Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    06. Kolovoz 2018. 12:08

Strudlica

Dobar dan
    Ufff ja sam od sinoć u ležećem stavu, opet pritisak i pita leć,bebica se proteže valjda

Je se kome dogodilo da ga nakon mokrenje,ne stalno-možda jednom u noći, peče ko ulaz u rodnicu? Ja mislim da me ovo kupanje zeznulo jer nisam stigla odmah se presvući u suhi kupaćiPreko dana ništa,a u noći osjetim to ko žarenje kad se pomokrim.Sigurno gljivice neke pa sam sinoć to namazala malo pa ćemo vidit.

Ja se ne skidam iz mokroga i nemam problema, tako da bolje da trazis dokicu neki bris, pazi da se nisi prehladila..

url=https://lilypie.com]

Mina93
    06. Kolovoz 2018. 12:18

Salatica9192

Ana,
    ma odoh privatno xD Uradicu sve za reumu privatno i posjeticu zubara. Sad sam pisala na dr forumima, javile se cure koje su takodje imale blago tako i niko obratio nije paznju i da ne pristajem na tolike antibiotike vise.
    Pepe,
    🤗🤗🤗 super da si uspjela, citala sam sve, joj gore mi zvuci nego ovo moje svakodnevno pikanje Clexanom.
    A vidim pisete o zatezanju, mene nije zabolilo od 21 jula 😊😊😊 Nadam se da je to to sto se tice bolova. A zatezanja imam i ja tu i tamo, mislim da je to sve normalno 😊
    Mina,
    joooojjj 😍 jedva cekam na godinu da idem hahaha. Beba od 7,8,9 mjeseci moze na more i u more? ☺️

Meni je frendica prije 3g malog od 2mj dovela na more, kasnije se pitala jel to bilo pametno, al bar je bio malo na friskom zraku i malo bi ga zalila morem.. A nasi ce vec biti veliki tako da nema brige za kupanac jedva cekam 😍😍

Blaza26
    06. Kolovoz 2018. 12:26

Ja sam danas tako grozno. Sad sam se isplakala,moze se rec bez razloga,isli smo pogledat jos jedan stan,iako smo u ovaj prakticki uselili. Velik je,prostoran,ista cijena kao ovaj nas jednosoban,ali nekakav star,meni se stvarno ne sviđa. Ipak ostajemo pri ovom sada,al sam ja toliko plakala do kuce jer mi se ne sviđa. Muzu nista nije jasno,govori da smo ga samo isli vidit,al ne,ja placem i placem. Ovi hormoni su cudo stvarno.

Ana89
    06. Kolovoz 2018. 12:40
    Stiglo jeeee😀😀😀
    Stiglo jeeee😀😀😀

Hipp i pampers maramice od firme od koje sam uzela putujući krevetić.
    Mi idemo slijedeće godine na more, brčkati se u plićaku po malo većem hladu. Ujutro i predvečer 😎😎😎
    Blaža, samo plači, treba nam nekad. Upafnemo u krizu svako toliko i bolje ne čuvati u sebi.
    Bebe na moru po sparini 38? Pa ne idem ni ja, a kamoli da dijete tom izložim.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    06. Kolovoz 2018. 12:57

pepe1907

vidim mame blogerice koriste La Roche Posay kremu za bebe i kosta oko 180kn…ja mislim da mi nećemo druge godine na more ali ko zna…i okej mi ie kad bebu stave u bezen ili kadicu pa se brckaju u hladu

Što se tiče La Roche Posay sve njihovo mi je odlično do sada,iako su na cijeni. Uključujući kremicu za malenoga kad je dobio osip po vratu,od sto i jedne tek s tom prošlo.

Mi ovu koristimo,cca 140 kn
    Mi ovu koristimo,cca 140 kn

• Strudlica
    06. Kolovoz 2018. 13:01

mmama2

Strudlica

Dobar dan
    Ufff ja sam od sinoć u ležećem stavu, opet pritisak i pita leć,bebica se proteže valjda

Je se kome dogodilo da ga nakon mokrenje,ne stalno-možda jednom u noći, peče ko ulaz u rodnicu? Ja mislim da me ovo kupanje zeznulo jer nisam stigla odmah se presvući u suhi kupaćiPreko dana ništa,a u noći osjetim to ko žarenje kad se pomokrim.Sigurno gljivice neke pa sam sinoć to namazala malo pa ćemo vidit.

Ja se ne skidam iz mokroga i nemam problema, tako da bolje da trazis dokicu neki bris, pazi da se nisi prehladila..

Čudno mi je to da mi se to dogodilo samo 2 noći i to samo jednom svaki put. Da sam se nahladila bi imala tegobe i po danu i po noći,a ne ovako nikako. Vidit ću još noćas pa ako se ponovi zvat ginekologa

luks
    06. Kolovoz 2018. 13:02

uf, i ja sam sinoć jedva spavala, i jutros na posao..al ja radim još sutra, pozavršavat šta imam pa na go tjedan dana.  Al sam se ja prehladila, curi mi nos i sva sam nikakva...
    što se tiče mora, ja sam prvu bebu rodila početkom 4og mjeseca, i najnormalnije smo išli na plažu to lito, čak i najlipše lito u mom životu, do sada... bitno je da si u hladu, i da je beba u hladu, nahraniš, presvučeš i beba u bodiju spava...a ti daš sebi oduška, i iskupaš se. mi smo se isto naizmjenično kupali. bebu možda koji put u more, al ono ranije ujutro... moja je beba najlipše spavala u kolicima, na plaži u debelom hladu, staviš onu mrežicu da insekti ne prilaze i ne može bolje :)

Lovre

barbiemama
    06. Kolovoz 2018. 13:14

meni jutros Hipp iznenadio u sandučiću. no, nisam ga vadila jer sam žurila na posao. tako da se veselim vidjeti paketić kad dođem doma.

AllieH
    06. Kolovoz 2018. 13:23

Kod nas je cijela plaza u borovoj sumi i hladu, samo izlazi u more su na suncu tako da nagodinu planiramo normalno na more, kolica u hlad i isto kao i sad provesti cijeli dan na plazi. A beba u more samo rano ujutro ili kasno poslijepodne. 

Tako su i mene i brata vodili kad smo bili bebaci, nije bilo problema. Ja kad sam na moru volim iskoristiti ta 2 tjedna maksimalno, vjerujem da je drukcije vama koje tu zivite. 

Salatice, ja sam bas bila nedavno kod zubara, jer sam cula kako se u trudnoci zubi vise kvare i kamenac vise skuplja. Onda je rekla da je kod mene stanje savrseno i da sto se nje tice, ne moram ni dolaziti vise u toku trudnoce ali mi je isto tako objasnila da su ove price o kvarljivosti zubi u trudnoci obicni mit, da je to tako samo onima kojima se i inace zubi puno kvare. Jedina nuspojava same trudnoce su osjetljivije desni pa cesto znaju krvariti. Nista drugo. 

Luka ❤

Mina93
    06. Kolovoz 2018. 13:36

Ana89

Hipp i pampers maramice od firme od koje sam uzela putujući krevetić.
    Mi idemo slijedeće godine na more, brčkati se u plićaku po malo većem hladu. Ujutro i predvečer 😎😎😎
    Blaža, samo plači, treba nam nekad. Upafnemo u krizu svako toliko i bolje ne čuvati u sebi.
    Bebe na moru po sparini 38? Pa ne idem ni ja, a kamoli da dijete tom izložim.

😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.