Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    05. Kolovoz 2018. 07:47

moj beban jedan dan jače udara (npr, kad sam pojela pitu, bio je toliko sretan da je valjda pola sata lupao), a onda ful slabije. jučer je par puta možda u cijelom danu nešto slabo udario. no, ne brinem. izludila bih da cijeli dan čekam dok se ne pomakne.

imam još tjedan prije GO za izdržati na poslu i sve se pitam kako ću. tako mi se ne daaa na plus 35 još tjedan dana 😪

Vanda..
    05. Kolovoz 2018. 07:48

Mi smo u Lici pa su noci super, da se spavati, ima zraka i nije toliko vruce. 

Hahahahaha kako vrucine od nas cine vrijednice. 
    Ja sam jucer rucak napravila vec oko 10h.. samo da se sve ono neophodno obavi prije vrucina. 

Mina93
    05. Kolovoz 2018. 07:52

barbiemama

jutrooo 😘 danas nam je puni tjedan pa se slikamo. u širokom se još baš ne kuži, ali u pripijenom konačno imamo bušicu 😍

Jeeeejj stigla busicaaa 😍😍

Mina93
    05. Kolovoz 2018. 07:53

Vanda..

Dobro jutro djevojke. Kako vam je prosla noc?

Nikako 🤣 budna bila od 2ipo do 4ipo cijela zalijepljena, pa se opet probudila u 6.50 i nisam imala snage za vise pokusavat spavat

Salatica9192
    05. Kolovoz 2018. 07:56

barbiemama

moj beban jedan dan jače udara (npr, kad sam pojela pitu, bio je toliko sretan da je valjda pola sata lupao), a onda ful slabije. jučer je par puta možda u cijelom danu nešto slabo udario. no, ne brinem. izludila bih da cijeli dan čekam dok se ne pomakne.

imam još tjedan prije GO za izdržati na poslu i sve se pitam kako ću. tako mi se ne daaa na plus 35 još tjedan dana 😪

Daa, sjecam se da sam se ja vec jednom zalila i ti si rekla da se ne opterecujes. I ja pokusavam, alii u glavi mi, udara da se stomak zatrese, i zasto onda prestaneeee dan, dva :O Treba sve jace biti. Ma ja ne ustajem dok ne zalupa posteno haha. 

Mina93

Takodjer bebac jedan dan vise lupa dr dan manje, najvise kad se najedem i kad lezim.. Bar mi je nocas pravio drustvo dok nisam mogla spavat stalno mi je kuckao da ne budem nervozna sta ne mogu spavat 😍😁

Vanda..

Mina to od vrucina ili? 
    Ja mislim da ne prespavam noc nebih bila za nista nego za streljanje sutradan.

Jel drijemate popodne ikako? 

Salatica9192
    05. Kolovoz 2018. 07:59

Mina93

Takodjer bebac jedan dan vise lupa dr dan manje, najvise kad se najedem i kad lezim.. Bar mi je nocas pravio drustvo dok nisam mogla spavat stalno mi je kuckao da ne budem nervozna sta ne mogu spavat 😍😁

E veceras ne spavammmm  hahaha. Procitala sam to negdje, da ono znaju dok spavamo udarati i onda mirni ujutru i preko dana budu. E veceras dezuram (koliko izdrzim xD) 😍

barbiemama
    05. Kolovoz 2018. 08:37

ne drijemam ni popodne. isto mi vruće. nekako sam već navikla na malo sati sna. zato jedva čekam more jer se izmorim tijekom dana na plaži pa spavam ko top. 

Pticaselicazgst
    05. Kolovoz 2018. 08:41

Jutro 🤗
    Barbie suuuper ste, trbuscic se vidi 😍😍 divni ste 😊
    Moja mala isto kako koji dan, najvise dok jedem i lezim.. kad sam stalno u pokretu onda ju uopce ne osjetim. Bitno da je sve ok, jos malo pa cemo ih osjetit stalno 😍
    Sinoć sam napokon dobro spavala, bilo je zraka i nisam se cak ni oznojila. Tak da sam zadovoljna.
    Tu u zg nemam vagu i jedva cekam doc u st da se izvazem i vidim situaciju. Imam osjecaj da mi je busa samo iskocila preko noci, fino papam mogu rec 😊
    Mi cemo sad na kavu u kvart, poslije obiteljski nedjeljni rucak jedva cekam 🤩 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.