razmisljam o tome 🙈

Pa kako neće,  ti si brzo na redu :D
    I ja se tako osjećam a termin za više od 2 mjeseca.. Imaš sve spremno? :)
    Oprosti ako si pisala, Baby brain apsolutni, imena 0 bodova :)

[/url

• lucille9
    17. Studeni 2019. 16:39

Ena, iskrene čestitke! Drago mi je da je sve dobro prošlo! Čuvajte se, mazite se, papajte!!

malaMare
    17. Studeni 2019. 16:41

Ena, cestitam od srca!! Brz oporavak tebi i tvojoj princezi! 🥳🥳 Eto, i mene je raznjezio tvoj post. Bas sam postala izrazito emotivna u ovoj trudnoci! 

• lucille9
    17. Studeni 2019. 16:43

Moja kontrola je sutra, gin je predložio indukciju slijedeći tjedan...a mene strah...mislim sve je ok, nisam mislila da ću do ovih tjedana stići...a sada me strah...pa opet nije...pa opet umirem od straha...a nije mi prvo.
    Ovo što je Ena napisala, meni je bila to mora na porodu...imala sam osjećaj da ću se 'pokakati' kod tiskanja..i stalno mi se mokrilo,,pa bljuckanje...emocije...umor....i moj blijedi muž prestravljan do mene; normalno, dok stigne grofica sve se to zaboravi

Damnarexx 🌺

Bome Ena svaka ti čast kako si ti to brzo odradila 🤗🤗 nadam se da cemo i mi tako. 
    I mene lagano trta hvata poroda, al me najvise strah prijevremenog 😩

• Zoe27

DeeDee

Zoe27

Ena cestitam 💕💕 sva sam se raznježila, jos kada sam procitala da je bebica isto Nika dodatno sam se rastopila 😍 ne znam za vas, ali mene hvata nervoza kada se sjetim da je termin sve blize, posebno jer su mi se zadnja dva dana pojacala stezanja i svakakvi bolovi pa se ne mogu opustiti, samo razmisljam o tome 🙈

Pa kako neće, ti si brzo na redu :D
    I ja se tako osjećam a termin za više od 2 mjeseca.. Imaš sve spremno? :)
    Oprosti ako si pisala, Baby brain apsolutni, imena 0 bodova :)

Je, sve je spremno, osim mene 🙈 jedan dan mi je kao ajde vise da se rijesim, drugi dan mi je kako cu ja to i tako se vrtim u krug 😂

• Tonkica1
    17. Studeni 2019. 16:45

Ena ❤❤😭😭😭 drago mi je da je sve proslo u redu. Mazi sad svoju malu Niku i uzivaj s njom!
    Bome i ja se malo scimala kad vidim post na eng, rekoh jesam nesto propustila... 😂
    Nista nemam spremno, nadam se da cu moci poceti iduci tjedan sa pranjem robice i peglanjem. Za tjedan dana pocinje uredenje sobe pa se nadam da cemo sve stici na vrijeme i okititi bor prije nego mali odluci van 😅

• Tonkica1
    17. Studeni 2019. 16:47

lucille9

Moja kontrola je sutra, gin je predložio indukciju slijedeći tjedan…a mene strah…mislim sve je ok, nisam mislila da ću do ovih tjedana stići…a sada me strah…pa opet nije…pa opet umirem od straha…a nije mi prvo.
    Ovo što je Ena napisala, meni je bila to mora na porodu…imala sam osjećaj da ću se 'pokakati' kod tiskanja..i stalno mi se mokrilo,,pa bljuckanje…emocije…umor….i moj blijedi muž prestravljan do mene; normalno, dok stigne grofica sve se to zaboravi

Koji si sad tt da ti predlaze indukciju? 🤞 da ti samo krene da ne moraju inducirati! 

ivikii
    17. Studeni 2019. 16:54

Enaaa cestiiitaaaammm😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

Lorena94
    17. Studeni 2019. 17:21

Sretno svima sutra na pregledima, ja idem tek 2.12.do onda neću imati mira jeli sa mojim bebačem sve ok, na zadnjem UZVu trbuščić zaostajao za tjedan dana. 
    Također vidim da ste se sve više manje naoružale opremom i odjećom za bebice. Mi još nismo kolica, bočice, izdajalicu, kozmetiku, kadicu za kupanje... Kupili smo najosnovnije, bodiće, pidžamice, skafanderić, benkice.. A ovo nikako MM radi od jutra do mraka a mene malo strah vozit samu, pogotovo jer ima debila na cesti.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.