Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    11. Svibanj 2018. 12:54

Hvala bulbi 😚a daj mi reci kada i konu dozu magnezija uzmes?
    Nema na cemu Maraska 🤗😚

Maggie85
    11. Svibanj 2018. 12:57

Pticaselicazgst

Kad sam saznala da sam trudna preatala sam pusit i nisam zapalila mjesec dana. Stvarno me nije vuklo uopce, smrdile su mi i dalje mi smrde. Dok neke mohe prijateljice i dalje puse, neke vise neke manje.
    Bitno da se ne sekiramo, meni kad probava ne funkcionira sam uzasno nervozna i napeta i stvara mi pritisak. Tak da sam se sad toga rijesila. 😓

Ptičice, meni se čini da kava pomaže probavi, nema to veze s cigaretama i da bi i sama kava bila dovoljna. Ali znam, pušačima je to nerazdvojivo. Ja nisam pušač, niti pijem kavu, tako da nisam mjerodavna za pričati o tome, samo te zezam.

Maggie85
    11. Svibanj 2018. 13:05

Btw. na pregledu je bilo super, dopustila je doktorica i da muž uđe, a on jadan od nervoze počeo blebetati gluposti. Došlo mi je da mu kažem neka pusti doktoricu da priča.  Beba je 6.3 cm, narasla je 1.5 cm u tjedan dana! Sad slijedi razdoblje naglog rasta pa se veselim idućem pregledu 30.5. Tad bi već beba trebala prešišati 10 cm. Iako sam u 13. tjednu trebam i dalje nastaviti s Utrogestanom, a baš sam se nadala da će ga ukinuti. Početkom idućeg tjedna očekujem rezultate Niftyja pa ću napokon moći pričati o  ili !  Ajme, a toliko mi je to još sve skupa nestvarno... Jedva čekam da osjetim prve pokrete, mislim da će mi tek tad sjesti činjenica da ćemo biti mama i tata!!!

Ana89
    11. Svibanj 2018. 13:09

Bulbi91

Ana89

Bulbi91

Ana89

Meni je TSH nešto nizak, vadila sam dodatne pretrage, čekam rezultate. Mučnine idu tempom da ih dva dana nema, onda rasturaju treći dan ujutro i navečer.
    Što se neki lijek dobije ako pretrage pokažu da je štitnjača sporija?

Kod usporene štitnjače TSH je obicno visi,a kod ubrzanog rada nizak…ali ne gleda se samo TSH,vec i ft3,ft4 i obavezno antitijela …i uzv….
    Vidjet ces sto kaze dr.na nalaze ….

Znači ništa od nalaza još tjedan dana..neki su već došli, dok nemam sve nema smisla ni trčati kod ginekologa svaki čas.

Da,to nema smisla.Najbolje kad ih sve skupis otici 😊…a sta si sve od nalaza radila?

Sve one osnovne  i trudničke u 7. tjednu, onda sredinom 8 . sam vadila dodatne probe štitnjače i urinokulturu( neka upalica je bila na sivom nalazu pa su me poslalu po crvenom). Sad čekam samo štitnjaču i urinokulturu.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    11. Svibanj 2018. 13:12

BebaD2016

pepe1907

jel sam ja jedina koja ne puši i ne pije kavu?😉 zato sam po slatkom tukla svaki dan

Nisi 😁 Kavu nekad popijem, ali ne vise od jedne. Cigaretu nisam zapalila 2 god, otkad sam ostala prvi put trudna. Nemam ni jedan porok 🙈 Otkad smo otkrili alergije ne mogu ni slatko. Već dvije godine bez cigareta i kapi alkohola i godinu dana bez mliječnog, glutena, citrusa i orašastog. Već ću se jedan dan najesti i popiti normalnu kavu, tamo oko 2025. Hahahaha 😂

Nisam pušila ni pila kavu prije, pa ni sad 😀 Samo vode pijem brdooo. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bulbi91
    11. Svibanj 2018. 13:57

Pticaselicazgst

Hvala bulbi 😚a daj mi reci kada i konu dozu magnezija uzmes?
    Nema na cemu Maraska 🤗😚

M nista😗.Ovaj ima 400 mg i ja uzmem jednu vrecicu dnevno najcesce poslije rucka. 

Evo to je taj...400mg ima...ja uzimam jedan dnevno poslije rucka najcesce 😁
    Evo to je taj...400mg ima...ja uzimam jedan dnevno poslije rucka najcesce 😁

Bulbi91
    11. Svibanj 2018. 13:59

Ana89

Bulbi91

Ana89

Bulbi91

Ana89

Meni je TSH nešto nizak, vadila sam dodatne pretrage, čekam rezultate. Mučnine idu tempom da ih dva dana nema, onda rasturaju treći dan ujutro i navečer.
    Što se neki lijek dobije ako pretrage pokažu da je štitnjača sporija?

Kod usporene štitnjače TSH je obicno visi,a kod ubrzanog rada nizak…ali ne gleda se samo TSH,vec i ft3,ft4 i obavezno antitijela …i uzv….
    Vidjet ces sto kaze dr.na nalaze ….

Znači ništa od nalaza još tjedan dana..neki su već došli, dok nemam sve nema smisla ni trčati kod ginekologa svaki čas.

Da,to nema smisla.Najbolje kad ih sve skupis otici 😊…a sta si sve od nalaza radila?

Sve one osnovne i trudničke u 7. tjednu, onda sredinom 8 . sam vadila dodatne probe štitnjače i urinokulturu( neka upalica je bila na sivom nalazu pa su me poslalu po crvenom). Sad čekam samo štitnjaču i urinokulturu.

Ahaa...mislila sam jel znas sto tocno za stitnu si vadila😁

Pticaselicazgst
    11. Svibanj 2018. 14:07

Hvala bulbi, nadam se da si me spasila 🤗🤗
    Probat cu svakako danas idem uzet ☺
    Maggie bas mi je drago za pregled da je tako dobro prosao 😍😍 sad bebica raste ko gljiva. Meni je isto tesko pojmiti sve to i mislim da cu isto moc kad osjetim bebicu. ☺hihi i tvoj znaci kad je uzbuden prica gluposti 😂😂 a sta bi mi bez njih😁😁 
    Maggie probala sam i samo kavu, ne ide. 😓 sad kad se nasopam magnezija ima da bude svega 😂😂
    Ja jedva cekam svoj pregled , jos 10 dana. Nikako docekat. 😓 bas sam danas usla u 10 tjedan i kazu da je najkriticniji prosao ali ja i dalje nisam mirna i cekam pregled ko napeta puska. Tebi su sad cesto pregledi? Svaka 3 tjedna? Meni moj daje svaka 4 tjedna.

Bulbi91
    11. Svibanj 2018. 14:20

Pticaselicazgst Ma nista,nadam se da ce ti stvarno pomoc 😁...
    Maggie Bas lijepe vijesti ,neka samo i dalje bude sve ok 🙏♥...
    I meni su pregledi svaka 3 tj.,a prije sam uvijek mislila da se ide jednom mj.🙈...al opet draze mi je da cesce idem na pregled,nekako sam mirnija...

• Maraska
    11. Svibanj 2018. 15:19

Evo mene s pregleda... Prema danu zadnje menst. sad mi je 7+3, na UZV piše 6+4. Plod je "dug" svega 7 mm i srce KUCA! 😊☺😀 
    Bas sam  sretna što je sve u redu. 
    I dalje je prisutan hematom, ali je udaljen od ploda tako da nema straha ☺
    Sad već mogu biti mirnija 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.