😂😂 ja bi volila da moj zaboravi gdje je kuhinja. On sve šta napravi predstavlja kao dosad neviđeni specijalitet, ne trebam naglašavati da nije ni blizu toga. Da mi je 2% njegovog samopouzdanja ne znam di bi mi kraj bio 😂
url=https://lilypie.com]
Nali ciste pleksusa korioideusa su dosta cesti nalaz u drugom tromjesecju, do 3%. Najcesce se povuku do 3. tromjesecje a mogu i malo kasnije, 30-32 tjedan. Ako su izolirani slucaj vecinom ne znace nista, vjerujem da je gin pregledala sve ostalo i cim pise uredna morfologija same ciste nisu dijagnosticki bitne. Vjeruj niftyju, da ciste ukazuju na ista drugo na uzv bi se vidjele srcane greske, malformacije sake ili stopala, rascjep nepca, abnormalnosti pupkovine; hocu reci, ne bi fulali vidjeti nesto od toga da postoji. Pleksus korioideus je splet krvnih zila mozga tako da se nalaz ne odnosi direktno qna mozgovinu i za ocekivati je da se mozak razvija uredno a da ce se cista povuci kroz nekoliko tjedana (nije ni tako velika, znam za par slucajeva cisti od 13 i 17 mm, obje su se povukle tijekom trudnoce).
Pticiceee 😍😍 Ja i dalje zivim na tikvicama. Muz ih vise ne moze vidit ni nacrtane a ja samo donosim novu rundu 😂
Nali,
nadam se da ce ti se javiti Miranda brzo, vjerujem da si se prepala. Ja malo bacila pogled na Google, držeci se da cu naci pozitivno, i jesam, da pretezno nestaju poslije 27 nedelje, tako nesto. Skoro je pisala jos neka cura za neku cistu, ali mislim da nije ista bila. Nadam se da ce i Miranda odgovoriti tako kao sto sam ja vidjela.
Pticice,
njamiiiiiii, voda na usta mi ide, pogotovo zato sto sam lijena dns i jela hernovke sa kefirom, zamisli, pucam od zdravlja sa tim ruckom
Hvala ti draga puuuuno na podrsci. Citala sam i ja svasta i pozitivno i negativno. A uvijek ti doktori nekako zapakirano kazu, neznam kako da to kazem, ocu da mi kazu bum u facu, tako je i bok.
Naliciste pleksusa korioideusa su dosta cesti nalaz u drugom tromjesecju, do 3%. Najcesce se povuku do 3. tromjesecje a mogu i malo kasnije, 30-32 tjedan. Ako su izolirani slucaj vecinom ne znace nista, vjerujem da je gin pregledala sve ostalo i cim pise uredna morfologija same ciste nisu dijagnosticki bitne. Vjeruj niftyju, da ciste ukazuju na ista drugo na uzv bi se vidjele srcane greske, malformacije sake ili stopala, rascjep nepca, abnormalnosti pupkovine; hocu reci, ne bi fulali vidjeti nesto od toga da postoji. Pleksus korioideus je splet krvnih zila mozga tako da se nalaz ne odnosi direktno qna mozgovinu i za ocekivati je da se mozak razvija uredno a da ce se cista povuci kroz nekoliko tjedana (nije ni tako velika, znam za par slucajeva cisti od 13 i 17 mm, obje su se povukle tijekom trudnoce).
Pticiceee😍😍 Ja i dalje zivim na tikvicama. Muz ih vise ne moze vidit ni nacrtane a ja samo donosim novu rundu 😂
Hvala ti puno puno. Imas 100 kava od mene.
Morat cu ici i na ekokardiografiju u 24tt tako da mozda na nesto sumnja. Hvala ti jos jednom
Nali, sjećam se još iz prve trudnoće da doktori često šalju na ehokardiografiju sve kod kojih je bio lošiji nuhalni i kombinirani tako da vjerojatno nema panike već je to neki njihov protokol. A i ti ćeš biti mirnija kad obavite to i dobijete uredan nalaz 😘
Maggie uzela sam kolica 2 u 1. Jaje tj as posebno.
Salatice kolica 3 u 1 ti sadrze kosaru (dio gdje beba ide kao novorodence i u lezecem je polozaju), sportski dio (to je ovaj dio gdje beba ide kad pocne samostalno sjedit i ima vise nagiba tj moze ic od lezeceg do sjedeceg dijela i u pravilu beba moze biti okrenuta prema tebi ili od tebe) i autosjedalicu tj jaje.
Ako ces kupovat 3 u 1 pazi da ti je jaje dobro ocjenjeno, radi sigurnosti bebe u voznji.
Ako kupujes 2 u 1 onda dobijes kosaru i sportski dio a jaje uzimas odvojeno. U pravilu kupujes adaptere za kolica i autosjedalicu i moze ti ic velika vecina na kolica.
Nadam se da sam ti uspjela objasnit. 😊
Gdje se mogu provjerit ocjene as?
https://www.jutarnji.hr/autoklub/servis/veliki-test-30-autosjedalica-bez-pobjednika-prvi-puta-testirana-sjedalica-prema-najnovijoj-regulativi-i-size-a-cak-cetiri-nisu-prosle-testiranje/7556049/
Ovo je hakova objava. I svake godine objavljuju.
https://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/default.aspx
Ovo je original s adacove stranice.
Skuzila sam u baby centru da ti na svakoj sjedalici stoji ocjena. Mogu ti poslat svoju etiketu sa as kad se vratim u zg. 😊 i da ako kupujes sjedalicu na bazu (iso fix) automatski ti je bolja ocjena jer je as sigurnija..
Hvala 😘
Hvala ti puno puno.Imas 100 kava od mene.
Morat cu ici i na ekokardiografiju u 24tt tako da mozda na nesto sumnja. Hvala ti jos jednom
Nema na cemu 😘
Iz ovog nalaza ne vidim nista sumnjivo, pretpostavljam da te salje za svaki slucaj i da moze sigurno iskljuciti srcane greske jer anatomska odstupanja se jasno vide na uzv, za srce je ipak fetalna ehokardiografija najpouzdanija. Drzim fige da se cista povuce sto prije 😘
😂😂 ja bi volila da moj zaboravi gdje je kuhinja. On sve šta napravi predstavlja kao dosad neviđeni specijalitet, ne trebam naglašavati da nije ni blizu toga. Da mi je 2% njegovog samopouzdanja ne znam di bi mi kraj bio 😂
Hahaha dakle specijaliteti na vrhuncu :)
Ja se mogu pohvaliti da moj jako voli kuhati i skuha vrhunski tako da stvarno nema prigovora :)
Netko je pitao, 2u1 je izgleda (po internetu) službeni naziv za kombinaciju košare i sportskog dijela, a AS onda ide posebno. Ja sam se krivo izrazila kad sam napisala da ću kupiti 2u1 jer pod tim terminom sam podrazumijevala sportski dio i AS. Uglavnom, ja sam mislila na 2 kao broj, tj. 2 komada od 3... Ah, ja si mislim jedno i pretpostavljam da svi znaju na što ja mislim Prokuhao ovaj mozak totalno!
Sortiraj odgovore
Najstariji