Kani,
hahaha sve smo iste 😍 I mene prije par dana kada je jako lupalo, zabrinulo da li je ok, a sto lupa toliko, da se nesto nije desilo. I onda kad bude obrnuto, a sto ne lupa, opet nesto se desilo… Mislim da se meni ne moze udovoljiti hahaha. Ali opet ljepse je kad udara. Inace javila seee 😍 Sad uzivam u lupkanju. 🤗
Ana,
mene svi izbaksuzirase, napadose me i moji, cak i tataaaaaa, sto ranije da kupujem za bebicu (mislim znam da se i oni boje zbog istorije, radi mene to govore, ali oni napravise kontruu, donose mi negativu takve misli), pa sam odlucila prvo za sebe kupovati, od ove plate, ono spavacice, grudnjaci, papuce, itd. A za bebu cu cekati kraj septembra.
Ah ko bi nama ugodio je da sam malo pukla priznajem a i ovo mirovanje mislis o svemu necem O cem ne bi trebala.
E Salatice oko.mene svi bi nesto slali,kupovali ja jos uvjek odbijam zbog straha jer kad god sam nesto planirala lupilo me po glavi.E sad sam rekla boga napomoc i idem ovaj tjedan nesto kupit😆😆😆
💜Karla💜Nicol💙Anton
meni mama isto neki dan rekla da je nesreća rano kupovati. ja sam joj rekla da je veća nesreća ubrijat si u glavu da se nešto loše može dogoditi i stalno o tome razmišljati, nego se veseliti pozitivnim stvarima.
meni mama isto neki dan rekla da je nesreća rano kupovati. ja sam joj rekla da je veća nesreća ubrijat si u glavu da se nešto loše može dogoditi i stalno o tome razmišljati, nego se veseliti pozitivnim stvarima.
Slažem se, veseliti se znači privlačiti pozitivne stvari; strah samo privlači nesreću. Treba ga odagnati što prije da možeš uživati u svemu 😎
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Maggie,
i kod mene pise "posteljica fundus prednji zid" 😊 I isto tako nekako osjetim, lupi ono, ali uopste se ne vidi na stomaku (kao sto cure vec pisu da raspoznaju i udove), samo se ako je bas jako, strese stomak. Znaci to nam je zbog polozaja posteljice. Hvala ti, rasteretilo me. 😘😘
I kod mene je. Kada si prvi put osjetila i kakav udarac :)
i kod mene je posteljica sprijeda i bila sam sigurno 19+ nešto kada sam baš osjetila udarac.
Dobro jutro curke da vas pozdravimo. Mi smo jučer bile na pregledu. Nije jucer curica pokazivala lice nego držala gard ko u boksu. Ali je nogice držala ispruzene dugacke i pokazivala da je curica. Sva mjerenja su bila ok. I cerkviks dugačak i zatvoren. Super doktorica u privatnoj klinici. Uvijek me smiri i sve lijepo objasni. I rekla je da se posteljica digla i da možemo letiti :) još malo pa hrvatska.
Poslije smo išli na utakmicu jer sam dragom kupila karte još prije trudnoce. Stavim vam slikicu
Sarah, čestitam na curici 😍 i drago mi je da je pregled super prošao!
Hvalaaaa. znamo mi da je curica od 12 ih tjedna kad smo kromosome provjeravali. Samo luokanje čekamo. Možda sam osjetila nešto prekjučer ali nisam sigurna. Ali rekla mi je domtoricd da se ne zamaram ako ne bude još 3 tjedna pravog osjeta lupkanja
Hvalaaaa. znamo mi da je curica od 12 ih tjedna kad smo kromosome provjeravali. Samo luokanje čekamo. Možda sam osjetila nešto prekjučer ali nisam sigurna. Ali rekla mi je domtoricd da se ne zamaram ako ne bude još 3 tjedna pravog osjeta lupkanja
Cestitam na curici,drago mi je da je sve ok☺
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji