Njurko sretno! Cekamo vijesti!
Hvala curke za savjet za pavlovicevu, bas cu u ljekarni nasoj pitat dal rade ju i koliko dodje onda.
Ja imam lidl tajice 2 para crnih m i l, jedne sive m i plave m. I razlika je sive m su mi jos siroke gore, plave m su malo uze i bas to kad mi jako se trbuh napuse zuljaju me na pupuku, crne m su mi idealne, a l crne mrvu sire kao i sive, al na siroku maju se ne skuzi i ne padaju, jer samo gronji rub mi je sirok. Rifle su mi tek nedavno krenule u funkciju jer nogavice su mi m, al gornji dio mi je jako sirok jos uvijek pa ili ga moram pofrkat ili ako ih imam cijeli dan moram ih odmah prat jer cim se malo rastegnu mi padaju.
Za cure koje idu na sv duh, danas je bio drugi doktor, Matija Prka, mladi neki tip, nedefiniran mi je. Ne znam hoce on sad bit cetvrtkom ili ne, al eto to su najfirskije vijesti 😊
Moj tvrdoglavac je i dalje na zadak ko kuca kak kaze doktor. Do sljedeceg tjedna ak se ne predomisli i okrene mi je reko da ide dogovor za carski.
Sretno ostatku danas! 😊
Za cure koje idu na sv duh, danas je bio drugi doktor, Matija Prka, mladi neki tip, nedefiniran mi je. Ne znam hoce on sad bit cetvrtkom ili ne, al eto to su najfirskije vijesti 😊
Moj tvrdoglavac je i dalje na zadak ko kuca kak kaze doktor. Do sljedeceg tjedna ak se ne predomisli i okrene mi je reko da ide dogovor za carski.
Sretno ostatku danas! 😊
Držim palčeve da se okrene bebica,ali i ako se ne okrene..nije ni carski tako strasan.
Bolje nego kad forsiraju prirodan porod bebe na zadak,izmuce se i beba i mama i na kraju hitan carski!
Kako god bilo,,sretno🤗
Bokic od svih strana sta sam procitala znam da je netko pitao za tlak, sve je super od jucer kako sam dosla doma☺️ To je samo panika od dolaska u bolnicu i nista vise…. i vidim svi radaju prije mene samo ovaj moj ne zeli iz tibe😅 sinoc sam cak i imala blage kontrakcije ali meni su obrnute pucaju sa leda na dupe, no nakon par odlezanih sam jednostavno zaspala probudila se ujutro i sad me kao pocelo nesto stezat ali nista alarmantno pa samo lezim i odmaram dok mi mm ne dode popodne sa posla, jer sam bas neka bezvoljna i nista mi se neda🤷🏼♀️😒
Bebica uziva,ne da joj se☺sretno 🤗
Evo curke i mene danas napokon... Malo sam fulala s ocrtavanjem lica, jer ga je deda već bio sastavio pa teško za bojat i oslikat...
Sretno svima danas na pregledima..
😘
Vidim da se spominju grudnjaci za dojenje pa me zanima kako birate veličinu? Po sadašnjoj, pa malo više ili? Uopće nemam ideju kako izabrati.
Vidim da se spominju grudnjaci za dojenje pa me zanima kako birate veličinu? Po sadašnjoj, pa malo više ili? Uopće nemam ideju kako izabrati.
Mogu ti iz svog iskustva reci kako sam ja, pa sam malo fulala, a zapravo sam htjela samo imati nesto za prvu ruku, npr. ja sam 75/80A, solidna jedinica ☺️
I sad su mi ajmo rec narasle do dvojke i mislila sam ajde 80b, dublja kosarica, ali nazalost meni je to stvarno preveliko, to mi je vise za trojku, kosarice su mi velike..
Evo curke i mene danas napokon… Malo sam fulala s ocrtavanjem lica, jer ga je deda već bio sastavio pa teško za bojat i oslikat…
Sretno svima danas na pregledima..
😘
svaka cast, jako lijepo!
Njurko sretno!!!! :)
Ajme prekrasan orosar... :) Koliko je velik? Odlicno Oi oslikala!
Meni je termin 3.12. prema Petrovoj. Svako to po svom. Moj mališa se isto za sad neda. Jucer sam navece tocno osjetila kak mi se u zdjelici okrece, kao da mi prepone dodiruje iznutra. Bas cudan osjecaj. Ko neki slow motion pokreti haha :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lorena bravo, svaka cast!
Lorija od panike sam danas isla prat posteljinu za kinderbet😂 ja krecem ranije u trudnicku ambulantu al sve je to tako blizu!
Mikio nisam uopce komentirala za ovo od ethereala,svaka cast da hoce ponovo poslati. Evo ja ga jutros oprala na 30°, malo sam prepunila masinu pa mi onda ne napravi dobro centrifuga pa sam pustila jos jednom ispiranje i centrifugu na 800 okretaja i normalan mi se cini,da se nije ocufao.
Sortiraj odgovore
Najstariji