Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    05. Kolovoz 2018. 23:31

truskawka

Ako se ne varam zadrankati si pitala za spavanje na lijevom boku?
    Ja spavam na desnom pretezno unazad odprilike 2 mj..u pocetku sam se trudila da spavam na lijevom, ali strasno mi pase spavati na desnom i puno se bolje i lijepse naspavam..na pregledu sam skuzila da su mi bebe tako okrenute da kad lezim na lijevom boku oni su naglavacke, a kad lezim na desnom su normalno okrenuti i od onda se ne zamaram vise polozajem u kojem spavam..znaci spavam kako god mi najvise pase jer ocito je da bebama trenutno vise pase da spavam na desnom boku.

Jesam draga jer ne mogu svaki put zaspat na tom livom a na desnom zaspem za sekund..Inace i beba mi je bas nekako vise desno se smistila pa i radi toga silim se na livi..Jer imam osjecaj ko san na desnom da lezim na bebi..Al nekad jednostavnooo ne ide taj livi bok i gotovo..Aj vidim ima nas jos pa lakse odma..😙😙

url=https://lilypie.com]

pepe1907
    06. Kolovoz 2018. 00:23

masiram prst i grijem pod toplom vodom..moguće da prejako masiram od zelje da brze ide pa se zgrusa..eto ne znam...

Maggie85
    06. Kolovoz 2018. 04:11

Vi o spavanju, a ja budna ko zmaj! Legla sam u 23, spavala do 2, wc, pokušavala zaspati pola sata, spavala do pola 4, wc, i evo još sam budna. Lovila sam jednog komarca po sobi koji me već 2x nanišanio. Onda sam sirom otvorila prozor jer mi je bilo vruće pa ih je još ušlo. Počeo se i muž pljuskati... ma histerija... na kraju smo sve zatvorili i upalili klimu. On se zamotao pod plahtu, a ja se i dalje znojim. I ne spava mi se.... 😭😭😭😭

Ana89
    06. Kolovoz 2018. 05:00

Maggie85

Vi o spavanju, a ja budna ko zmaj! Legla sam u 23, spavala do 2, wc, pokušavala zaspati pola sata, spavala do pola 4, wc, i evo još sam budna. Lovila sam jednog komarca po sobi koji me već 2x nanišanio. Onda sam sirom otvorila prozor jer mi je bilo vruće pa ih je još ušlo. Počeo se i muž pljuskati… ma histerija… na kraju smo sve zatvorili i upalili klimu. On se zamotao pod plahtu, a ja se i dalje znojim. I ne spava mi se…. 😭😭😭😭

Sad se probudih. Peti put. Zaspala sam u 2 i nešto.
    Komarci su se na meni počastili, rekla bi da su imali rave party 😅😅. A mjehur. Ni ep da opjevam nije dosta. I mravi....oni u nogama. Pored svog magnezija, annoying.
    Još dva sata do izlaska sunca pa odo jest. I gladna sam 😂.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    06. Kolovoz 2018. 05:42

I evo me opet budne... 😭😭😭 Ajme koja noć! Izgleda da smo jednog gada zatvorili s nama u sobi, srećković jedan, kako me se fino napio!! Ali gotovo je, postala sam takav komarcoubojica i lovac da je to prestrašno 😁. Riješila sam i njega, ali mi se vise ne spava. 
    Jedino što je dobro u svemu tome je što sam se cijelu noć druškala s bebom, ona je bas aktivna noću. 😍

Mina93
    06. Kolovoz 2018. 06:23

Ana89

Maggie85

Vi o spavanju, a ja budna ko zmaj! Legla sam u 23, spavala do 2, wc, pokušavala zaspati pola sata, spavala do pola 4, wc, i evo još sam budna. Lovila sam jednog komarca po sobi koji me već 2x nanišanio. Onda sam sirom otvorila prozor jer mi je bilo vruće pa ih je još ušlo. Počeo se i muž pljuskati… ma histerija… na kraju smo sve zatvorili i upalili klimu. On se zamotao pod plahtu, a ja se i dalje znojim. I ne spava mi se…. 😭😭😭😭

Sad se probudih. Peti put. Zaspala sam u 2 i nešto.
    Komarci su se na meni počastili, rekla bi da su imali rave party 😅😅. A mjehur. Ni ep da opjevam nije dosta. I mravi….oni u nogama. Pored svog magnezija, annoying.
    Još dva sata do izlaska sunca pa odo jest. I gladna sam 😂.

