ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njurko
    26. Studeni 2019. 19:15

Slazem se s deedee 😅 ja ne bi

• Lala27
    26. Studeni 2019. 19:34

Zoe27 Čestitam 💖 

Supergirl
    26. Studeni 2019. 19:37

Zoe cestitke na curici i brz oporavak ti zelim 😍
    Ja imam osjecaj da se msni trbuh malo spustio, a cijeli dan imam kao menstrualne bolove. Ali kako citam to je sve u ovim tjednima normalno

Simbalija
    26. Studeni 2019. 20:11

Menstrualni bolovi bi trebali biti pripremni trudovi tako su meni objasnili.. Ja ih imam navečer i znaju biti neugodni..
    Što se tiče masaže međice, ne znam, nisam još krenula, a sve mi se čini da i neću.
    Hvala curkama na savjetima za pranje cabriofixa, evo suši se već 😁 da vas usput pitam jeste imale/imate bazu za njega? Je li lakše sa bazom?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lavica27
    26. Studeni 2019. 20:19

Simbalija imala sam bazu u prvoj trudnoći,posudjenu i ta je bila na pojas. Sad sam uzela isofix na njuskalu za 400kn. Itekako olaksava,samo klik klak i ipak ti je malo na povisenom. 
    Masazu medjice sam ja radila u prvoj T s tim nekim uljem koje babica radi, ugl imala sam jedan sav al mislim da je to do moje genetike.

Lorena94
    26. Studeni 2019. 20:35

Ženice što vam znači TA!? Čitam al ne mogu pokopčati. Zoe čestitam, Nika dobro nam došla, mazite se i pazite 😘.. 

beba2025❤
    26. Studeni 2019. 20:39

Lorena94

Ženice što vam znači TA!? Čitam al ne mogu pokopčati. Zoe čestitam, Nika dobro nam došla, mazite se i pazite 😘..

Trudnička ambulanta 🤗

Lavica27

TA -Trudnička ambulanta :) 

DeeDee

Lorena94

Trudnicka ambulanta :)
    U zg sve idu tamo koliko sam shvatila u zadnjim tjednima, npr. ja sam kod svog ginekologa do potpunog kraja, prvi pregled u bolnici 40tt, ako se prije ništa ne desi :)

[/url

Lorena94
    26. Studeni 2019. 20:40

Aaahaaa, hvala puno na odgovoru 😁 sad sam ispala glupa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.