Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    11. Svibanj 2018. 15:24

Maraska lijepe vijesti s pregleda, bas mi je drago 🤗😍 neka i ostane sve u redu do kraja, nadam se da ce i hematom nestati. ☺
    Sad mozes mirno u vikend. Kad je opet pregled?

• Maraska
    11. Svibanj 2018. 15:36

Sljedeći pregled mi je 15.06. Nadam se da neće biti potrebe da idem prije toga.
    Ovih dana još trebam ići vaditi krv i to bi bilo to. Pitala sam smijem li malo vježbati jer sam inače aktivna pa mi je čudno ovako s minimalnim kretanjem. Dr je rekla da mogu, samo bez skakanja i bez vježbi u kojima se napinju trbušni mišići tako da sam još sretnija zbog toga 😀

pepe1907
    11. Svibanj 2018. 15:48

ja kupila u ljekarni probiotik i enzime pijem jednu kapsulu nakon većeg obroka i baš mi je lakše...i puno mineralne..

11. Svibanj 2018. 17:03

Mogu li Vas pitati savjet u vezi s Nifty testom? Vasa misljenja o samom testu i zasto ste se odlucili na to? Mislim, citala sam o tome, i vidim da se preporuca odredenim skupinama trudnica ali recimo ako mi ga moj doktor ni ne spomene i ne spadam ni u jedan od kriterija nekako mislim da ga nije zgoreg napraviti. Eto ako moze par vasih misljenja. Moram priznat da nije malo novaca pa se zelim malo informirat

Maggie85
    11. Svibanj 2018. 17:52

Cherry Du, ja sam radila Nifty jer smo suprug i ja tako dogovorno odlučili. On se jako boji djeteta s poteškoćama u razvoju, bilo kakvog oblika, pa je htio lakše spavati do rođenja. Naravno da to ne znači da će sve 100% biti u redu, ali ipak je neka sigurnost. Meni je bilo svejedno. Imam 32 godine, ali to mi dr. nije navela kao faktor. Samo me pitala kakav ćemo probir, ako ćemo ikakav, raditi. Mi smo već znali da ćemo Nifty pa kombinirani nije ni predlagala i njega nećemo raditi. Ne znam što bih ti savjetovala... puno ljudi kaže da odluka ovisi o tome što bi napravila da dođe loš rezultat, da li bi išla na CVS ili amniocentezu i da li bi, u krajnjem slučaju, ako bi nalazi bili loši, pobacila. Meni takvo razmišljanje nije pomoglo jer zaista ne znam što bih napravila, ne mogu to sad znati. Odlučiti ćemo naknadno, ako bude loš rezultat. Nadam se da sam pomogla.

Maggie85
    11. Svibanj 2018. 17:57

Još vam moram reci kako sam mužu obećala da se nakon današnjeg pregleda više neću brinuti, i zasad mi dobro ide.  Otišla sam u knjižaru i počastila se knjigom:

Hodala sam doma sa smiješkom od uha do uha.  Još sam se počastila i whey proteinima sa stevijom (ti si navodno sigurni za trudnice) i evo me bacam se na čitanje uz nescaffe od vanilije i zobenu kašu! Dragi je na momačkoj do sutra tako da se bojim da bi cijela knjiga mogla pasti dok se on vrati. Javim vam dojmove i saznanja!

11. Svibanj 2018. 18:04

Maggie85

Cherry Du, ja sam radila Nifty jer smo suprug i ja tako dogovorno odlučili. On se jako boji djeteta s poteškoćama u razvoju, bilo kakvog oblika, pa je htio lakše spavati do rođenja. Naravno da to ne znači da će sve 100% biti u redu, ali ipak je neka sigurnost. Meni je bilo svejedno. Imam 32 godine, ali to mi dr. nije navela kao faktor. Samo me pitala kakav ćemo probir, ako ćemo ikakav, raditi. Mi smo već znali da ćemo Nifty pa kombinirani nije ni predlagala i njega nećemo raditi. Ne znam što bih ti savjetovala… puno ljudi kaže da odluka ovisi o tome što bi napravila da dođe loš rezultat, da li bi išla na CVS ili amniocentezu i da li bi, u krajnjem slučaju, ako bi nalazi bili loši, pobacila. Meni takvo razmišljanje nije pomoglo jer zaista ne znam što bih napravila, ne mogu to sad znati. Odlučiti ćemo naknadno, ako bude loš rezultat. Nadam se da sam pomogla.

Hvala puno. Dobro je cuti misljenja ljudi koji su to odradili. Ja sam inace uzasan streber i neke stvari volim isplanirat do maksimuma pa mi ovakve informacije iz prve ruke dobro dodu 

daze
    11. Svibanj 2018. 18:06

Maggie85 i Maraska cestitam na lijepim vijestima s pregleda 😊
    Maggie85 nek si se pocastila s knjigom, naravno da ce sve bit super i vrlo brzo ces postat mama. 😊 Javi kakva je knjiga. Kad sam rodila kcer dobila sam knjigu Njega djeteta od rođenja do 2.god zivota, vrhunska stvar, puno puta mi pomogla kad sam bila u nedoumici. 

seudoHTML, UBBCode and BB Code

Pticaselicazgst
    11. Svibanj 2018. 18:11

Cherrydu ja cu isto na nifty, imam 32 godine i doktoru smo odmah rekli da bi obavili taj pregled. Nekako zelim bit mirna i znat da sam napravila sve sto sam mogla. Nadam se da ce sve bit u redu, a ako ne bude da se stignem pripremit na sve sto me ceka. Puno je novaca al sam dala i vise para na puno manje bitne stvari pa uopce nisam dvoumila radi testa. 
    Maggie hihihi vidim da vec polako osvjestavas situaciju 😍😍 bas mi je dragooo 🤗🤗 ipak si nam ti tu s najvise staza ☺ bas javi dojmove knjige, i ja si planiram uzet tako nesto za citanje. 
    Bas je lijepo kad smo pozitivni 😊😊

• Maraska
    11. Svibanj 2018. 19:09

Hvala Daze 😊
    Ja sam više tip od ovakvog štiva Svjesno majčinstvo. Više mi odgovara treniranje duha. Imam dojam da što više detalja znam da sam zbunjenija i onda počnem svašta umišljati i vidim simptome koji ni ne postoje 😯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.