Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    06. Kolovoz 2018. 11:03

Salatica9192

Ana,
    ma odoh privatno xD Uradicu sve za reumu privatno i posjeticu zubara. Sad sam pisala na dr forumima, javile se cure koje su takodje imale blago tako i niko obratio nije paznju i da ne pristajem na tolike antibiotike vise.
    Pepe,
    🤗🤗🤗 super da si uspjela, citala sam sve, joj gore mi zvuci nego ovo moje svakodnevno pikanje Clexanom.
    A vidim pisete o zatezanju, mene nije zabolilo od 21 jula 😊😊😊 Nadam se da je to to sto se tice bolova. A zatezanja imam i ja tu i tamo, mislim da je to sve normalno 😊
    Mina,
    joooojjj 😍 jedva cekam na godinu da idem hahaha. Beba od 7,8,9 mjeseci moze na more i u more? ☺️

Salatice a da nemas neku upalicu na zubu ispod gnjojnu kesicu pa od tog crp povisen

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Strudlica
    06. Kolovoz 2018. 11:16

Salatice kako ja živim na moru ja sam svog malenog vodila na more, ali sam ga kupala sa 8 mj prvi put. S tim da smo išli ujutro rano i navečer iza 7. Stvar je u tome da se njihova kožica ne smije mazati s kremama za sunčanje do 6mj, a iza toga minimalno faktor 30. Baš je bila emisija u petak baby bonus na tu temu. Dermatologica ne preporučuje čak do godine dana mazanje zbog reakcije na kreme,što bi značilo ne ići na sunce od 10 do 6 minimalno. Moj je imao reakciju s godinu i dva mjeseca na kremu za sunčanje.... Ugl poanta je da to njima ostavlja ožiljke na koži jer u biti kožica nije ko naša i može izazvati posljedice momentalne ili kasnije u životu... Ali sam se raspisala 

• Strudlica
    06. Kolovoz 2018. 11:18

P.s neki dan ja išla u trgovinu oko podneva i neke budale su taman odvezivali barku i u njoj beba od cca 4mj i idu oni u život  da sam imala neki čekić ili palicu išla bi tu glupaču tuć.Em sunce plus 38,bebica nit šeširića niti čega 

barbiemama
    06. Kolovoz 2018. 11:24

100 puta sam na moru vidjela bebe do godinu dana u plićaku oko podneva, bez kapice. čak i jednu bebu koja je već pocrvenila. ne razumijem te ljude.

• Kani07
    06. Kolovoz 2018. 11:28

barbiemama

100 puta sam na moru vidjela bebe do godinu dana u plićaku oko podneva, bez kapice. čak i jednu bebu koja je već pocrvenila. ne razumijem te ljude.

Idioti samo taki,ja sam svoje vodila mlada je imala 6 mjeseci tada Ujutro od 7,8 do 10 i to u hladu poslije podne od 6 i tada bi je mocila u more ,kremicu sam od mustele neku imala ne znam faktor koji je bio 

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    06. Kolovoz 2018. 11:34

Narucena kod zubara u cetvrtak. Sklona sam kvarnim zubima, do sad sam imala dvije operacije korijena zuba (kec i dvica) i imam plombe na sve i jednom skoro zubu (i primjetila sam na jednom da mi krece "crniti" izmedju, sto znaci kvariti, pa je mozda zbog njega). Nemam sesticu nijednuu, imam kamenac hahaha, ma da ne idem zubaru do sad ne bih imala zuba jednog u glavi xD A danas odoh raditi Anti CCP i Waler neki, to su za reumu. 25 eurica zato sto se ne mogu ganjati sa drzavnim da mi da uputnice (i kad daa, cekaj mjesto u lab, pa nalaz...)
    A samo pisite za bebice i more. Inace sam protivnik i uvijek sam se jezila kad vidim na plazi. Ali komsinica i drugarica su odvele svoje (imaju po skoro 8 mjeseci) i ono spavaju u hladu i ne kupaju ih, samo buc nogice, kapica je naravno tu. A slusam vas, ko ce bolje znati nego morske zene :))) 

pepe1907
    06. Kolovoz 2018. 11:43

Mina93

pepe1907

ja se vec vracam doma…ipak mi nisi svi uzorci bili zgrusani..samo onaj nataste i nakon dorucka je bilo nedovoljno krvi, piknuli me sad ujutro i šećer mi je na tašte 4.5.. ja zadovoljna sutra idem po ostale rezultaze..i u plusu sam 7kg 🙈moram slatko izbacit 😭

Ne zamaraj se kilama ako se ti dobro osjecas, ok ako moras bas ici na dijetu ako ti je propisao doktor i to.. I ja sam sigurno 4kg u plusu mozda i vise a svi se cude da i nemam neki trbuh tako da ne znam di su te kile

ja sam si super, nemam nikakvih tegoba 😁

pepe1907
    06. Kolovoz 2018. 11:47

vidim mame blogerice koriste La Roche Posay kremu za bebe i kosta oko 180kn...ja mislim da mi nećemo druge godine na more ali ko zna...i okej mi ie kad bebu stave u bezen ili kadicu pa se brckaju u hladu 

barbiemama
    06. Kolovoz 2018. 12:00

pepe1907

vidim mame blogerice koriste La Roche Posay kremu za bebe i kosta oko 180kn…ja mislim da mi nećemo druge godine na more ali ko zna…i okej mi ie kad bebu stave u bezen ili kadicu pa se brckaju u hladu

blogerice svašta dobiju džabe za promociju na profilu, pogotovo instagramuše. pa sam uvijek skeptična prema onome što one preporučuju :D

zadranka86
    06. Kolovoz 2018. 12:02

Ja na ovo sve mogu reci da iskustvo nemam jer san jednu rodila u 6mj.a dr.u 5mj.dakle preeee male bebe za kupanje u moru...znali bi poc kad bi bio vec kraj lita ali to bi bilo samo s kolicima u borima beba spava i to je to..cist morski zrak..a ja i muz bi se kupali naizmjencno..tek sl.god kad bi imale god dana isli bi bez problema kapica kremica kolutic more i hlad..Bogu fala nikad nista ni jednoj..Tako da sl.god cu isto s ovom bebicom ic sigurno i da kupat ce mo se u moru ali naravno izbjegavat sunce to def.Eto toliko od mene i mom iskistvu..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.