Zoe cestitke na curici i brz oporavak ti zelim 😍
Ja imam osjecaj da se msni trbuh malo spustio, a cijeli dan imam kao menstrualne bolove. Ali kako citam to je sve u ovim tjednima normalno
Menstrualni bolovi bi trebali biti pripremni trudovi tako su meni objasnili.. Ja ih imam navečer i znaju biti neugodni..
Što se tiče masaže međice, ne znam, nisam još krenula, a sve mi se čini da i neću.
Hvala curkama na savjetima za pranje cabriofixa, evo suši se već 😁 da vas usput pitam jeste imale/imate bazu za njega? Je li lakše sa bazom?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Simbalija imala sam bazu u prvoj trudnoći,posudjenu i ta je bila na pojas. Sad sam uzela isofix na njuskalu za 400kn. Itekako olaksava,samo klik klak i ipak ti je malo na povisenom.
Masazu medjice sam ja radila u prvoj T s tim nekim uljem koje babica radi, ugl imala sam jedan sav al mislim da je to do moje genetike.
Ženice što vam znači TA!? Čitam al ne mogu pokopčati. Zoe čestitam, Nika dobro nam došla, mazite se i pazite 😘..
Ženice što vam znači TA!? Čitam al ne mogu pokopčati. Zoe čestitam, Nika dobro nam došla, mazite se i pazite 😘..
Trudnička ambulanta 🤗
Trudnicka ambulanta :)
U zg sve idu tamo koliko sam shvatila u zadnjim tjednima, npr. ja sam kod svog ginekologa do potpunog kraja, prvi pregled u bolnici 40tt, ako se prije ništa ne desi :)
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji