Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    06. Kolovoz 2018. 15:53

4mommy čestitke na curkama😍😍🤗

Pikica89
    06. Kolovoz 2018. 15:56
    Evo i ja podigla poklončić u dm-u 😊
    Evo i ja podigla poklončić u dm-u 😊
    06. Kolovoz 2018. 15:56

Hvala cure svima 😘

url=https://lilypie.com]

Ptičica
    06. Kolovoz 2018. 16:19

evo nalaz kombinirabog. Nazalost, nije dobar, slobodna beta povisena. Isla sam odmah u svog ginekologa. Nuhalni mjeren 7 puta, svaki put izmedu 2.0 i 2.2. Nosna kost pozitivna, bedrena 11mm. Srce u redu. BPD 24mm. Dr kaze da su sve vrijednosti u redu. Za 8 dana mi je redovni pregled pa cemo ponovno sve mjerit da imamo s cim usporedit pa cemo vidjeti sta dalje.

SarahZg
    06. Kolovoz 2018. 16:33

Ana89

Kako me danas krenulo prijavila sam se za uzorke Mustele 😀😀😀 Baš se veselim isprobati 😀

Preko koje stranice??

Ivylee
    06. Kolovoz 2018. 16:35

Ptičice, žao mi je, no i sama znaš da taj nalaz ne znači nušta loše, samo vjerojatnost. Već sam ti pisala da sam slično prošla u prvoj trudnoći. Kako je tada Nifty bio tek u začetcima, nisam išla na tu opciju već na detaljan anomaly scan kod dr.Kosa i fetalnu ehokardiografiju. Sve to me umirilo i naravno, stigao nam je zdrav dečko.
    Šaljem zagrljaj 🤗

• niky1107
    06. Kolovoz 2018. 17:00

Ja sam nakon prvog spontanog lezala u sobi sa zenom koja je radila na tim  analizama. Sama je rekla da se ne vodimo za tim, da ti podaci uopce nisu tocni. Naravno, uvijek postoji neki rizik manji al da je u vecini slucajeva sve u redu i vjerujem da ce kod tebe sve biti u redu. 
    Isto tako sam cula i bila sama prije 9 god.kod dr.Kosa .odlican dijagnosticar bas po tom pitanju. Ne prica previse al kaze ono sto je bitno. Eto, nadam se da sam barem malo pomogla, psihicki kolko tolko. Pozitiva i bude ok sve 🤗🤗

Lora

_svjesna
    06. Kolovoz 2018. 17:00

Evo i nas sa pregleda, prijavljujem jednu stidljivu curicu 😍😍😍
    Sve nam je u redu, hvala Bogu, kaze da za spol nije sigurna ali visuljak nije vidjela 🙈
    Ja sam presretna, mislim da je muz vise volio sina 😃

• niky1107
    06. Kolovoz 2018. 17:04

4Mommy čestitam na curkama. 💜💜

Jeste vec smislile imema za dječicu? Mi imamo za sad jedno, trenutno favorit ❤

Lora

• Strudlica
    06. Kolovoz 2018. 17:05

Ptičice nadam se da će za 8 dana sve sjesti na svoje mjesto. Moj ginekolog je rekao da se nuhalni tolerira do 3, a iznad toga se detaljno rade pretrage. 
    Ja duboko vjerujem da je sve uredu,osobito jer su i ostali parametri dobri 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.