Ispravak za izlazak sunca, manje od sat vremena 🤣🤓 taman bila na wcu u 6 i vidim s prozora onako crveno kako izlazi, prekrasno nesto 😍😍 e nema sutra kad se muz vrati idemo na ranojutarnje setnje, stvarno je divno vani i mos disat normalno za razliku od kuce u kojoj je sauna O.o

Mina93
    06. Kolovoz 2018. 06:25

Maggie85

I evo me opet budne… 😭😭😭 Ajme koja noć! Izgleda da smo jednog gada zatvorili s nama u sobi, srećković jedan, kako me se fino napio!! Ali gotovo je, postala sam takav komarcoubojica i lovac da je to prestrašno 😁. Riješila sam i njega, ali mi se vise ne spava.
    Jedino što je dobro u svemu tome je što sam se cijelu noć druškala s bebom, ona je bas aktivna noću. 😍

Jel imas onu zastitu na prozorima? Mene to spasava, moram si kupit i za svoj stan za balkonska vrata jer kad krenu napadat nema kraja 😑😑

Mina93
    06. Kolovoz 2018. 06:28

Ana89

truskawka

Ako se ne varam zadrankati si pitala za spavanje na lijevom boku?
    Ja spavam na desnom pretezno unazad odprilike 2 mj..u pocetku sam se trudila da spavam na lijevom, ali strasno mi pase spavati na desnom i puno se bolje i lijepse naspavam..na pregledu sam skuzila da su mi bebe tako okrenute da kad lezim na lijevom boku oni su naglavacke, a kad lezim na desnom su normalno okrenuti i od onda se ne zamaram vise polozajem u kojem spavam..znaci spavam kako god mi najvise pase jer ocito je da bebama trenutno vise pase da spavam na desnom boku.

Moj mali je skoro uvijek desno, odgovara mi lijevi bok od prvih tjedana. Na desnom sam probala, ali onda me zateže i vuče neka neugoda.

Tako sam i ja preksinoc legla malo na desni bok i jsto me zatezalo nesto 😥😔 a i frka me ono kad znam koliko se preporucujr taj lijevi onda si mislim jbg ajde izdrzat cu jos ovih par mj

Salatica9192
    06. Kolovoz 2018. 07:11

Jutroo, 
    ja cekam red za svoj CRP provjeru hahahha. Po ko zna koji put xD 
    Znaci kod vas su velike sparine. I kod nas je bilo sinoc, dok nisam otvorila prozore i onda nisu usli komarci, vec neke zelene male bube, po zidovima MASA. I morali smo ih ubijati u 1:00 noci. Kako upalim tel, one na svjetlo i na mene hahhahaha. Samo da dodje septembar 😍 (moj rodni mjesec 😁) 

Salatica9192
    06. Kolovoz 2018. 07:30

CRP 15 xD Znaci poslije kutije eritromicina 500mg. Nema ovo veze sa upalom nikakvom izgleda. Ili trudnoca ili Clexane injekcije ili trece da ne spominjem sta sam procitala na Google haha :O
    A da li ste cule za Dianatal gel? Ja slucajno nabasala i stvarno su iskustva odlicna. Bas pomogne pri porodu. Ali ne znam koristi li se kod nas to, pitacu doktora. Jedino sto mi je strasno je to da beba bude klizavija kada izadje, nesto me sasjeklo, hoce li babice uopste paziti dodatno (ima svakakvih prica i moje licno iskustvo da znaju odvratne biti). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.