ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    28. Studeni 2019. 19:41

Trbuh mi se prije uru naglo stvrdnio i ne popusta doslovno pritisak na pluca i dolje. Lakse je sad kad sam na lijevom boku i popila sam magnezij direkt, ali isto neki cudan osjecaj kao da je sve u kontrakciji. Jel imao tko takvih iskustava, a da je potrajalo duze?

url=https://lilypie.com]

DeeDee
    28. Studeni 2019. 19:43

mala.le.90.

Meni je prva beba pa ne znam, vi koje ste radjale; koju hranu nakon poroda treba izbjegavati, zapravo sto jesti tih prvih tjedana/mjeseci. Evo cujem da se npr citrusi ne smiju, a da juhu treba dosta cesto…🤷‍♀️

Jesi ti samnom na tečaju, jučer su nam upravo o citrusima i juhi pričali. :D

[/url

mala.le.90.
    28. Studeni 2019. 19:49

Dee nisam, haha, bas danas nesto razmisljam o tome jer znam da postoje neke namirnice koje se ne preporucuju.
    Stelle meni ti je tako skoro svaki dan vec neko vrijeme.
    Plus sto zadnja tri dana imam dosta jaca probadanja u rodnici, imam osjecaj da sijeva ili da se kosti sire, traje nekih pola sata i prodje...
    I grceve u guzici, to mi je dosta nezgodna nuspojava jer me doslovno paralizira...
    To su sve cari 9.mjeseca izgleda🤦‍♀️
    Lavice tnx!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Stelle123
    28. Studeni 2019. 19:54

Mala mislila sam da su BH, ali one ne traju dugo, ovdi kao da se cijeli trbuh rasteze i tako stoji. Evo sad nakon pola sata lezanja je malo lakse, al i dalje mi je trbuh ko buvel napuhan.

url=https://lilypie.com]

mrgud_zg
    28. Studeni 2019. 19:57

Cure, u cemu ce spavat vase bebe? Vreci, jastuku il cete ih pokrivat s popluncicem?
    Ja sam dobila neku malu vrecu pa mislim probat s tim na pocetku. Jel ima netko preporuku za neki poplun, ti bi isto kupila, a ne znam kolko debeli.. imam par dekica, al mislim si ak se ja pokrivam po zimi s poplunom onda bi i beba trebala kaj ne?

Grizli
    28. Studeni 2019. 19:57

Nama za dojilje su rekli da ne preporucaju citruse, hranu koja napuhuje (grah, grasak, brokula isl), alkohol, kava, cokolada, jaja, sparogw, voce koje izaziva alergije tipa jagode, orasasti plodovi, zacinjena hrana, piletina. A preporuca se mlijeko do pola litre dnevno i mlijecni proizvodi, cjelovite zitarice, meso kuhano, juhe, dovoljno ugljikohidrata, jabuke... Uglavnom nista sto napuhuje i izaziva alergije. 

mala.le.90.
    28. Studeni 2019. 20:18

Stelle123

Mala mislila sam da su BH, ali one ne traju dugo, ovdi kao da se cijeli trbuh rasteze i tako stoji. Evo sad nakon pola sata lezanja je malo lakse, al i dalje mi je trbuh ko buvel napuhan.

U visokim smo tjednima, meni je beba npr dosta velika i vec duze vrijeme mi je stomak tvrd. I isto mi se to dogadja sto i tebi. Vjerojatno ni beba nema kud, sve je stisnuto. Znam da je nelagodan osjecaj kad to bude, mene redovno tad i nogom u rebra zapre...i ne pusta...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    28. Studeni 2019. 20:21

Grizli dobro da tvoj popis nisam pisala prije prve trudnoce😂😂 Ja sam svako.jutro popila kavu i Boze dragi kakav sam ja apetit imala od tog dojenja,al mi se kile nisu primale. I cokolade sam pojela na tone🙈🙈🙈 Piletina? Sta ne valja s piletino 🤔🤔

Grizli
    28. Studeni 2019. 20:29

A ne znam cokolada navodno moze izazivat osipe bebama, kavu ne preporucaju barem prvih mj dana, a piletinu kao jer je puna hormona. Nemam pojma mene bas to iznenadilo. I da med isto ne preporucaju isto zbog alergija. Al kao bas ta neka patronazna je rekla da su to smjernice i da vidimo prvih mj dana a onda probamo uvoditi 1 po 1 namjernicu tipa kave, coko i sl i vidimo kako beba reagira. 

MaRe
    28. Studeni 2019. 20:45

Grizli po ovom tvom cu umrijeti od gladi ako budem dojila 😂😂😂 Kao jedva cekam da rodim jer cu se napokon vratit normali a oni i dalje pola toga ne smiješ 😁 Joj jedva cekam da mogu Monster ili Hell popiti🙃
    Meni je isto trbuh tvrd,pogotovo kad stojim duze..al ne cijeli nego točno se osjeti tvrdi obris bebe. Dok se okrecem pa sam na leđima tocno se vidim u kojem je polozaju i bas je cudno..jedna strana onak ispuhana a druga u zraku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.