Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    10. Svibanj 2018. 10:41

Nove cure dobro dosle,samo pozitivno,od srca nam svima zelim da izguramo do kraja i rodimo zive i zdrave bebice .Sve mi poslije spontanog imamo dozu straha ali moramo to nadvladat 💪💪💪.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Maggie85
    10. Svibanj 2018. 10:42

_svjesna

Pozdrav svim buducim mamama :)
    Ja se jos nisam planirala pridruziti grupi jer sam tek prije par dana ugledala plusic, tek sam u cetvrtom tjednu i jos nisam bila ni na prvom pregledu, medjutim odlucila sam se javiti da mi prenesete svoja iskustva sa heparinskim injekcijama posto vidim da ima djevojaka koje se pikaju. Meni je dr danas dala Clivarin, sestra u klinici mi je dala prvu i jako je pekla i ja si dalje moram sama davati injekcije. Uzasno se bojim. Ako mi mozete reci svoja iskustva i mjesta u koja se bockate te ostaju li modrice?
    Zelim vam svima ugodnu trudnocu pa se nadam da cu vam se pridruziti ubrzo "za pravo" :)

Dobrodošla nam u grupu!! Meni muž pikicu Clexane-a daje u nadlakticu, svaki dan druga ruka. Ispočetka nisu ostajale masnice, ali u zadnje vrijeme ostaju kružići promjera cca 6 mm. Imam trenutno 3 zelene masnice na desnoj i 3 na lijevoj ruci. Kad nema muža, pikam se sama u bedra, ali to izbjegavam jer mi onda bude teško disati. To sam primijetila odmah nakon prve takve primjene. Ležala sam cijelo popodne i nakon injekcije sam se isto vratila u krevet, ali su me počela boljeti leđa u predjelu pluća i nikako se nisam mogla namjestiti, čak sam mislila da ću morat na hitnu. Ispalo je da sam se taj put baš jako loše piknula jer sam imala modricu od 1 cm, i to odmah drugi dan. Isto se dogodilo još par puta nakon pikanja u nogu, ali nije bilo tako strašno teško disati. U trbuh nisam još nikad, a vjerojatno ni neću, pogotovo kad počne rasti.
    Što se boli tiče, nekad peče sam ubod, nekad ne, uštrcavanje skoro uvijek peče, ali stisnem zube, nije da ću umrijet od toga. Ima i gorih stvari od toga, a zna se da mi žene sve pregrmimo

Maggie85
    10. Svibanj 2018. 10:50

P.S. Pisala sam baš jučer kako su mi se mučnine smanjile, i rekla bih zapravo da jesu, ali čini se da su počeli čudni prohtjevi za hranom. Slala sam muža sinoć u 21h u dućan po goveđu juhu s rezancima (iz vrećice, što inače zaibilazim u širokom luku već godinama) i slane krekere , ali ne bilo kakve slane krekere; baš sam si zamislila neke koje sam valjda posljednji put jela prije 10 godina, pa je onda svu ponudu u dućanu morao slikati da vidim ima li baš tih i nažalost, nije bilo. Donio mi je TUC, ali nisu mi pasali. Srećom pa je dodatno kupio Pringles... očito mi je falilo nešto slano. Nadam se da me neće do kraja trudnoće vuči na junk jer inače grickalice i slatko uopće ne jedem.

Pticaselicazgst
    10. Svibanj 2018. 11:26

Maggie hahaha bas si me nasmijala 😂😂 bit ce toga sve vise izgleda 😎 ja se isto bojim da ce me uhvatit velika zelja za junk foodom, za sad se sopam jagodama 😃😃😁

daze
    10. Svibanj 2018. 11:31

Uf, i ja samo razmisljam sta bi jela 😂 pisale ste da vas ne vuce na slatko, da vam vise pase slano. E, pa meni bome pase sve.🤔
    Jucer rucala riblju juhu, srdele i tikvice i bas se posteno najela. Iduca 2-3 sata ispilala ukucane govoreci kako sam se prejela, pa ne mogu disat, pretjerala,necu vise nikad i te price 😊... Iduca scena, odjednom opet pregladna, iman osjecaj da bi vola mogla pojest, i ne biram slano, slatko, svejedno mi. Pojela sendvic i 2 krafne jer se nisam mogla odlucit ocu s bijelom ili tamnom cokoladom pa rijesila obe😂😂 a inace 163 visoka/55kg, uopce nisam od spize, ne volim bas slatko, rijetko kad ce mi past na pamet.
    Tako sam i u 1.trudnoci dobila 18kg,na moju visinu lakse me bili preskocit nego zaobic. Ko bacva 😂 

seudoHTML, UBBCode and BB Code

pepe1907
    10. Svibanj 2018. 11:32

ja otišla sad po čokoladno mlijeko i slanac u pekaru, dobro da dragi radi jer bi me zadavio 😂 jučer su mi se tako jele čufte...i morala ih radit..danas taman ušla u 10tj i nekad se zapitam jel sam stvarno trudna jer mi je baš nekak nestvarno 😁

