Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    18. Srpanj 2018. 11:50

Ja sam negdje u 8.tj krenula sa kremama, i obraćali smo mu se sa beba, ja sam bila uvjerena da je dečko mada sam potajno htjela curicu...a ovo lupanje mi ie strašno..ko da mi srce poskoči kad me lupka..kažem ja ko da se kokice peku takav mi je osjećaj...ili da radi kolut 😂 nekad me zna za pupak povući haha baš je nemiran dopodne i navečer..jao nama 😊

Ptičica
    18. Srpanj 2018. 12:23

Stigli nalazi briseva. Ginic na godisnjem do 01.08. pa Miranda i ako je jos netko imao slicno iskustvo, treba li ikakve tablete za ovaj dio- dosta bakterija i rijetki leukociti?
    P.s. u 4ipo idem na more. Taman stavila utrogestan i opet cu veceras u 8. Divno, jedva cekam!

_svjesna
    18. Srpanj 2018. 12:35

I meni ginicka javila nalaze briseva, kratko je rekla samo da je prisutna Klebsiella spp.
    Rekla mi da dodjem u ponedjeljak, umrla sam od straha i toliko panicim, sta je ova bakterija, radila sam briseve prije par mjeseci i bio je enterokokus fekalis u vaginalnom brisu i popila sam antibiotike. A sad ova bestija, je li ovo neka druga ili je ista ta bakterija? Help!!! 😥

Ptičica
    18. Srpanj 2018. 12:40

_svjesna

I meni ginicka javila nalaze briseva, kratko je rekla samo da je prisutnaKlebsiella spp.
    Rekla mi da dodjem u ponedjeljak, umrla sam od straha i toliko panicim, sta je ova bakterija, radila sam briseve prije par mjeseci i bio je enterokokus fekalis u vaginalnom brisu i popila sam antibiotike. A sad ova bestija, je li ovo neka druga ili je ista ta bakterija? Help!!! 😥

Jel se rade neki posebni brisevi na te bestije ili? Meni je "samo" radeno ovo sta je slikano 🤷‍♀️

Blaza26
    18. Srpanj 2018. 12:57

Ja sam se pocela mazat s nekih 11 tjedana nadam s3 da ih bar puno nece bit.
    Jutros sam otisla kod svojih,tata mi je pravio juhicu od tikvica 😍
    Malo se sa njima druzim danas 😍😍
    Po babskim pricama ja nosim ovoje,neko govori ovako neko onako. Dragi bi curicu,sestra je vec zove necakinja. Meni je svejedno,ja samo zelim da je zivo i zdravo,nakon svih problema samo da dodemo do finisa 😊😇

18. Srpanj 2018. 13:11

Evo cure mi došli na mini ljetovanje, uzeli apartman 3-4 dana da se ne tramakajemo stalno nego uživamo malo u komadu. Ajme koliko stvari, prije bi međunarodni kongres organizirala nego ponila svima sve 🤦😂
    Moji su dvojajajčani 😍

url=https://lilypie.com]

• nali
    18. Srpanj 2018. 13:16

Bruna92

Ja jos uvijek nemam strije ali ih ocekujem.. mama ih isto ima pa samo cekam 😂
    Jucer sam se nasetala, naradila, oribala… Ovo drugo tromjesecje mi zasad bas godi, pitanje je dokad ce trajati 😂😂
    Ja isto imam neke cudne snove u zadnje vrijeme, ali bas nepovezane, glupe ali mi stvore nemir…
    Jedino mi je bilo predivno sta sam nekidan sanjala da sam vec rodila, da setamo, da je tako mirna bebica… I da je decko 😂
    Ja nekako od pocetka imam neki osjecaj da je decko, kao neka intuicija.. a i svi oko mene su uvjereni da je decko (ima tu i babskih prica naravno)… Jeste li i vi imale tako neki predosjecaj? 🤦😂

I ja i decko smo od prvog dana bili uvjereni da je curica, tako je i ispalo po niftyu 98% da je curica. A po svim simptomima-bapskim pricama je ispalo da je deckic.

VelikoSretnoDijete
    18. Srpanj 2018. 13:26

pepe1907

šok i vjeverica 😂 STRIJE!!! navečer se mažem uljem i kaže meni muž isuse kolko strija sve ti crveno…ja ležim na leđima…a kad ono strije oko bradavice sa donje strane i sa strane 🙄 nije me nista peckalo mazem se nakon tusiranja…inace sam im sklona ali ovo me ipak šokiralo..sad ko da gore pa ih idem opet mazati..jos kad trbuh krene..me znam..ja u soku

Kako sam se sada nasmijala :D :D Ja sam tako reagirala pred koju godinu, pred jednu mengu su mi sise tako narasle i dobila sam strije, užas. Sada su još veće tako da se samo rastežu po tim linijama, tko zna kako će to izgledat poslije dojenja XD moram se počet mazat a lijena sam za to. 
    Danas sretno ušli u drugo tromjesečje!!! :D

p.s. kako se u istom odgovoru može citirat nekoga tipa za 673 i 675. stranice? preskače mi i neda mi to, gubi mi se poruka koja nije poslana ako prebacim na iducu stranicu?

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

VelikoSretnoDijete
    18. Srpanj 2018. 13:29

Što se spola tiče meni svi prognoziraju dečka, čak sam nakon toga i sanjala uzv da se vidi piško  dragi je uvjeren da je sa muškima nekako lakše sve, iako nam je bitno samo da zdravo bude :) ne znam, s vremena na vrijeme potiho mi se čini da će ih jedna curka iznenaditi :) vidjet ćemo za koji tjedan

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

Ana89
    18. Srpanj 2018. 13:31

Ma pustite bapske priče, čekajte ultrazvuke 😉 Ponekad se iznenadimo 😊😊

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.