Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    05. Kolovoz 2018. 15:44

Glupo mi je da nekom daju da si sam vadi krv za guk. I nosi. To se mora obavljati u max sterilnim uvjetima. Dobro kaže Monika, tko bi potpisao takav nalaz?
    Nisam stručnjak, ali stvarno mi nema logike.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    05. Kolovoz 2018. 15:45

Ana89

Glupo mi je da nekom daju da si sam vadi krv za guk. I nosi. To se mora obavljati u max sterilnim uvjetima. Dobro kaže Monika, tko bi potpisao takav nalaz?
    Nisam stručnjak, ali stvarno mi nema logike.

* Pardon OGTT

mmama2
    05. Kolovoz 2018. 15:55

4Mommy

Pepe nisam u toku, ali zašto tamo ne izvadiš krv?
    Mirandauživajte 😍
    Netko je pitao za madrace, mi smo kupili obične. Ali npr nedavno kad smo kupovali curama za sobu žena je rekla da to za djecu nema baš nikakve veze, jer su premale težine da bi im madrac uopće utonuo ispod njih, ako me kužite, da je najbolje obični na opruge. A one imaju od 12 do 20 kg, tako da mislim da to pogotovo vrijedi za bebe. Nisam kompetentna, samo prenosim

Takav smo i mi savijet dobili.. sada kada su decki dobili svoju sobu, i nove madrace normalni su sa oprugama isto jer navodno do tipa 40ak kila nije uopce vazno jer je premala tezina.. mislim da bebi od 3,4 kile ne igra ulogu kada su ionako ko perca lagani 😍

Ana89
    05. Kolovoz 2018. 16:37

mmama2

4Mommy

Mirandauživajte 😍
    Netko je pitao za madrace, mi smo kupili obične. Ali npr nedavno kad smo kupovali curama za sobu žena je rekla da to za djecu nema baš nikakve veze, jer su premale težine da bi im madrac uopće utonuo ispod njih, ako me kužite, da je najbolje obični na opruge. A one imaju od 12 do 20 kg, tako da mislim da to pogotovo vrijedi za bebe. Nisam kompetentna, samo prenosim

Takav smo i mi savijet dobili.. sada kada su decki dobili svoju sobu, i nove madrace normalni su sa oprugama isto jer navodno do tipa 40ak kila nije uopce vazno jer je premala tezina.. mislim da bebi od 3,4 kile ne igra ulogu kada su ionako ko perca lagani 😍

Jeste naručivale madrace online cure? Ja trebam jedan, mjere koja nije česta ..i po mjeri bih trebala možda...

Mina93
    05. Kolovoz 2018. 17:03

SarahZg

Mina93

SarahZg

Kani07

SarahZg

barbiemama

Sarah, čestitam na curici 😍 i drago mi je da je pregled super prošao!

Hvalaaaa. znamo mi da je curica od 12 ih tjedna kad smo kromosome provjeravali. Samo luokanje čekamo. Možda sam osjetila nešto prekjučer ali nisam sigurna. Ali rekla mi je domtoricd da se ne zamaram ako ne bude još 3 tjedna pravog osjeta lupkanja

Cestitam na curici,drago mi je da je sve ok☺

Kani07

SarahZg

barbiemama

Sarah, čestitam na curici 😍 i drago mi je da je pregled super prošao!

Hvalaaaa. znamo mi da je curica od 12 ih tjedna kad smo kromosome provjeravali. Samo luokanje čekamo. Možda sam osjetila nešto prekjučer ali nisam sigurna. Ali rekla mi je domtoricd da se ne zamaram ako ne bude još 3 tjedna pravog osjeta lupkanja

Cestitam na curici,drago mi je da je sve ok☺

Hvalaaaa. I isprike na mom mobitelu koji fino riječi okrece.

Koji si tjedan?

Po nekim mjerenjima 17+3 po nekima 18+0 curica nas jako zeza i svaki put dobijemo nešto drugačije jer je dosta aktivna. Uglavnom varira tak jedan tjedan - 4+ dana. Ali zato se ne srami držati noge raširene niti ispružene.

Dada ma kuzim  i meni termin varira do 10dana ranije s obzirom na zm, jer je mali malo veci ocito pa izbaci na uzv termin s obzirom na velicinu 

Mina93
    05. Kolovoz 2018. 17:05

Ana89

mmama2

4Mommy

Mirandauživajte 😍

Jeste naručivale madrace online cure? Ja trebam jedan, mjere koja nije česta ..i po mjeri bih trebala možda…

Ja mislim da budemo sve to rijesili u ikei 😁

• Kani07
    05. Kolovoz 2018. 17:26

Monikaharmonika

pepe1907

jadna sam i ljuta ko pas…2.put si sama vadim.krv za guk profil…nakapala sam dosta krvi i u obje epruvete mi se krv zgrusala…ja ne znam kak da piknem prst a da bude dobro…imam aparatić i mjerim si šećer i nikad nije viši od 6 a oni ne zele priznati ta mjerenja 😭 sutra im moram nosit krv a opet se zgrusalo i opet cu morat ponovit…vec mj.dana pokusavam im odnjet krv i ne uspijevam 🤔😥😭😭😭

Čuj Pepe ja tebe ništa ne kužim. U redovnom radu krv za GUK profil se vadi u epruvetu bez antikoagulansa(crveni čep) i važno je da se zgruša i odvoji serum od eritrocita u sto kraćem roku najbolje u roku 30 minuta. Ukoliko se to ne napravi eritrociti će nastavitii trošiti dostupnu glukozu i rezultat neće biti točan. Meni je to jako neozbiljno od njih i kosi se s pravilima struke. Tko će takav nalaz potpisati Bože sačuvaj.

Laik sam ali i ja to kazem ,Pepe aj ti njima fino sutra saspi da je to njihov posa a ne tebe stresirat..

💜Karla💜Nicol💙Anton

pepe1907
    05. Kolovoz 2018. 18:20

cure moje to vam je normalno kad vas salju gore da radite guk profil...ako je nalaz dobar,ponovo se ide na kontrolu za 4tj...epruveta ima nesto unutra da se ne zgrusa krv..jer nakon kaj ja nakapam moram 8xmuckati..ali ta krv ide u laganim kapljicama ne teče jako i zato mi se gruša prije nego ja napunim određenu količinu...zadnji puta gledam druge zene i sve imaju pune epruvete..jucer sam madez zarezala kad sam se brijala i krv tekla ko luda...ovaj mali ubod mi nije dovoljan..evo stavim vam slike da vidite sve 

pepe1907
    05. Kolovoz 2018. 18:24

pepe1907
    05. Kolovoz 2018. 18:26
    epruvetica i igla
    epruvetica i igla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.