Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    05. Kolovoz 2018. 08:41

Jutro cure☺
    Barbie stigao trbusic bas ste lijepi😍
    Spavanje ja ne znam stvarno dokle cu izdrzat mislim da cu popit normabel jedan veceras mozda bude bar 5 sati da odspavam😕.Stigla mi je kutija iz Hr.
    Vidim da vi ponekad popijete.
    A mene brine sto je moj bebac bas ful aktivan jel to dobro pricamo na veliko nocas je izvodio akrobacije ,Ana je neki dan rekla da misli da je stopalo se uslikalo i ja sam to skontala jer je u jednu stranu bas upro bio.
    Sta vi mislite jel mu dobro da toliko lupa😓

💜Karla💜Nicol💙Anton

zadranka86
    05. Kolovoz 2018. 08:50

Mame dajte savjet..Ja jakoooo tesko zaspem na tom livom boku tiram se nekad uspijem a nekad ko sinoc dvi ure...Em vruce em ne pase taj livi bok..Pokusavala san i nisan mogla izivcirala san se i okrenula na desni i zaspala za pet min..Da li vi bass svako spavanje bass ciljano zaspete na livom boku...Na stranu to kad zaspemo da se onda svako okricemo..Ali to bass kad trebate zaspat kel to uvik livi bok??Ja vise izludi s tim livim bokom 😥😥😥

url=https://lilypie.com]

Ana89
    05. Kolovoz 2018. 08:50

Kani07

Jutro cure☺
    Barbie stigao trbusic bas ste lijepi😍
    Spavanje ja ne znam stvarno dokle cu izdrzat mislim da cu popit normabel jedan veceras mozda bude bar 5 sati da odspavam😕.Stigla mi je kutija iz Hr.
    Vidim da vi ponekad popijete.
    A mene brine sto je moj bebac bas ful aktivan jel to dobro pricamo na veliko nocas je izvodio akrobacije ,Ana je neki dan rekla da misli da je stopalo se uslikalo i ja sam to skontala jer je u jednu stranu bas upro bio.
    Sta vi mislite jel mu dobro da toliko lupa😓

Moj je jučer i udarao i štucao. I sinoć je samo udarao iznutra 😀😀. Inače, bebone naši pokreti uspavljuju. Zato su aktivni kad se mi smirimo.

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    05. Kolovoz 2018. 08:51

zadranka86

Mame dajte savjet..Ja jakoooo tesko zaspem na tom livom boku tiram se nekad uspijem a nekad ko sinoc dvi ure…Em vruce em ne pase taj livi bok..Pokusavala san i nisan mogla izivcirala san se i okrenula na desni i zaspala za pet min..Da li vi bass svako spavanje bass ciljano zaspete na livom boku…Na stranu to kad zaspemo da se onda svako okricemo..Ali to bass kad trebate zaspat kel to uvik livi bok??Ja vise izludi s tim livim bokom 😥😥😥

Meni on najvise sad pase u pocetku nije ,sad sam bas cesto na njemu.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    05. Kolovoz 2018. 08:57

Ja sam se već umorila. Neka žena je čistila tavan i našla brdo dječje odjeće.  Četvrtinu sam odvojila, ostalo sveki trpa na naš tavan 😆😆. 
    Uglavnom, leđa i trtica me zaboliše od sjedenja. Sva sreća pa sam obavila sve prije najveće vrućine.

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    05. Kolovoz 2018. 09:05

Ana89

Ja sam se već umorila. Neka žena je čistila tavan i našla brdo dječje odjeće. Četvrtinu sam odvojila, ostalo sveki trpa na naš tavan 😆😆.
    Uglavnom, leđa i trtica me zaboliše od sjedenja. Sva sreća pa sam obavila sve prije najveće vrućine.

Svaka cast Ana,ja ne mogu sjedit dugo bas me leda bole kad sjedim.
    A ne znam sta bebac moj radi ,sretna sam da ga cujem ali da je aktivan je brate mili😁.
    I tusiram se jutros i gledam stomak bas se fino oblikovao samo mi se cini da mi se dosta prema gore siri i primjetim kao malu modricu ispod lijeve dojke na rebrima jel moguce da mi je tu puknuo kapilar od rastezanja jer tuda bas nemam nit kap mesa😂😂a koza mi je tanka.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Maggie85
    05. Kolovoz 2018. 09:36

Salatice, i mene beba lupa nešto manje zadnjih dana, ali sve dok se javlja, ne treba brinuti. Zapravo ga i ne osjetim toliko dok ležim, nego kad sjedim, ili onako ležeći sjedim. Vjerojatno to ovisi o posteljici i tome kako je beba okrenuta u tom trenutku. Meni je posteljica sprijeda. Kad se beba javi, ne bih rekla da su to udovi nego kao da se cijela beba strese, tj. kao kad imate vodeni balon i onda ga na jednoj strani pritisnete, a na drugoj se izboči - e takav ja osjećaj imam. A štucanje je česta pojava, čitala sam, ali ja dosad nisam osjetila.

Salatica9192
    05. Kolovoz 2018. 09:38

Kani, 
    hahaha sve smo iste 😍 I mene prije par dana kada je jako lupalo, zabrinulo da li je ok, a sto lupa toliko, da se nesto nije desilo. I onda kad bude obrnuto, a sto ne lupa, opet nesto se desilo... Mislim da se meni ne moze udovoljiti hahaha. Ali opet ljepse je kad udara. Inace javila seee 😍 Sad uzivam u lupkanju. 🤗
    Ana, 
    mene svi izbaksuzirase, napadose me i moji, cak i tataaaaaa, sto ranije da kupujem za bebicu (mislim znam da se i oni boje zbog istorije, radi mene to govore, ali oni napravise kontruu, donose mi negativu takve misli), pa sam odlucila prvo za sebe kupovati, od ove plate, ono spavacice, grudnjaci, papuce, itd. A za bebu cu cekati kraj septembra. 

Salatica9192
    05. Kolovoz 2018. 09:42

Maggie, 
    i kod mene pise "posteljica fundus prednji zid" 😊 I isto tako nekako osjetim, lupi ono, ali uopste se ne vidi na stomaku (kao sto cure vec pisu da raspoznaju i udove), samo se ako je bas jako, strese stomak. Znaci to nam je zbog polozaja posteljice. Hvala ti, rasteretilo me. 😘😘

• Marti8
    05. Kolovoz 2018. 09:45

zadranka86

Mame dajte savjet..Ja jakoooo tesko zaspem na tom livom boku tiram se nekad uspijem a nekad ko sinoc dvi ure…Em vruce em ne pase taj livi bok..Pokusavala san i nisan mogla izivcirala san se i okrenula na desni i zaspala za pet min..Da li vi bass svako spavanje bass ciljano zaspete na livom boku…Na stranu to kad zaspemo da se onda svako okricemo..Ali to bass kad trebate zaspat kel to uvik livi bok??Ja vise izludi s tim livim bokom 😥😥😥

Trudim se na lijevom😅 ali zapravo spavam malo na desnom,malo na lijevom pa leda pa na pola na trbuhu(to izbjegavam,leda i trbuh) ali kad me sve pocne bolit onda malo i tako😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.