Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    08. Kolovoz 2018. 22:29

du1988

Evo nas s pregleda…bebac je izvodio akrobacije! Sve je uredno, zatvorena sam i mjerio je glavicu i ostale stvari (moram guglat kratice). Nogice i rukice su u redu 😍😍 postljica je straga, nije nisko i eto…sve super, iduca kontrola za 4 tjedna! Za spol nije siguran ali kaze da mu se cini da bi mogla biti cura!

Bravo za bebaca😀😀😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    08. Kolovoz 2018. 22:31

pepe1907

Omg Barbie baš šok 🙄 ja bas zbog toga zelim suzavac… btw. bili na pregledu i tatica bio prvi puta i vidio svog sina 😁 sve mu je pokazala i naravno barem 5 puta evo piše evo piše…mali je spavao na boku i rukama skrivao lice…kontrola 12.9 i nakon tiga jos 2 puta kod njih i onda u bolnici…FL je 4 cm a teski smo 480grama

Pepe bravo za malog decka☺

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    08. Kolovoz 2018. 22:46

barbiemama

ma totalni šok. nisam očekivala frika, nisam ni skužila da mi je netko tako blizu. ma da ga barem neka koja trenira borilački sport dobro istuče. pa da mu to više ne pada napamet. ili da ga neki tip u pothodniku isprepipa.

Ja sam svojim curam kupila pfefer sprej svakakvi ludaka dode kao mali dezodorans i samo nek ciljaju oci😠.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    08. Kolovoz 2018. 23:19

Kani07

barbiemama

ma totalni šok. nisam očekivala frika, nisam ni skužila da mi je netko tako blizu. ma da ga barem neka koja trenira borilački sport dobro istuče. pa da mu to više ne pada napamet. ili da ga neki tip u pothodniku isprepipa.

Ja sam svojim curam kupila pfefer sprej svakakvi ludaka dode kao mali dezodorans i samo nek ciljaju oci😠.

Kad sam ja bila klinka ( 15 i 17) svašta sam doživjela: od pokušaja pedofilskih napada na sebe do sestara. Jednom sam se šetala sa selom Marjanom i neki luđak sa poluspuštenim hlačama je vikao za malom koja je tad imala 7 god da pusti sestru ( mene) i dođe njemu.
    A kad sam imala 17 god išla sam na dugi put vlakom sama. Neki pedofil od 70 mi je nudio da prespavam kod njega. Fuj! Pobjegla sam odmah iz kupea. Nije bio jedini takav... 😥😥

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    08. Kolovoz 2018. 23:23

Ana89

Kani07

barbiemama

Kad sam ja bila klinka ( 15 i 17) svašta sam doživjela: od pokušaja pedofilskih napada na sebe do sestara. Jednom sam se šetala sa selom Marjanom i neki luđak sa poluspuštenim hlačama je vikao za malom koja je tad imala 7 god da pusti sestru ( mene) i dođe njemu.
    A kad sam imala 17 god išla sam na dugi put vlakom sama. Neki pedofil od 70 mi je nudio da prespavam kod njega. Fuj! Pobjegla sam odmah iz kupea. Nije bio jedini takav… 😥😥

*sestrom, umjesto selom 😑😑

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    09. Kolovoz 2018. 07:47

Jutro cure jeste se naspavale😀

💜Karla💜Nicol💙Anton

SarahZg
    09. Kolovoz 2018. 07:53

Kani07

Jutro.pa uz cundovate snove zatezanje trbuha još sam super i spavala kak inače bude. Hh

• Kani07
    09. Kolovoz 2018. 08:00

SarahZg

Kani07

Jutro.pa uz cundovate snove zatezanje trbuha još sam super i spavala kak inače bude. Hh

Ja 4 sata u komadu to je rekord a sanjam svasta i ja sam primjetila da mi se trbuh vise zateze.

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    09. Kolovoz 2018. 08:08

jutrooo.

nisam se baš naspavala. budila sam se više puta, a onda kad sam konačno zaspala sam morala ić na posao. dobro da nije cijelo ljeto bilo ovako toplo jer ne bih izdržala. 

Ptičica
    09. Kolovoz 2018. 08:12

Jutro. Spavala, spavala, 7 sati u komadu 😁 
    Barbie, jos samo danas i sutra. Izdrzi 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.