Bulbi91
    10. Svibanj 2018. 11:38

Maggie85 😂😂goveđa juha iz vrecica,jel to ona zuta podravkina😂😂...i ja sam se bas nasmijala...
    A dobro ne zove se uzalud drugo stanje...sad ako i popapamo nesto nezdravo nije strasno,bitno da se ne pretjeruje....
    Ja dns iskreno me zna sta bi jela,juhice mi uvijek pasu pa mislim da cu tako nesto....
    Imam pun frizider domacih kolaca i ormari puni slatkisa (naravno ja to nista ne smijem),prije bi onak krisom uzela koji komad...a sad imam osjecaj da cemo to sve bacit🙈...slatko 0 bodova sto je stvarno cudno kod mene😁

_svjesna
    10. Svibanj 2018. 11:59

Maggie85

_svjesna

Pozdrav svim buducim mamama :)
    Ja se jos nisam planirala pridruziti grupi jer sam tek prije par dana ugledala plusic, tek sam u cetvrtom tjednu i jos nisam bila ni na prvom pregledu, medjutim odlucila sam se javiti da mi prenesete svoja iskustva sa heparinskim injekcijama posto vidim da ima djevojaka koje se pikaju. Meni je dr danas dala Clivarin, sestra u klinici mi je dala prvu i jako je pekla i ja si dalje moram sama davati injekcije. Uzasno se bojim. Ako mi mozete reci svoja iskustva i mjesta u koja se bockate te ostaju li modrice?
    Zelim vam svima ugodnu trudnocu pa se nadam da cu vam se pridruziti ubrzo "za pravo" :)

Dobrodošla nam u grupu!! Meni muž pikicu Clexane-a daje u nadlakticu, svaki dan druga ruka. Ispočetka nisu ostajale masnice, ali u zadnje vrijeme ostaju kružići promjera cca 6 mm. Imam trenutno 3 zelene masnice na desnoj i 3 na lijevoj ruci. Kad nema muža, pikam se sama u bedra, ali to izbjegavam jer mi onda bude teško disati. To sam primijetila odmah nakon prve takve primjene. Ležala sam cijelo popodne i nakon injekcije sam se isto vratila u krevet, ali su me počela boljeti leđa u predjelu pluća i nikako se nisam mogla namjestiti, čak sam mislila da ću morat na hitnu. Ispalo je da sam se taj put baš jako loše piknula jer sam imala modricu od 1 cm, i to odmah drugi dan. Isto se dogodilo još par puta nakon pikanja u nogu, ali nije bilo tako strašno teško disati. U trbuh nisam još nikad, a vjerojatno ni neću, pogotovo kad počne rasti.
    Što se boli tiče, nekad peče sam ubod, nekad ne, uštrcavanje skoro uvijek peče, ali stisnem zube, nije da ću umrijet od toga. Ima i gorih stvari od toga, a zna se da mi žene sve pregrmimo

Uh sta mi zene sve necemo trpjeti? Ali zato jedna je majka i niko ju ne moze zamijeniti.
    U koji dio nadlaktice se pikas? Za zadnje strane ili u rame? Nekako mislim da sa zadnje strane u onaj dio sa vise sala treba...
    Rekla mi je sestra da kad se ubodem, uvijek vratim iz sprice malo prema gore pa ako uvučem krvi u spric znaci da sam ubola krvni sud i da treba ponovo da se ubodem. Ona me jucer tako fino ubola u bedro da nikako nema traga osim male tackice. 
    Je li iglom se brzo i jako ubodes, ili polako? Ja nekako nemam tog osjecaja sve me strah da igla nece moci da udje hahahaha. 

Ana89
    10. Svibanj 2018. 12:01

Ne jedem inače ni kruh ni nuttelu ni mliječne namaze, sad nisam mirna dok nešto od toga ne konzumiram. Da ne pričam za kiselo, krastavci for the win. Sinoć mi je drago donio rižine kolačiće i pureću šunku bez krastavaca, nisam mogla sakriti razočaranje. Slanci su mi hit. Pogotovo klipići od mlinara 😋😋

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

TPol
    10. Svibanj 2018. 13:29

Uh cure bas imate komplikacije s tim pikanjima 😬😬
    Ja bas nemam apetita ali fast Food mi pase 😂😂😂 slatko uopće mi se ne jede i piju mi se sokovi inače samo vodu pijem ... smiješni prohtjevi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.