Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    27. Srpanj 2018. 11:52

rosita

Kad ste pocele dobivati trbuh? Mi smo sad 13+3tt, niti naznake trbuha, inace sam buucka pa se i zezam da mi spek trbuh skriva trudnicki 😊 nisam dobila do sada kile jos ali se mucim s gastacijskim pa drzim dijetu. Bebolino super napreduje u

Oko 14. tt intenzivnije. Do tad sam izgledala malo napuhano i samo navečer. Najveći rast doživljavam sad od 19. tt,  kad sam napunila 21. tjedan sam bila već za trećinu veća nego u 19. tt.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Blaza26
    27. Srpanj 2018. 12:06

Ja ga isto nemam. Zapravo sam se nekako cudno rasirila dolje u donjem dijelu stomaka,al nije bas ocito. Al navecer imam stomak,do ujutro se uspuse 😂😂😂
    Jooj jedva cekam da mogu osjetit bebu,zaista, 😍😍😍😍
    I pregled... Jos 100 dana do njega 😤

zadranka86
    27. Srpanj 2018. 12:41

I ja jedva cekam pregled...Moj.je 9.08.to je 100godina..uff..brojim svaki dan..Onda stalno imam cudan isjecaj doli pritiska i onog osjecaja kao evo sad cu procurit..ima par dana da tako osjecam...i te lazne kontrakcije su mi pocele ono kad se drob cile stvrdne..Tjesim sebe da je to sve ok i normalno i tako guram dana za dan..Naj vise se bojim ranijeg otvranja..I tiga zapravo koliko ce moje usce izdrzati s obzirom da mi je veci dio skinut..Nekad me strah svega do kraja..A onda se tjesim bit ce ok izdrzat ce mo izgurat ce mi..Da mi je samo doc do nekog 7mj.pa racunam da porod i krene beba moze prezivit..Nekad san puna strahova..Zato svaki put jedvaaa cekam pregled i cuti to ZATVORENO USCE..UFFFFFF...Danas me pere neka depra..

Sunflower! 🌻
    27. Srpanj 2018. 12:43

Mamma2 umirem na tvoje pristojne sise 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    I suosjecam 😂
    🔝🔝🔝🔝

Pticaselicazgst
    27. Srpanj 2018. 12:53

Mmama 2 lijepi okrugli trbuscic 😊😊 hahaha ovo za cice je 😂😂😂 

• Strudlica
    27. Srpanj 2018. 13:12

Zadranka totalno te razumijem, ja sam neki dan prvo prvo pitala je dolje sve pod kontrolom, a doktor se smijao.I kad je rekao sve dobro,onda sam se tek opustila... 

Mmama2 cice su fotka dana 

zadranka86
    27. Srpanj 2018. 13:15

Strudlica

Zadranka totalno te razumijem, ja sam neki dan prvo prvo pitala je dolje sve pod kontrolom, a doktor se smijao.I kad je rekao sve dobro,onda sam se tek opustila…

A bass se nekamo sva cudno osjecam..mislim da mi i ove primjene jakoo utjecu ..onda uvik osjetim te neke cudne bolove tupe doli i noge kako imam vene one mi isto postane bolne i teske..a nista stisnut zube i naprid  

• Strudlica
    27. Srpanj 2018. 13:22

zadranka86

Strudlica

Zadranka totalno te razumijem, ja sam neki dan prvo prvo pitala je dolje sve pod kontrolom, a doktor se smijao.I kad je rekao sve dobro,onda sam se tek opustila…

A bass se nekamo sva cudno osjecam..mislim da mi i ove primjene jakoo utjecu ..onda uvik osjetim te neke cudne bolove tupe doli i noge kako imam vene one mi isto postane bolne i teske..a nista stisnut zube i naprid

Ja sam imala 5 dana prije kontrole stalno taj pritisak i bol kad bi nogu dizala, a ispada da se beba širi pa pritiska crijeva pa od tuda to sve.Ali dok to doktor nije rekao nisam bila mirna.Ova trudnoća mi je sva drukčija od prve pa koda mi je prva 
    A što se tiče promjena ubijaju me,danas polježem i vrtoglavice i pritisak u glavi me ubija,a tlak ne može bit bolji

• Strudlica
    27. Srpanj 2018. 13:24

Salatice jesi odnesla nalaze doktoru ili čekaš baš kontrolu? Pa ja vjerujem da je to od trudnoće ipak je normalno da neki parametri budu blago povišeni,ne brini.Ali sad će teta Miranda dat stručno mišljenje 

Mina93
    27. Srpanj 2018. 13:29

cure jeste vise slatki ili slani tip? ja ubijam po slatkome, oduvijek sam takva al i sad bi mogla samo rucak pojest a ostalo sve slatko zato sam se i krenula sad debljat 😱😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.