Dijelim s vama lijepe vijesti. Rodila se Nika, 3550 g i 52 cm duga 💕💕 o porodu cu nesto kasnije kad dodjem sebi 🙈
Čestitam 💓💓💓
[/url
Blago vama svima kojima stoje kile i koje ste malo dobile 😀
ja sam i dalje na onih +13 iako vecernje vaganje pokaze i +14, a stvarno sam pocela paziti sto jedem. .svaki dan setam bar sat vremena, idem 2× tjedno na trudnicke vjezbe i ne znam dokle vise 😥 a i bebu nesto slabije osjetim zadnja 3 dana ( u subotu me bas izubijala i jako sam bila srerna, a sad sve nesto pomalo) i tako sam zivcana zbog toga da bih samo slatko jela da ju pokrenem…
nego Lorija, ja sam danas isla po doznake pa su mi promijenili datum pregleda, 09.12. imam veliki UZV u bolnici i 12.12. kod svoje dr pa kad budes u prilici- promijeni.
Ma dobro masu ovisi o početnoj, tj. o našem BMI, baš smo o tome jučer na tečaju, ja bi npr. trebala dobit od 7 do 11kg ukupno. Nismo sve iste :)
samo me tješi 😀😀
ali nažalost sam imala viška i ranije
Blago vama svima kojima stoje kile i koje ste malo dobile 😀
ja sam i dalje na onih +13 iako vecernje vaganje pokaze i +14, a stvarno sam pocela paziti sto jedem. .svaki dan setam bar sat vremena, idem 2× tjedno na trudnicke vjezbe i ne znam dokle vise 😥 a i bebu nesto slabije osjetim zadnja 3 dana ( u subotu me bas izubijala i jako sam bila srerna, a sad sve nesto pomalo) i tako sam zivcana zbog toga da bih samo slatko jela da ju pokrenem…
nego Lorija, ja sam danas isla po doznake pa su mi promijenili datum pregleda, 09.12. imam veliki UZV u bolnici i 12.12. kod svoje dr pa kad budes u prilici- promijeni.
Ma dobro masu ovisi o početnoj, tj. o našem BMI, baš smo o tome jučer na tečaju, ja bi npr. trebala dobit od 7 do 11kg ukupno. Nismo sve iste :)
samo me tješi 😀😀
ali nažalost sam imala viška i ranije
Onda zanemari, nemaju pojma😂😂❤
[/url
Zoe cestitaam!!! 🤗❤ Odmori se i uzivaj sa svojom princezom...mi strpljivo cekamo pricu kako je bilo! 🤗😘
L 💛
Dijelim s vama lijepe vijesti. Rodila se Nika, 3550 g i 52 cm duga 💕💕 o porodu cu nesto kasnije kad dodjem sebi 🙈
Čestitam!!!!!!! Bravo!!!! Javi nam se 🍾🎉🎊👌🏼💪💪💪
Ninatk Takve "crne misli" su uredu! I više nego uredu, to je samo strah od nepoznatog i nista vise. Stici ćeš sve i tek kako. Kada krenete sa svim pripremama za 3 dana može sve biti kupljeno , sastavljeno, oprano... Razumijem tvoj strah, zbunjenost ... pokusaj da se malo opustis jer će sve svakako biti kako mora i u najboljem mogucem redu! Javi se naredne dane nakon što se malo potrudis da vidimo kako napredujes... nije to kod tebe depresija samo malo losije raposlozenje i zabrinutost. 🌸❤
Zoe cestitam na zdravoj djevojčici. Nika dobro nam dosla! 🎊💝🙏
Cestitam na curki purki. Ljubite se i mazite♥️
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Zoe cestitke na curici!!!! ❤❤❤ Mazite se, a kad ces se osjecati bolje pls nam napisi kako je bilo.
Nego, htjela sam vas pitati sto vi mislite o masazi medice? Je li itko od vas to radio?
Tonkica vodila se rasprava pred par mjeseci al je većina nas zaključila da je preneugodno za neki konkretni benefit..
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji