Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    16. Srpanj 2018. 10:20

Blaza hvala na pitanju..dobro smo..cekamo nestrpljivo srijedu..jucer sam imala prestrasan zatvor i sad planiram po magnezij neki u ljekarnu jer ovo vise nema smisla..nikako da se (pardon na izrazu) pokakam do kraja 😟😟 uzasno su mi ljena crijeva i jos mi ih duphastone fino uljenjuje dodatno..ahh..sve sam vec probala na prirodnoj bazi tak da sad vrag salu bere vec i idem kupit neke kapsule magnezija..ocajna sam vec..

Sarah nadam se da ces biti bolje, ne znam kako bih ti pomogla, ako ti u ljekarni ne daju diazepam bez recepta javi mi se na truskawka509@gmail.com
    Mislim da moj muz ima jos koju tableticu od 5mg normabela. On je u Dublinu trenutno pa da ti barem nekako pomognemo. Imamo pun klinac ljekova tamo pa ako ti sta treba javi se da ti damo. 

❤N i V💙

barbiemama
    16. Srpanj 2018. 10:29

Pticaselicazgst

Cuurke evo nas s pregleda 😍😍 sve je u najboljem redu, malena se razvija kako treba. Tocne smo u tjedan s velicinama opsega glave i bedrene kosti 😍😍 anomaly scan je u redu i nema razloga za brigu. Za 4 tjedna idemo na 4 D uzv i jedva cekam. Danas nam je nakratko upalio i stvarno se super vidi, ajme koja facica ❤
    Rekao je da sam zatvorena skroz, cerviks 4.5 cm. Sve u redu. Za ona smedarenja kaze da su neke kapilarice valjda i da to nije nista zanrinjavajuce. 😊 dao mi je dozvolu za kupanje 😍😍 jedva cekam se bucnut 😄
    To je to, sad cekat sljedeci pregled 😅

drago mi je da je sve prošlo dobro. uživaj sada :*

Miranda
    16. Srpanj 2018. 10:30

Ptico bravo za malenu, uzivaj u kupanju sad 😍
    Barbie slazem se da se kod nas pomalo pretjeruje s uzv u trudnoci. I kod nas je nacelno pravilo kao i vani - 3 uzv u trudnoci. Samo sto se pocelo podrazumijevati da ako ides na pregled svaka 4 tjedna, da imas i uzv svaka 4 tjedna. I onda zene ciji ginekolozi ne rade uzv na svakom pregledu sele kod drugih ginekologa i to je zacaran krug. S jedne strane mi se cini da je danas puno vise trudnoca s kojekakvim komplikacijama pa ok, i postoji potreba cescih pregleda i uzv. Ali opet je to daleko od potrebe uzv bas svaki mjesec samo eto, navikli smo sad tako i sve manje dr ce riskirati da nesto nije ok a nisu napravili uzv, iako vjerujem da su takvi slucajevi malobrojni. Meni bi prvoj iz ove pozicije i s ovakvim tretmanom u trudnoci bilo strasno cekati 2 mjeseca izmedu ultrazvuka, pogotovo u ranim tjednima kad jos ne osjecam pokrete pa nemam bas nikakav uvid. Kasnije bi me vise zanimalo kolika je beba i kako izgleda ali osjetim da me boksa i da je ok i lako se strpim za ostalo. 

Bruna92
    16. Srpanj 2018. 10:34

Ptico, odlicnooooo 😀
    Sad i ti mozes na kupanje i malo doci sebi napokon, vidjet ces kako ti biti divno i tebi i bebici dok plivate 😊
    Drago mi je da je sve u redu, sad fino uzivaj 😊

truskawka
    16. Srpanj 2018. 10:38

Miranda help 🤪 evo sad ja trebam tvoj savjet..imam doma magnezij iz dm-a pa jel smijem njega torsiti da sad nejdem kupovati nista drugo do srijede pa cu onda dr pitati sta i kako dalje..

❤N i V💙

Blaza26
    16. Srpanj 2018. 10:39

Znaci duphaston uzrokuje zatvor.. Meni je isto probava uzas, a magnezij mi doktor nije spominjao,a kad bi isla kupovat,nezz koji bi kupila. Koji vi pijete? Sad isto imam potrebu da idem na wc,dodem tamo,ili malo,ili nista... Katastrofa 😡

AllieH
    16. Srpanj 2018. 10:40

Pticaselicazgst

Cuurke evo nas s pregleda 😍😍 sve je u najboljem redu, malena se razvija kako treba. Tocne smo u tjedan s velicinama opsega glave i bedrene kosti 😍😍 anomaly scan je u redu i nema razloga za brigu. Za 4 tjedna idemo na 4 D uzv i jedva cekam. Danas nam je nakratko upalio i stvarno se super vidi, ajme koja facica ❤
    Rekao je da sam zatvorena skroz, cerviks 4.5 cm. Sve u redu. Za ona smedarenja kaze da su neke kapilarice valjda i da to nije nista zanrinjavajuce. 😊 dao mi je dozvolu za kupanje 😍😍 jedva cekam se bucnut 😄

Prekrasne vijesti!  Uživajte curke 

Luka ❤

truskawka
    16. Srpanj 2018. 10:43

Ptico bas mi je drago sto je sve u redu ❤❤

❤N i V💙

• Kani07
    16. Srpanj 2018. 10:45

Pticaselicazgst

Divno ,bas mi je drago sad uzivaj😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    16. Srpanj 2018. 10:49

blaza.14b

Znaci duphaston uzrokuje zatvor.. Meni je isto probava uzas, a magnezij mi doktor nije spominjao,a kad bi isla kupovat,nezz koji bi kupila. Koji vi pijete? Sad isto imam potrebu da idem na wc,dodem tamo,ili malo,ili nista… Katastrofa 😡

Ma da..ja kad sam se pozalila dr da imam prestrasan zatvor onda mi se jadan ispricao i kaze da je i on za to najvise kriv jer mi je dao duphastone..kao on umiruje maternicu i crijeva i onda kao moramo negdje oduzeti da bi negdje dali tako da je kaze bolje da imas zatvor nego da riskiramo kontrakcije u maternici..eto tako je on meni to objasnio..a kako ja odmalena imam zestok zatvor ovo me jos dodatno sputava..i kazem nikako se isprazniti do kraja..ili mrvu ili nista nejde..eto ne znam ja sam vec tak jadna i iscrpljena od toga da sam vec i ocajna pa eto ako smijem probat cu sa magnezijem, a u srijedu cu se dobro porazgovarat sa dr da mi kaze sta da trosim za to jer ni cepici mi ne pomazu vise😔😔 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.