Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AllieH
    16. Svibanj 2018. 15:21

Cure, javljam da ❤ kuca, veliki smo cca. 4mm. I rekla je dr. da sve odgovara za 6+5, ali sljedeći put će ipak točnije moći reći. 

Pokazala mi je odjek, a onda i pustila da čujem! Rasplakala sam se koliko mi je laknulo. Daj Bože da se nastavi sve kako treba 🙏

Luka ❤

_svjesna
    16. Svibanj 2018. 15:23

Allieeeeeee mnogo si me usrecila!!! Cestitam.. 🤗

• Kani07
    16. Svibanj 2018. 15:24

Hvala Ana89!
    Utrogestan 2x2 ,magnezij isto2, hematome imam prosli pregled su se dosta se smanjili i bebac je dobro to je bitno ali ne mogu se opustit nikako ,strah me ic na wc🤣🤣🤣.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    16. Svibanj 2018. 15:25

Allie super cestitam😄

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    16. Svibanj 2018. 15:28

Hvala cure, neka nam se samo svima lijepo i nastavi 🙏❤

Luka ❤

Pticaselicazgst
    16. Svibanj 2018. 15:33

Allie suuuper, bas mi je dragooo 🤗🤗😍😍 lijepe vijesti 😘😘

Bulbi91
    16. Svibanj 2018. 16:10

AllieH  Super da je sve ok😊...
    Ma samo da prođu ova prva 3 mj i mislim da ce nam kasnije ipak biti mrvu lakse💓🙏

Ana89
    16. Svibanj 2018. 16:13

AllieH, čestitam! 😍😍 Ja idem na pregled slijedeći tjedan, jedan dr. je na kongresu cijeli tjedan, doktorica ima obveze na med .faksu 😀😀 
    Samo neka prođe prvi trimestar što brže. Mislim da se budem lakše nosila sa svime bez mučnina 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

16. Svibanj 2018. 16:43

Cestitam..divno divno. A vidis pisale smo u dva dana nam je ciklus a ja sam tek 4ipo tjedna a po racunanju 5+7

TPol
    16. Svibanj 2018. 17:02

Alie Suuper 🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.