Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    16. Svibanj 2018. 13:13

_svjesna
    Hvala na savjetima, izmjericu sutra ujutru :))
    Ali me napadose sad mama i tata haha, s obzirom na hipohondriju svoju, "evo je sada i dijabetes ima" . Haha :)

_svjesna
    16. Svibanj 2018. 13:15

Salatica9192

_svjesna
    Hvala na savjetima, izmjericu sutra ujutru :))
    Ali me napadose sad mama i tata haha, s obzirom na hipohondriju svoju, "evo je sada i dijabetes ima" . Haha :)

Hahahah ma ista sam ti, nekad pretjerujem bas ali nista ne volim da prepustim slucaju i opet mi uvijek nesto fali nikako da se opustim hahaha.

AllieH
    16. Svibanj 2018. 13:23

_svjesna

Si ranije bila na pregledu? Ja jesam prije 5 dana vidjela je samo gestacijsku, to je bilo sa tacno 4 tjedna.

Nisam, danas mi je prvi pregled. Danas sam ravno 6+0 prema školskom računanju od 28 dana, al moji ciklusi su 25 dana pa sad ne znam uopće kako računati. 

Luka ❤

_svjesna
    16. Svibanj 2018. 13:30

AllieH

_svjesna

Si ranije bila na pregledu? Ja jesam prije 5 dana vidjela je samo gestacijsku, to je bilo sa tacno 4 tjedna.

Nisam, danas mi je prvi pregled. Danas sam ravno 6+0 prema školskom računanju od 28 dana, al moji ciklusi su 25 dana pa sad ne znam uopće kako računati.

Drzim fige i da nam se javis s lijepim vijestima. 🤗

16. Svibanj 2018. 13:33

_svjesna

AllieH

_svjesna

Nadam se mila, isto smo po tjednima znaci ja imam pregled 21.05 tada cu biti 5+3, dr me narucila da vidi plod i otkucaje srca kako kaze mada mislim da je prerano da cu se samo nasekirati…
    Poslije prvog missed ab sada analiziram svaki simptom i u hladno pusem :)

Isto ovako i meni. Danas mi je pregled, cijeli dan imam grč u stomaku, noćas sam imala noćne more i bojim se što će me tamo dočekati.

AllieH bit ce to dobro..ja sam isto jucer uzasno spavala od nervoze sto ce doktor reci. Medutim, samo mi je potvrdio trudnocu jer je rano i rekao da se vidimo za 2tjedna. Pokusavam samu sebe skulirat da ce bit sve ok, dok gospodin muz vec planira graditi tobogane i ljuljacke 😂😂

• Maraska
    16. Svibanj 2018. 13:53

Svjesna, nemoj se previše brinuti zbog simptoma. Kod svakoga je to drugačije i varira iz dana u dan.
    I ja sam se bila preplašila. Od 4. do 6. tjedna grudi su mi bile bolne i natecene. Jedva bih ih stavila u grudnjak 😂 Onda su se odjednom "ispuhale", pa sam ostala u čudu. Dr mi je rekla da to može biti jedan od loših simptoma, ali i da ne mora ništa značiti. Nakon par dana su opet natekle.
    Nekad sam napuhana i jedva dišem. Nekad mi je trbuh skroz ravan.
    Nekad sam ko osamucena i ne mogu dalje od kreveta. Nekad imam navalu energije pa bih svašta radila.
    To je sve ok. 😉 Znam da ubija iscekivanje pregleda, svašta ti prolazi kroz glavu. Od prijateljica sam saznala da su i one svašta sanjale i budile se. Nekima su se otkucaji čuli u 6-om tjednu, nekima u 8-om. Sve to ne mora nužno voditi ka nečem lošem 😉
    Pokušaj se sto više opustiti i baviti se nečim da malo zaokupiras misli 😘

pepe1907
    16. Svibanj 2018. 14:35

ja sam nakon nekog vremena počela ignorirati bol u grudima...bole jako...ali sad mi je to postalo normalno..samo mi je čudno da me boli donji dio leđa, nisam to već sad očekivala..i odlučila sam da idem kupit b6 vitamin protiv mučnina jer ako nastavim ovako ne jesti..strah me za bebu da nije gladna 😉 a meso nisam jela danima...

• Kani07
    16. Svibanj 2018. 14:54

AllieH drzim fige da sve bude ok 👍😉.
    Mene jos muci iscjedak smedi ,pijem utro i sve po propisu mirujem ali jos uvjek ga ima ovo je vec 5 tjedan.
    Svjetliji je dosta ali ipak zivce mi kida 😩

💜Karla💜Nicol💙Anton

TPol
    16. Svibanj 2018. 14:58

Ma da simptomi su kod svakog razlici evo sad u ovoj trudnoci nekad mi je loše nekad nije . Sta se grudi tiče to mi je bilo i u prvoj trudnoci i sad ali sad dojim jos moju malu 😒 A govorim od njenog 3mjeseca da cu prestat 😂 A od kad aam trudna ona navalila kao da je beba neznam jel promjenilo okus ili sta hahaha ... 
    treba se sto vise opustit ali ja isto ne mogu dok ne prođe tih 12 .... 
    bila sam vadila danas krv i test za šećer pa cemo vidit , meni je ona Vodica bas fina a nacekala sam se užas prvo došla u 9 pa dok sam došla na red u 12 sam bila gotova sa svim a nisam ni jela ni pila od sinoć u 22 😳Tako da sam sad gotova a moja mala skače po meni hahahha 

Ana89
    16. Svibanj 2018. 15:13

Kani07

AllieH drzim fige da sve bude ok 👍😉.
    Mene jos muci iscjedak smedi ,pijem utro i sve po propisu mirujem ali jos uvjek ga ima ovo je vec 5 tjedan.
    Svjetliji je dosta ali ipak zivce mi kida 😩

Ja sam ga imala dva dana u 7. tjednu. Zvala sam dr. U Rijeku i dobila Duphaston 3×1. Odmah je prestalo drugi dan ( bio je petak).  Nakon toga sam 10 dana mirovala skroz, samo do wc-a na svom katu kuće.  Kad sam se uvjerila da je ok, otišla sam na faks, čak u Pulu,  čak sam izdurala 3 sata sjediti . Nakon 2 tjedna mi je onda smanjila na dvije na dan, a i počela sam se polagano kretati. Još ih pijem, do pregleda kaže.
    Što se tiče grudi, bile su mi bolne ful do prošlog tjedna, sad na mahove. Mučnine nisu još prestale, skoro 11. tjedan, ali budu. 
    Drži se Kani...ne znam kakvu terapiju imaš, ali bit će sve u redu. Pozitivne misli zbog 👶.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.