ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    28. Studeni 2019. 13:32

miki0

Macutica

Henky

Vidim da se spominju grudnjaci za dojenje pa me zanima kako birate veličinu? Po sadašnjoj, pa malo više ili? Uopće nemam ideju kako izabrati.

Mogu ti iz svog iskustva reci kako sam ja, pa sam malo fulala, a zapravo sam htjela samo imati nesto za prvu ruku, npr. ja sam 75/80A, solidna jedinica ☺️
    I sad su mi ajmo rec narasle do dvojke i mislila sam ajde 80b, dublja kosarica, ali nazalost meni je to stvarno preveliko, to mi je vise za trojku, kosarice su mi velike..

Jesi probala ih i sa onim jastucicima za dojenje! Meni je isto malo veca kosarica al sam onda jos umetnula jastucic za dojenje i jos ak nbreknu od mlijeka bit ce i knap 🙈

Nisam, i da stavim, svejedno mi nekako preveliko i previse prostora ima.. 

mrgud_zg
    28. Studeni 2019. 13:47

E to s grudnjacima i cicama nema pravila 🙈  Ja uopce nemam osjecam da su mi tolko narasle, al kupila sam broj veci grudnjak u hmu jos na ljeto. I onda u 9 mj u lidlu. I sve mi je malo i sve me zulja 😂😂😂

Nego, ja imala ipak danas samo uzv. Sve je ok. Beba i dalje glavom dolje, plodove vode dovoljno, ima 2,5 kile
    Sutra imam pregled u trudnickoj ambulanti pa ce mi uzet i bris

• Sarita15
    28. Studeni 2019. 13:51

Tu sam Lavice popratim samo znas kako se kaze, kad nemas nis pametno za rec radije suti :) :) nemoj da te lovi panika sve ce bit ok i sve ces stic 💪

Simbalija
    28. Studeni 2019. 14:21

Što se tiče grudnjaka ja sam inače 70/75 B, nekad i C (tezenis npr), uzela sam 80C i za sad mi se čine ok, dobila sam i onaj produžetak za jednog. Nadam se da neće baš toliko se prepuniti mlijeka da ne stanu..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• piba7
    28. Studeni 2019. 15:28

Cure, evo Bubamara je objavila info za sutrašnje popuste. Biti će 30% na sve od 8-11h i 17-18h.

Lorena94
    28. Studeni 2019. 15:54

Curke hvala za orašara, visok je 45 cm 😁 po meni je ovaj Black Friday je prevara, snize već sniženo ili ništa maltene ne snize... U Americi se tuku kad je BF jer snize sve 80-90%

Grizli
    28. Studeni 2019. 16:00

Vidim da o grudnjacima pisete. Ja sam prije trudnoce bila jadna jedinica, sad dodgurala do neke dvojke. Isprobala sve valjda dostupne grudnjake za dojenje u h&m, women's secret i sl. Meni sve to toliko veliko da je strasno. Okolo tijela kad zakacem jos 80 mi i ok na prvu kopcu, ali kosarice ja ne vjerujem bas da ce toliko mi grudi narast da se to napuni. Tako da sma poslusala savjet tu sto sam dobila i kupila u mulleru 1 grudnjak mekani je. Isprobala ga odmah na sadasnji grudnjak i ima jos malo mjesta kad stavim jastucice. Tako da racunam da ce mi to biti ok. Za pocetak uzela 1 grudnjak i u h&m 2 potkosulje M, pa ako mi velivina grudnjaka bude ok podlat cu muza po jos koji iste velicine ako ne da mi moze uzet veci ili manji. 

MaRe
    28. Studeni 2019. 16:22

Grudnjaci...ja i veličina grudnjaka dva pojma  Uvijek uzimam otprilike i svaki put zaboravim koji mi broj treba xD
    Imam 2 za dojenje i taman su mi i sad i ima prostora..ne vjerujem da će mi ne znam koliko narasti kad mlijeko dođe. Sad kad bude u Lidlu potkošulja uzet ću jednu dvije. 
    Danas mi na youtubu izbacilo video di doktor okreće bebu u trbuhu..bio je neki nježan pa ne izgleda prestrašno al opet sam se grozila dok sam gledala  Mogu mislit kako je kad naši mesari to rade xD 

PetraB
    28. Studeni 2019. 16:23

Lavice jel to ova krema? Sutra cu do ljekarne poslije Petrove pa da se pripremim 😊
    https://www.mojaljekarna.hr/crvenilo-dermatoze/575-bioderma-cicabio-krema.html
    Njurko sretnooo!
    Pavloviceva recimo mojima nije odgovarala, osipali se odmah, i to od ove iz ljekarne 🤷🏻‍♀️ ja koristim Becutan sa narancastim poklopcem, a u slucaju osipa (jedan i drugi samo jednom prilikom gadne crijevne viroze) koristila sudocrem. Probala sam melem, becutan sa smedjim poklopcem, jgl s lavandom, nivea i niti jedna nam ne odgovara osim ove becutan tako da cu i za curke kupiti nju pa vidjeti 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Damnarexx 🌺
    28. Studeni 2019. 18:02

Ja isto muku mucim sa grudnjacima🙈😂
    Imam jedan sa AliExpressa 36/38 cini mi se ogrooman..al kad ga obucem jos je i okej, i plus kada dobijem mlijeko + jastucici bit ce od njega nesto.
    A Lidl definitvino napadam iduci cetvrtak 😄🤞
    Zadnji put sam kupila tajice isto 36/38 koje uopce nisu nalikovale tajicama nego stramplama🤷 malo me razocaralo, plus jedva ih navucem a inace sam 34/36 (jos uvjek osim trbuha).
    *
    Tete šalteruše
    Ja sam si izracunala da mi je 45 dana prije termina 22.12, zanima me kad idem zatvarat kompl.i otvarat porodiljni?N a HZZO sam procitala 15 dana prije tog datuma, sto bi znacilo sad do 7.12🧐?
    A tetu sam pitala neki dan na HZZO(remetinec) do kad se nose ti papiri, kaze ona da mogu i do kraja mjeseca kao i doznake za komplikacije.
    Sad sam zbunjena i nebi htjela da zakasnim🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.