ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    28. Studeni 2019. 18:44

damnarexx

Okej, hvala ti…znaci sve isto kao i kod doznaka za komplikacije :)
    Jel znate mozda koji je najraniji datum za dobiti doznake? Taman ce iduci mjesec zapast blagdani u to neko doba.
    Simbalijamene je zadnji put oprala jer sam dosla 3.u mjesecu🙄 i zamolila me da dolazim ranije, do 30-31.ovisi o mj.
    Hvala na odg :)

Uh valjda je bitno i kakve su volje taj dan, meni je pošarala cijeli R1 obrazac jer kao krive mjesece je knjigovođa ispunila i onda je shvatila da je fulala i da je sve ok ispunjeno. 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    28. Studeni 2019. 18:57

Red fox gdje si ti upisivala muzev oib? 🙊
    Meni porodiljni poceo 14.11. Od gin sam dobila papire krajem 10 mj jer mi je tad padao pregled. A na hzzo sam nosila 7.11. Nitko nije za nista prigovarao
    Mom ja sam danas 35+5 i beba je procijenjena na 2500g. Gin je komentirala da je sve ok. Po provjeni nebi trebala bit neka jako velika beba al ovo su kao normane tezine. Tako da ne kuzim zasto bi tvoja bila mala

DeeDee
    28. Studeni 2019. 19:03

Ja ne kužim više nis s tim papirima. Meni je danas dala doznake za 11.mjesec za komplikacije,  rekla mi je da mi porodiljni počne 11.12. i da 12.12. dođem po papire. Sutra nosim ovo za komplikacije na hzzo pa ću probat pitat

[/url

beba2025❤
    28. Studeni 2019. 19:11

mom12

Pozdrav zanima me kolike su vase bebe bile u 34 tj + 3 dana…ja danas bila na pregledu i dr kaze 2250 i kaze kao da treba bit vece…

Moja 1950 grama..sad je kao na 3500g.
    Te njihove uzv procijene nisu pouzdane i njihove izjave su po meni glupe!
    Samo uplase trudnice bezveze.
    Sve su bebice drukcije i nemoj se uzrujavati nego se opusti i uzivaj u trudnoci🤗

Damnarexx 🌺
    28. Studeni 2019. 19:12

Simbalija

damnarexx

Okej, hvala ti…znaci sve isto kao i kod doznaka za komplikacije :)
    Jel znate mozda koji je najraniji datum za dobiti doznake? Taman ce iduci mjesec zapast blagdani u to neko doba.
    Simbalijamene je zadnji put oprala jer sam dosla 3.u mjesecu🙄 i zamolila me da dolazim ranije, do 30-31.ovisi o mj.
    Hvala na odg :)

Uh valjda je bitno i kakve su volje taj dan, meni je pošarala cijeli R1 obrazac jer kao krive mjesece je knjigovođa ispunila i onda je shvatila da je fulala i da je sve ok ispunjeno. 😁

Hahaha eee to je sigurno bilo slatko za gledati 😂😂😂

Lavica27
    28. Studeni 2019. 19:31

Joj i ja sam se jucer s ginekologom oko tog datuma porodiljnog prepirala jučer, tri dana kasnije ide po njihovoj racunici...ugl bas sam jutros bila na hzzo i pitala ih, me i iza bozica ide otvaranje porodiljnog i pitala sam jel trebam onih 15dana ranije sto nositi,odmahnule su rukom i rekle do nove godine da donesem dvije doznake inkod njih popunim obrazac a R1 ne treba novi(tj ponovno).
    Sarita drago mi je da je sve ok. Ja piskaram kad treba i ne treba😂
    Jel ima vijesti o njurko?

Lorena94
    28. Studeni 2019. 19:32

Žene, ubija me glava, vjerojatno će biti neka promjena vremena, smijem li popiti paracetamol? 

mala.le.90.
    28. Studeni 2019. 19:34

Meni je prva beba pa ne znam, vi koje ste radjale; koju hranu nakon poroda treba izbjegavati, zapravo sto jesti tih prvih tjedana/mjeseci. Evo cujem da se npr citrusi ne smiju, a da juhu treba dosta cesto...🤷‍♀️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Damnarexx 🌺
    28. Studeni 2019. 19:34

Lavica27

Joj i ja sam se jucer s ginekologom oko tog datuma porodiljnog prepirala jučer, tri dana kasnije ide po njihovoj racunici…ugl bas sam jutros bila na hzzo i pitala ih, me i iza bozica ide otvaranje porodiljnog i pitala sam jel trebam onih 15dana ranije sto nositi,odmahnule su rukom i rekle do nove godine da donesem dvije doznake inkod njih popunim obrazac a R1 ne treba novi(tj ponovno).
    Sarita drago mi je da je sve ok. Ja piskaram kad treba i ne treba😂
    Jel ima vijesti o njurko?

Ok, onda je meni isto kao tebi.. mi smo u dan :)

Lavica27
    28. Studeni 2019. 19:37

Lorena smijes.
    Mala le sad si me sjetila za te citruse. A juhe vise jer je kao bitno da pijes puno tekucine,pripaziti s namirnicama koje napuhavaju (grah,mahune,grasak itd...). Iskreno ne sjecam se kolko sam to pazila,mozda prva dva mjeseca...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.