Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    11. Svibanj 2018. 09:10

Meni je TSH nešto nizak, vadila sam dodatne pretrage, čekam rezultate. Mučnine idu tempom da ih dva dana nema, onda rasturaju treći dan ujutro i navečer. 
    Što se neki lijek dobije ako pretrage pokažu da je štitnjača sporija?

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

daze
    11. Svibanj 2018. 09:11

Jutro😁
    Ja se isto rano digla, odvela malenu u vrtic i sad uzivam na balkonu, bas prekrasan dan. Sretno svim curama koje danas imaju preglede, meni tek 21.5.,ne mogu docekat. 
    Sta se tice nadutosti i vjetrova, ni mene nije zaobislo 🙈 
    Maraska u istom smo problemu, ja isto pokusavam prestat pusit, smanjila sam na 3-5 na dan i nadam se uskoro skroz bacit, gadna je to ovisnost. ☹️ Cak bi volila da mi izazivaju mucninu da ih se sta lakse rijesim, al sta kad mi ne smetaju uopce. Uglavnom, nastojim sad smanjit na 2-3 i onda se skroz rijesit. 

seudoHTML, UBBCode and BB Code

Bulbi91
    11. Svibanj 2018. 09:14

Sto se tice kave,inace ju obozavam i zapocet dan bez kave je bilo nemoguca misija...gađenje kave je zapravo bio moj prvi simptom skupa sa izrazito jakom nervozom...prvo sam vikala svima na poslu da kakvu kavu to posluzuju da je odvratna i da mi podize zeludac,onda sam skuzila da je i doma ista stvar🙈.. 
    Cigarete nikad nisam podnosila i uvijek su mi smrdile,a sad u trudnoci pogotovo...srecom nitko od mojih ne pusi😁...curama koje puse,sretno s odvikavanjem😁...nikad nisam bila pusac pa ne mogu znati kako je to,al vjerujem da se snagom volje za to malo bice u nama moze sve postici💪💪😊

11. Svibanj 2018. 09:23

AllieH prolazi bas bas brzo, a nadam se da ce nam doktori rec sve najbolje. Joj, ja sam bas kavopija, al sam smanjila, popijem samo ujutro na poslu nes i nenormalno mi godi mineralna. ja stvarno nemam nikakve strasne simptome, za sada, osim sto sam primjetila da me meso uopce ne privlaci a inace bi dala sve za biftek 

AllieH
    11. Svibanj 2018. 09:36

Ok, drago mi je da nisam sama što se vjetrova tiče. Mene uhvati tako na mahove i to nije za živjeti 
    A vezano uz kavu, ja većinom popijem samo ujutro, poslijepodne baš ako me traži, ali jako jako rijetko. 

Nadam se da ću u srijedu  na pregledu odmah uspjeti čuti srce,  jer ću se tek tad koliko toliko smiriti. Čitala da su šanse za spontani nakon što srce prokuca znatno znatno smanjene. 

Luka ❤

Bulbi91
    11. Svibanj 2018. 09:52

Ana89

Meni je TSH nešto nizak, vadila sam dodatne pretrage, čekam rezultate. Mučnine idu tempom da ih dva dana nema, onda rasturaju treći dan ujutro i navečer.

Kod usporene štitnjače TSH je obicno visi,a kod ubrzanog rada nizak...ali ne gleda se samo TSH,vec i ft3,ft4 i obavezno antitijela ...i uzv....
    Vidjet ces sto kaze dr.na nalaze ....

Pticaselicazgst
    11. Svibanj 2018. 10:04

Drage moje pusacice, ja sam isto bila veliki pusac i kavopija i uspjela sam prestat. Jednostavno sam ih bacila i to je to. Od tad me je probava pocela zekati. Medutim u zadnji dva tjedna nisam uopce isla na wc, i trbuh mi je bio napuhnut uzasno i bolilo  me. Da ne govorim da sam jela zdravo, hranu punu vlakana itd. Nista nije pomoglo. Onda mi je muz kupio cigarete i skuhala sam kavu i odmah na wc 😁😁 ne mogu vam opisat to olaksanje, od tad svako jutro kava i cigareta.
     Nije mi drago ali mi to jedino pomaze. 
    Ako vam se pusi pusite, bolje i to nego da ste nervozne i u stresu. Mozete eventualno pitat ginekologa sto misli o tome s obzirom na razvoj djeteta ali mislim da par njih dnevno ne moze stetit. 
    Nemojte se grist radi toga, ima puno zena koje puse u  trudnoci sve bude ok. ☺

Ana89
    11. Svibanj 2018. 10:04

Bulbi91

Ana89

Kod usporene štitnjače TSH je obicno visi,a kod ubrzanog rada nizak…ali ne gleda se samo TSH,vec i ft3,ft4 i obavezno antitijela …i uzv….
    Vidjet ces sto kaze dr.na nalaze ….

Znači ništa od nalaza još tjedan dana..neki su već došli,  dok nemam sve nema smisla ni trčati kod ginekologa svaki čas. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Nunii
    11. Svibanj 2018. 10:11

Maraska ja nisam podnosila laktozu prije trudnoce nikako.Sada je takoder izbjegavam zbog straha da ne bi bilo grceva,napuhnutosti i mogucnosti za povracanjem. Pila sam prije od Alproa sojino i prefino mi je.Ima i cokoladno i od vanilije. Soja slabija ili ona normalna. S time uopce nemam problema,a okus soja cokolada je isto kao i cokoladno mlijeko. Plus da sojino mi ima okus po kravljem mlijeku,ali malo je slade. Sir mogu jesti samo u listicima ili sl,svjezi ako je mm minimalna. Jogurte i takve stvari mi ne sjedaju.I evo,mirisi mi cokoladno i slanac plus  jogurt.
     Cigarete : Prije sam pusila kutiju i po dnevno.U trudnoci sam smanjila do 5 komada na dan,ali ista stvar kad izadem negdje,onda samo daj da se dimi i mogu jednu za drugom. Tjesila sam se da ce mucnine pomoci oko pusenja,ali mucnine su slabe,skoro dok pogledam unatrag kao da ih nije ni bilo.Mozda par dana da me uhvatilo bas zestoko i ostalo mir. Mozda kada dodemo u Hr necu pusiti buduci da ce ih vec i vecina vidjeti da sam trudna.
    Danas je 8+2 i super se osjecam.Mogu ponovno na spavanje. Toga nikad dosta 

Bulbi91
    11. Svibanj 2018. 10:12

Ana89

Bulbi91

Ana89

Kod usporene štitnjače TSH je obicno visi,a kod ubrzanog rada nizak…ali ne gleda se samo TSH,vec i ft3,ft4 i obavezno antitijela …i uzv….
    Vidjet ces sto kaze dr.na nalaze ….

Znači ništa od nalaza još tjedan dana..neki su već došli, dok nemam sve nema smisla ni trčati kod ginekologa svaki čas.

Da,to nema smisla.Najbolje kad ih sve skupis otici 😊...a sta si sve od nalaza radila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.