Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    24. Srpanj 2018. 01:09

Ana89

zadranka86

Miranda

Jel vam trbuh tvrd na dodir dok traje taj grc? Moguce da su BH kontrakcije, kod nekih idu u kompletu s boli slicnom menst. grcevima ali i bol prode cim prode kontrakcija.

Miranda nisan primjetila da mi tad bude tvrd trbuh..Ali realno to bass bass boli tako da u tom trenu samo cekam da prode..Ali sricom prode kroz par sekundi..Li je to klasicna bol grva ko kad te uhvati npr u nozi grc u misicu..Ono tipicna bol..ali sricom od par sekundi..I nisam uspila primjetit jel trbuh bass tad tvrd.Li skrenut cu pozornost sl.put.Miranda hel to zabrinjavajuce??ja kad san doktoru to rekla na pocetku trudnoce on je rekao rastezanje maternice…Sad…Dugo mi nije ni bilo to sad opet pocelo pa cu mu opet napomenut da vudim jel to sigurno Bass To..

Zadranka86, ja sam to imala pred par tjedana također, cca 17. ili 18. tt. Samo sam se proširila nakon toga. Par dana je zatezalo, onako neugodnjikavo u donjem dijelu abdomena, poput strune i onda je prošlo. Prođe sve, bez brige.

Hmmm..jell...A eto nadam se da je tako.Jer ono bass je neugodno...Ali odma lakse kad cujem da nas ima jos sa istim il slicnim tegobama...Aj nadam se da je to i da je prolazna faza..

url=https://lilypie.com]

Mina93
    24. Srpanj 2018. 05:26

zadranka86

Curke ja san 17tt..ima jedno ajmo rec 5dana cujem bebicu..Ponekad mi se cini jako aktivna a na dane se zabrinem jer ju bass i ne cujem..Koliko cesto ste vi cule svoje bebice u tim prvim danima javljanja..

Ujutro i navecer kad bi mirno lezala na kaucu ili krevetu 😊

barbiemama
    24. Srpanj 2018. 05:59

danas ujutro idem na anomaly, držite fige da sve bude ok 😊

Ana89
    24. Srpanj 2018. 06:45

barbiemama

danas ujutro idem na anomaly, držite fige da sve bude ok 😊

Bude! Možda dobiješ koju sličicu u manekenskoj pozi od svog dječaka 😍. Najljepši scan mi je to bio, kad vidiš da se sve razvija kako spada 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    24. Srpanj 2018. 07:04

Ja sam oduševljena sa curama hahahaha :D Sve ljepotice xD Sestre ljepotice, kcerkee 😊😁 Da i vama posaljem komentar 😊😊😊😊
    Miranda, 
    znaci te BH kontrakcije su bezazlene? Jer ja stvarno sumnjam da to imam od 15 nedelje negdje, ali ne nisu napravile problem do sad. 

Salatica9192
    24. Srpanj 2018. 07:04

Barbie, 
    srecnooo 😘😘😘😘

Monikaharmonika
    24. Srpanj 2018. 07:07

I ja sam poslala Matei poruku, ne znam kako ide naziv grupe. U prošli četvrtak bila na kontroli, zasada sve ok. Danas sam 10tj + 3dana

Evo slike od četvrtka😗

Pticaselicazgst
    24. Srpanj 2018. 07:17

Barbie sretnooo 🤗😘 sigurna sam da je sve u redu. Please javi i gdje si bila na anomaly scanu 🙂
    Monika ajme kako krasan bebac 😍 najbitnije da je sve u redu 🙂
    Salatice slazem se, bome imamo bas zgodnu grupu 🤗

AllieH
    24. Srpanj 2018. 07:28

Dobro jutro! Ja se nisam još priključila, jer kad sam pronašla grupu sve je još bilo javno, sad čekam da me Matea nekako ubaci. 
    Inače, škicnula sam brzinski unutra i što je najjače, barbie znam preko zajedničkih instagram frendica i s njihovih slika.  
    Sretno na pregledu, javite se s vijestima i slikama! Monika, divno!! Tako nekako je izgledala i moja slika sa 10+2. 
    Jutros me opet na tren uhvatili bolovi kao jučer, ali brzo je popustilo. Jedva čekam pregled u petak da pitam doktoricu vezano uz to, jer stvarno mi nije svejedno. 

Luka ❤

_lily_0
    24. Srpanj 2018. 07:30

Jutro cure 
    Eto da se javim ja na moruuu napokon
    Vidim jucer ste se bogme raspisali ja isto nemam facebook vec dugo ima kako sam ga obrisala tako da pridruzujem se ekipi koja je i dalje tu.. 
    Slike trbuscica su me bas raznjezili sve ste prekrasne i bas vam stoje busice
    Ja sad odo fino se spustit na dorucak pa na plazicu😁😁
    Saljem vam morske pusiceee 😘🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.