ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • piba7
    28. Studeni 2019. 18:09

damnarexx

Ja isto muku mucim sa grudnjacima🙈😂
    Imam jedan sa AliExpressa 36/38 cini mi se ogrooman..al kad ga obucem jos je i okej, i plus kada dobijem mlijeko + jastucici bit ce od njega nesto.
    A Lidl definitvino napadam iduci cetvrtak 😄🤞
    Zadnji put sam kupila tajice isto 36/38 koje uopce nisu nalikovale tajicama nego stramplama🤷 malo me razocaralo, plus jedva ih navucem a inace sam 34/36 (jos uvjek osim trbuha).
    *
    Tete šalteruše!
    Ja sam si izracunala da mi je 45 dana prije termina 22.12, zanima me kad idem zatvarat kompl.i otvarat porodiljni?N a HZZO sam procitala 15 dana prije tog datuma, sto bi znacilo sad do 7.12🧐?
    A tetu sam pitala neki dan na HZZO(remetinec) do kad se nose ti papiri, kaze ona da mogu i do kraja mjeseca kao i doznake za komplikacije.
    Sad sam zbunjena i nebi htjela da zakasnim🤔

Nemoj sama računati termin porodiljnog,  ginekolog će ti dati točan datum kako njima program izbacuje. Meni je npr po njihovom programu 2 dana kasnije nego sam sama izračunala. Ne treba 15 dana prije, ja sam npr otvarala porodiljni 16.11., donijela sam papire na HZZO 15.11.

Red Fox
    28. Studeni 2019. 18:17

Damnarexx ja ti isto spadam u remetinec. Isla sam kod svoje gin dva dana prije pocetka porodiljnog (isto mi je ona termin izracunala dva dana vise od 40 tjedana). Dobila sam dvije doznake (za pola mjeseca komplikacija i druge za otvaranje porodiljnog). Ispunila sam od hzzo-a onaj obrazac za komplikacije za studeni i jos jedan obrazac za porodiljni ( treba i muzev oib cisto da si pripremis). Porodiljni mi je poceo 14.11., papire sam nosila jucer. Rekli su da se moze do 5.ideceg mjeseca, kao i za komplikacije.

Simbalija
    28. Studeni 2019. 18:21

Ja sam sebi izračunala 45dana prije i isti datum mi je dala ginekologica.
    Možeš odnijeti do 5. u idućem mjesecu, ako je za prosinac onda do 5.1. Ovih 15 dana prije koji pišu na netu već dugo ne znače ništa odnosno nitko ih se ne drži.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

beba2025❤
    28. Studeni 2019. 18:29

piba7

Cure, evo Bubamara je objavila info za sutrašnje popuste. Biti će 30% na sve od 8-11h i 17-18h.

Na Peg Perego i Nunu nema popusta ☺

beba2025❤
    28. Studeni 2019. 18:31

Lorena94

Curke hvala za orašara, visok je 45 cm 😁 po meni je ovaj Black Friday je prevara, snize već sniženo ili ništa maltene ne snize… U Americi se tuku kad je BF jer snize sve 80-90%

Upravo to..na svakom shopu iste fore..snize par stvari,,a za ostale stave prekrizene cijene više nego sto su inace..i kao popust..

• mom12
    28. Studeni 2019. 18:33

Pozdrav zanima me kolike su vase bebe bile u 34 tj + 3 dana...ja danas bila na pregledu i dr kaze 2250 i kaze kao da treba bit vece...

• mom12
    28. Studeni 2019. 18:36

u biti teza....

• piba7
    28. Studeni 2019. 18:36

mom12

Pozdrav zanima me kolike su vase bebe bile u 34 tj + 3 dana…ja danas bila na pregledu i dr kaze 2250 i kaze kao da treba bit vece…

Ja sam jučer bila na pregledu, 35+3 i beba je bila 2400g što je u potpunosti uredno. Ne brini, doktori svašta pričaju, nismo svi isti, a i njihove procjene nisu bas najtočnije.

Damnarexx 🌺
    28. Studeni 2019. 18:38

Red Fox

Damnarexxja ti isto spadam u remetinec. Isla sam kod svoje gin dva dana prije pocetka porodiljnog (isto mi je ona termin izracunala dva dana vise od 40 tjedana). Dobila sam dvije doznake (za pola mjeseca komplikacija i druge za otvaranje porodiljnog). Ispunila sam od hzzo-a onaj obrazac za komplikacije za studeni i jos jedan obrazac za porodiljni ( treba i muzev oib cisto da si pripremis). Porodiljni mi je poceo 14.11., papire sam nosila jucer. Rekli su da se moze do 5.ideceg mjeseca, kao i za komplikacije.

Okej, hvala ti...znaci sve isto kao i kod doznaka za komplikacije :) 
    Jel znate mozda koji je najraniji datum za dobiti doznake? Taman ce iduci mjesec zapast blagdani u to neko doba. 
    Simbalija mene je zadnji put oprala jer sam dosla 3.u mjesecu🙄 i zamolila me da dolazim ranije, do 30-31.ovisi o mj.
    Hvala na odg :)

Simbalija
    28. Studeni 2019. 18:38

mom12

Pozdrav zanima me kolike su vase bebe bile u 34 tj + 3 dana…ja danas bila na pregledu i dr kaze 2250 i kaze kao da treba bit vece…

Moja je na 34+4 bila 2700.. Barem po procjeni.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.