Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    27. Srpanj 2018. 10:44

ja sam umorna danas, ali tako sam svaki petak. idemo na fin ručak pod pauzom, a jedva čekam doć doma i gledat film u gaćama :D

rosita
    27. Srpanj 2018. 10:48

Od pocetka imam bolove u jajnicima i mengast :) osjecaj u maternici. I u bolnici i ginekologica kazu da je to normalno

barbiemama
    27. Srpanj 2018. 10:51

rosita

Od pocetka imam bolove u jajnicima i mengast :) osjecaj u maternici. I u bolnici i ginekologica kazu da je to normalno

to sam i ja imala na početku. pa negdje do 8. tt sam mislila da ću ipak dobiti mengu. a poslije je isto bilo bolova, ali drukčijih. nisu više bile kao menstrualni.

pepe1907
    27. Srpanj 2018. 10:58

rosita

ja kazem da mi je sav spek izgurao van 😁 i ove ruckice sastrane... do 15 tj.sam mogla nosit obicne hlace nije mi se toliko vidlo ali sad raste punom parom ☺

• Strudlica
    27. Srpanj 2018. 11:12

barbiemama

ja sam umorna danas, ali tako sam svaki petak. idemo na fin ručak pod pauzom, a jedva čekam doć doma i gledat film u gaćama :D

Jaooo kako si me nasmijala :)
    Nema boljeg nego kad se doma možeš zahvaliti u gaćama i boli te briga :)

• Strudlica
    27. Srpanj 2018. 11:14

rosita

Kad ste pocele dobivati trbuh? Mi smo sad 13+3tt, niti naznake trbuha, inace sam buucka pa se i zezam da mi spek trbuh skriva trudnicki 😊 nisam dobila do sada kile jos ali se mucim s gastacijskim pa drzim dijetu. Bebolino super napreduje u

Meni ti je u prvoj trudnoći do 4 mj bilo skoro ko i prije, a onda do petog sam preko noći dobivala trbuh. Tako da ništa ne brini,doći će trbuščić :)

SarahZg
    27. Srpanj 2018. 11:18

pepe1907

rosita

ja kazem da mi je sav spek izgurao van 😁 i ove ruckice sastrane… do 15 tj.sam mogla nosit obicne hlace nije mi se toliko vidlo ali sad raste punom parom ☺

Ja to sastrane zovem pištolji. Hhh onako kako kauboji imaju hh

Salatica9192
    27. Srpanj 2018. 11:19

Miranda,
    znam da sam dosadnaaa, ali samo ako mozes baciti oko na nalaze. Da li stvarno trudnoca i drugo stanje uzrokuje ovo sve. Najnovija situacija: CRP naravno povisen xD 14,7, leukociti se smanjili na 12,1, limfociti se smanjili na 16 i neki graniciti poviseni xD Evo saljem sliku krvi i urina (i urin zamucen i neke soli ima o.O). 

mmama2
    27. Srpanj 2018. 11:31
    Evo mene u 16+5, sise su mi do pupka inace pa evo malo sam ih upristojila😬😬
    Evo mene u 16+5, sise su mi do pupka inace pa evo malo sam ih upristojila😬😬

url=https://lilypie.com]

Vanda..
    27. Srpanj 2018. 11:32

Jucer sam cijeli dan odmarala i spavala jer sam bila katastrofa, (dan prije bila na djevojackoj, satrala me.
    Iako nisam radila nista posebno, umorilo me dobrano).. A sutra me ceka svadba.. Najbolja prijateljica mi se udaje, pa mi zao sto necu moci biti u tome svemu 100%..
    Procitala 20ak stranica zaostatka i ubio me bog ako se sjecam svega na sta sam htjela odgovoriti.
    Trudnicki mozak me totalno preuzeo pod svoje. Prekjucer sam morala zvati coeka da mi objasni kako da dodjem do odredista kod kojeg sam bila vec mali milijun puta!
    Mozak bye, bye...
    E da, nosiljka je zakon stvar. Ja sam svog nosila u njoj dok nije kilazom prerastao. Najvise mi je pomogla kad bih isla setati s psom, jer je tesko gurati kolica i drzati psa od 35kg koji konstantno vuce na svoju stranu.
    Udarce, lupkanja i javaljanja osjetim iskljucivo dolje lijevo, a kad god legnem pojavi se mala tvrda loptica ispod pupka.
    Pregled nam je 30.07 nadam se da cemo saznati spol, bas smo znatizeljni.
    Natipkala sam sve i svasta, nemojte mi zamjerit
    Puno vas sve pozdravljam, odoh malo van. Ljubac svima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.