ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    16. Studeni 2019. 16:14

Obruba na kosari. Trebao je biti crni, a dosao je bijeli. * 

Damnarexx 🌺
    16. Studeni 2019. 16:16

Lavica27

Mikiopredomislila sam se oko Nuna-e. Iako nam moji kupuju razmisljam kao da sama dajem novac, kupujem za drugo dijete,ko zna hoce Bog dati jos djece, a i sta ako nece mali voljeti ljuljju a mi pljunuli 1500kn…i odlucila sam se za ovu:https://www.bubamara.in/djecja-oprema/freeon-djecja-lezaljka-luxury-bez/330583830071133058 Izgleda kao babx byorn,nisu mi brutalno lijepe ali barem puno mjesta ne uzima, ima senzor za pokret,ljulja,svira,i onak 500 kn…pa da vidimo.
    Super za ulov damnarexx i kuzim te za kolica!
    Tockice,svakih cca 5-6mj (travanj,studeni).

Super za lezaljku! Ja isto razmisljam jako o njima..brine me jedino ako nebude htjela biti u njoj 😂

samojed
    16. Studeni 2019. 16:26

Eh cure evo i mene na novoj temi jao vi ste se baš nakupovala svaka čast
    Damnarexx kolica su prelijepa pa čak je i ljepše što imaju ibrub bjeli da razvije crnilo 
    Lala  jednom si me pitala koji je moj termin međutim meni moj doc jos nije rekao a ja tuka zaboravim pitat ali po mojim izračunima 29.01 pa me zabilježi ako doc kaže drugačije prijavit ću 😍 
    Goga znači  ja sam baš htjela pitati da li nekog boli želudac mene već 3 dana tacnije po noći zavoli želudac i manta mi se baš sam pričala sa mamom reko manta mi se ona kaže da mi je sigurno od željeza ali kod nas je neki štrajk zdravstvenih radnika tako da nedavno kad sam radila kks to je bilo doslovno ništa samo glukoza i par gluposti al ugl mene zaboli zeldac i manta mi se 

Juno
    16. Studeni 2019. 16:27

PetraB

Cure, imam pitanje… Vec nas sada doma ima dosta i pripremanje odredjene hrane me zivcira… Tipa pomfrit i vec sam razmisljala o fritezi, no sad su se pojavile ove na vruci zrak. E sad.. Ima li koja od vas tu na vruc zrak pa da mi moze rec jel okus isti ili fali ona masnoca… Ja se trudim ne potopit krumpir skroz u ulje nego ga znam onak na tavici pec al to traje i traje i stalno moram okretat, mijesat, istresem jednu turu, nisam drugu ni zapocela ovi su vec gotovi 🤦🏻‍♀️… Pa tko ce ih nahranit sve za nekih godinu i pol/dvije… Vec sam sad za nas cetvero poduplala porcije nego sto sam prije radila… Tipa neki dan radila francuski krumpir… Muz i ja do pol tanjura dosli ovo dvoje vec polizali svoje tanjure i vicu jooos 😅😅😅… Mislim super naravno, ja presretna al pokusavam si olaksat neke stvari gdje mogu pa eto, ako koja ima ovu fritezu pisite iskustva, pliiiiiz 🤗

Ajde prouči si tu fritezu. Dvije moje kolegice ju jako hvale kako unutra i piletina i pomfri budu hrskavi, ali ja sam skeptična. Ovaj vikend Elipso ima black friday i na popustu je. Muž mi baš poslao sliku da je na 50%

Juno
    16. Studeni 2019. 16:28

https://postimg.cc/zVh81dVX

PetraB
    16. Studeni 2019. 16:34

Mikio ja vec godinama recimo ne poham meso klasicno vec u pecnici jer imam problena sa zelucem i to mi je ok iako meni je malo suhlje nego klasicno pihano al navikli smo... A vidis bas cu probat i taj pomfrit. Ovo mi je dodatno palo na pamet zbog kolicina i brzine pripreme. Hvala Juno budem bas proucila malo jos... Nekako mi zvuci predobro al ako je stvarno tako rijesila bi dvije muhe jednim udarcem. 

url=https://lilypie.com][/url

Anchy_001
    16. Studeni 2019. 17:18

E cure jel imate osjecaj da vam beba bas razmece pupcanu vrpcu u trbuhu? Ne znam kak to opisat, al u zadnjih par dana ga bas osjetim oko pupka i osjetim ko da unutra razvlaci tu pupcanu vrpcu uzduz i poprijeko 😂 bas bude neugodno neki put da sve zvijezde vidim 😅

JelenkoPelenko
    16. Studeni 2019. 17:26

Pozdrav ekipa, evo pratim vas i ode. 
    Hvala Anna sta si pitala i mikio sta si odgovorila za organizatore, danima kopam po stranicama od Ikee da ih nadem, ali nisan skontala da su kutijice tako sa nije ni cudo da ih nisan nasla 😑
    I evo citam sad vezano za pripremanje hrane u pecnici i fritezi i samo razmisljam sta cu jest, uvjerit mm da idemo do KFC ili mozda ipak neke palacinke...🐷

Nasty
    16. Studeni 2019. 17:50

Anchy_001 ne vjerujem da baš razvlači pupčanu vrpcu.. Nekako mi se čini da bi usporio dovod kisika i hrane pa bi se i slabije kretao, ovo lupam napamet.. I ja zadnjih tjedan dana osjećam pokrete baš intezivno, čak me boli za razliku od prije, ono osjećam sve organe koje mi šutne, a pupak mi je također posebno osjetljiv jer imam ožiljak od laparaskopske operacije. Možda ima veze i s ovom južinom koja ne staje..
    Ti si tjedan i pol ispred mene, na koliku težinu je tvoj bebač procjenjen? 

Anchy_001
    16. Studeni 2019. 18:08

Nasty

Anchy_001 ne vjerujem da baš razvlači pupčanu vrpcu.. Nekako mi se čini da bi usporio dovod kisika i hrane pa bi se i slabije kretao, ovo lupam napamet.. I ja zadnjih tjedan dana osjećam pokrete baš intezivno, čak me boli za razliku od prije, ono osjećam sve organe koje mi šutne, a pupak mi je također posebno osjetljiv jer imam ožiljak od laparaskopske operacije. Možda ima veze i s ovom južinom koja ne staje..
    Ti si tjedan i pol ispred mene, na koliku težinu je tvoj bebač procjenjen?

Ma kazem, imam takav osjecaj, bas me zanima kaj radi unutra tak aktivno.. U cetvrtak je bio 2500g, rekao mi je dr da bi do kraja trebao bit izmedu 3100 i 3400, al je gospodin na zadak i ne zeli se okrenut 😅
    Koliko je tvoj veliki?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.