Ena draga cestitam 😘🎉💓🤗
Joj kad se sjetim tih ludih emocija nakon poroda. Super da je sve proslo ok i relativno brzo. I drago mi je da si zadovoljna osobljem. Kad dodje mrva, uzivajte, mazite se.
MaRe ti si me ja mislim pitala za pokrete curki 😅... Joj, cudno je... Mrdaju se kako kada, jedna je svakako zustrija od druge uvijek al mislim da je do polozaja pa da samo ja imam taj osjecaj. Pretezno u paru nekaj izvode 🙈... Ja ih osjetim vec stvarno dugo i najcudnije m je kaj onak ih osjetim po cijelom trbuhu al sad vec razaznajem guzicu kod jedne 😅😅... Bas se nekad zna namjestit cudno i onda joj guzica iskoci oko pupka s desne strane, ja ju malo gurkam onda jer mi je to dosta nelagodno, pa se pomakne 🤭.
Lavice da, sportski je fiksni na pegperegu, a kosare su one meke i one se kao i jaja montiraju onda iznad sportskog dijela. Cim dodju slikam ih da ih vidite uzivo 😊.
Jao, bebice lagano pristizu 🤭🤭🤭🤭
url=https://lilypie.com][/url
Ena odličan i brz porod, hvala ti što si podijelila s nama.. Uživaj sa svojom malom Nikom, nek vas prati sreća uvijek😘
Ena cestitam od ❤ uzivaj sa svojom mrvivom, mazite se 💕💕🎉😘 Drago mi je da je sve dobro i brzo proslo.
Petra kolica su predivna. Drago mi je da si ih ugrabila.
Mare bas ko u skoli.. kako se blizi termin, pocinje nervoza. Slj tj definitivno moram oprati robicu i posteljinu i pripremiti se. Sad ce to. Bolje da ceka spremno 🙏
Lucille ja.sam.umrla.od.smijeha, znala sam da je do mobitela, tako meni zna sam odlučit.😂😂😂
Kraljica išla spavat na svakih 5 minuta hahah vrh!! Svaka čast Ena 😍
[/url
Di nam je Iva? Gledam po popisu da bi mogla bit sljedeća ili jako brzo a ne javlja se dva dana, ili sam ja preskočila?
[/url
Netko je pitao za komodu. Pogledajte u Adax beba centru u Maksimirskoj ako ste u Zagrebu.
Može se i preko Weba naručiti, mi smo kupili tamo svoju. Nekako mi se čini najbolji omjer cijene i kvalitete, sve je Hrvatska proizvodnja i cijene su stvarno pristojne u usporedbi s drugim komodama.
Evo i link:https://kalutrade.eu/webshop/bebe-oprema/komode-i-ormarici
Prvi plan je bio uzeti Ikea komodu s 4 ladice pa samo na nju namontirati prematalicu, ali smo ju sva sreća išli vidjeti uživo i meni je previsoka za prematanje bebe. Ali dobro, ja sam jako mala ;)
Hvala puno,pogledat cemo u Adaxu😊
Ena cestitam 💕💕 sva sam se raznježila, jos kada sam procitala da je bebica isto Nika dodatno sam se rastopila 😍 ne znam za vas, ali mene hvata nervoza kada se sjetim da je termin sve blize, posebno jer su mi se zadnja dva dana pojacala stezanja i svakakvi bolovi pa se ne mogu opustiti, samo razmisljam o tome 🙈
Bok curke!
Hvala Vam svima na čestitkama! Curka je stigla u 11 i 15.💞
Da vam ukratko opisem situaciju.. Ja sam dobila trudove još noćas.. prvo bili 15 min, pa 10, pa 8.. pratila, došli su na svakih 5 minuta, i ja zaspala ludaca. Probudila se za dva sata, otišla piškiti, sve bilo normalno. I onda, u 5:00 okrecem se i čujem puk, i voda. Krevet mokar. Ja se tusnula, obukla, ma vraga, to curi ko slapovi.. nagurala rucnike u tajice, i gas u Petrovu. I gore, došla otvorena 2 cm. Ja sam počela povraćati, tlak mi pao, ona me klistira, ja svugdje gdje hodam, tako povraćam i kakam🙈🙈🙈🙈 Onda me sestra otusirala, i dala mi čokoladu i vodu, i ja se preporodila.. I da, uzela sam epi.. Nisam mogla funkcionirati, rekla sam da cu pločice sa zida, zubima skidati 😂😂😂
Zvali su reumatologa da da zeleno svijetlo. U pola 9 sam bila otvorena 5 prstiju, a u 11 sam rekla babici da će beba izići van. I ona se nasmijala i rekla ajde da te pogledam, i kaže ona evo glavica nam je tu. Dva puta tisnula, treći puta, moja Nika plače, plačem ja. Doktor oduševljen, babica isto. Jedan vanjski, i dva unutarnja sava imam.
I moram Vam reći da su toliko divni svi dolje danas, čak i sad evo na odjelu, svi su dobri i pažljivi i sve.. stvarno imam za sada samo riječi hvale. Eto, sad čekam da mi vrate mrvicu, sad me tek uhvatilo da plačem.. emocije su me slomile🥰🥰🥰🥰🥰
Cestitam na bebici❤🌷brz oporavak..
Bas je lijepo procitati lijepo iskustvo s poroda iz Petrove🤗❤
Ena svaka cast na spavanju izmedju trudova! Znaci ako su u radjaoni plocice da uzem epi. 🤣 Samo nek ste vi zdrave i vesele, mazite se sada!
Lucille ja sad gledam o cemu je problem. Dakle ja uopce nisam skontala da su ti postovi na eng, ja citala redom i moj mozak nije ni registrirao 🙈. Mozak mi stvarno ne funkcionira.
Sortiraj odgovore
Najstariji