Jutroo,
ja cekam red za svoj CRP provjeru hahahha. Po ko zna koji put xD
Znaci kod vas su velike sparine. I kod nas je bilo sinoc, dok nisam otvorila prozore i onda nisu usli komarci, vec neke zelene male bube, po zidovima MASA. I morali smo ih ubijati u 1:00 noci. Kako upalim tel, one na svjetlo i na mene hahhahaha. Samo da dodje septembar 😍 (moj rodni mjesec 😁)
Invazija 🤣🤣
Jutro! Necak nas je u 6 sve digao, taj mali je zivi cirkus 🤣
Salatice odustani od antibiotika 😁 Dianatal koriste i kod nas, samo moras kupiti sama i donijeti na porod.
Ptico sretan put! 😊 Mi smo jucer super prosli, bilo je auta po cesti ali ni blizu guzvi i zastojima.
Odoh sad traziti da radim sve za Artritis sto postoji xD Imam povisen CRP, Leukocite, SE i cak onaj Fibrinogen. I ignorisu me. Tj ginekolog me "krka" antibioticima, a porodicnog ne zanima, kao da je to domen ginekologa samo xD Recicu joj da mi da sve sto mogu da radim, ako ne da, odoh privatno sa parama kojih nemam trenutno hahha xD Miranda, Ako si jos tu, koje testove mi mozes preporuciti da uradim u vezi Artritisa i uopste sto moze podici vec dva mjeseca CRP? I ako to bude oke sve, onda je trudnoca.
jutro svima :*
evo me na poslu, zadnji tjedan prije GO. stvarno sam na izmaku snaga i jedva čekam petak da se pokupim doma.
danas mi je nakon 100 god bilo muka u prometu. jedva sam se dočepala ureda. u jednom trenutku sam mislila da ću se izrigati. sad sam se malo smirila.
Odoh sad traziti da radim sve za Artritis sto postoji xD Imam povisen CRP, Leukocite, SE i cak onaj Fibrinogen. I ignorisu me. Tj ginekolog me "krka" antibioticima, a porodicnog ne zanima, kao da je to domen ginekologa samo xD Recicu joj da mi da sve sto mogu da radim, ako ne da, odoh privatno sa parama kojih nemam trenutno hahha xD Miranda,Ako si jos tu, koje testove mi mozes preporuciti da uradim u vezi Artritisa i uopste sto moze podici vec dva mjeseca CRP? I ako to bude oke sve, onda je trudnoca.
Artritis? Koliki ti je ono bio zadnji CRP? Meni je par dana nakon operacije prije godinu dana bio 33. Slučajno vidjeh nalaz neke ženske, isto post op 157. U 7. tt sam imala crp u donjoj granici normale, vidit ćemo sad kad me pošalje u 24. tt na milijun krvnih pretraga opet : krvna grupa- tj. neizravni coomsov test urin, krvna slika itd itd.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Odoh sad traziti da radim sve za Artritis sto postoji xD Imam povisen CRP, Leukocite, SE i cak onaj Fibrinogen. I ignorisu me. Tj ginekolog me "krka" antibioticima, a porodicnog ne zanima, kao da je to domen ginekologa samo xD Recicu joj da mi da sve sto mogu da radim, ako ne da, odoh privatno sa parama kojih nemam trenutno hahha xD Miranda,Ako si jos tu, koje testove mi mozes preporuciti da uradim u vezi Artritisa i uopste sto moze podici vec dva mjeseca CRP? I ako to bude oke sve, onda je trudnoca.
Artritis? Koliki ti je ono bio zadnji CRP? Meni je par dana nakon operacije prije godinu dana bio 33. Slučajno vidjeh nalaz neke ženske, isto post op 157. U 7. tt sam imala crp u donjoj granici normale, vidit ćemo sad kad me pošalje u 24. tt na milijun krvnih pretraga opet : krvna grupa- tj. neizravni coomsov test urin, krvna slika itd itd.
Jutros 15
Prije deset dana 14
Prije dvadeset pet dana 10
Prije mjesec i nesto 13
Prije mjesec i nesto 13
Prije mjesec i nesto 11
Prije dva mjeseca 15
Prije dva i nesto mjeseca 19
Ne znam detaljno datume, ali tako nesto je isao put mog CRP-a. Uz to i Leukociti idu od 10,1 do 14,3 tako nesto.
A sumnjam ja da imam neku vrstu artritisa vec par godina. Skoro svako jutro imam bolne zglobice prstiju na rukama i nogama i "udubljenja" na sakama i stopalima. Ali nije ostro bolno i nije nista oticalo, itd. Samo tad me muz masira ili sama sebe hahahs. I u trudnoci znam to imati (ali ne svaki dan), i mama mi ima Artritis, a brat 30god ima Giht :O I sad ovaj misteriozni CRP kojeg ocigledno ne lijece antibiotici. A doktorica ne da uputnice, tj rekla je, neka predlozi tvoj ginekolog, kao da je artritis njegov domen.
Jutros 15
Prije deset dana 14
Prije dvadeset pet dana 10
Prije mjesec i nesto 13
Prije mjesec i nesto 13
Prije mjesec i nesto 11
Prije dva mjeseca 15
Prije dva i nesto mjeseca 19
Ne znam detaljno datume, ali tako nesto je isao put mog CRP-a. Uz to i Leukociti idu od 10,1 do 14,3 tako nesto.
A sumnjam ja da imam neku vrstu artritisa vec par godina. Skoro svako jutro imam bolne zglobice prstiju na rukama i nogama i "udubljenja" na sakama i stopalima. Ali nije ostro bolno i nije nista oticalo, itd. Samo tad me muz masira ili sama sebe hahahs. I u trudnoci znam to imati (ali ne svaki dan), i mama mi ima Artritis, a brat 30god ima Giht :O I sad ovaj misteriozni CRP kojeg ocigledno ne lijece antibiotici. A doktorica ne da uputnice, tj rekla je, neka predlozi tvoj ginekolog, kao da je artritis njegov domen.
O.o ma i ja sam slaba na zglobove. Skupila sve lijepo sa bakine strane( hvala na izgledu!!), ali i sklonost artritičnim tegobama. Koljeno i lakat me štrecnu često npr. Jednom sa 17 neobjašnjivo nisam mogla stati na koljeno 3 dana. Prošlo samo od sebe.
Da, ginekolog zna o artritis puno 😀😀🤣🤣🤣🤣. Bisernici jedan do drugog tko tako zaključi ☺️ Delegiranje. I ovdje moraš po onoj uzdah se u se i svoje kljuse, istražiti i tražiti sam uputnice dalje. Bar kod moje dr. opće prakse ,😂😂
url=https://daisypath.com]
Ni ja nocas spavala :( na moru smo, umorimo se preko dana, skinut cu bar 3 kile hodajuci po ovim brdima stalno gore dolje, al kad dode noc nikako se namjestit, vruce je.. a cak se ni jednom ne dizem za pisanje 😱😱
Jutro svima :) cak je i u irskoj cijelu noć sparno bilo. Nisam se mogla namjestit niti udahnut
ja se vec vracam doma...ipak mi nisi svi uzorci bili zgrusani..samo onaj nataste i nakon dorucka je bilo nedovoljno krvi, piknuli me sad ujutro i šećer mi je na tašte 4.5.. ja zadovoljna sutra idem po ostale rezultaze..i u plusu sam 7kg 🙈moram slatko izbacit 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji