Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena92
    12. Srpanj 2018. 11:10

Joj koliko mo znace vasi komentari..stvarno puno! 
    Nemam bolova nikakvih..ni na pritisak. Ali kako je onda ovakav ultrazvuk? 
    Je li moguce da je O kasnila? Ali ipak je to vise od 2 mj izostanka M... nisam jos vadila betu jer mi gin radi popodne pa cu mozda nalaz morati cekati do suta..svakako javim vam...

_svjesna
    12. Srpanj 2018. 11:34

Miranda

Pticicesuper vijesti i divna slicica 😍😍
    Barbiei ako jos netko ima pregledsretno danas!
    UhTenazao mi je 😔 Rekle su cure sve sto bi i meni palo na pamet. S obzirom na crtu na testu, nije evaporacijska sigurno. Ili biokemijska ili vanmatericna 😞 Jel imas izrazenije bolove s ijedne strane? Drzi se i izvadi betu obavezno.
    Svjesnaneutr granulociti su normalno malo povecani u trudnoci a ketoni u urinu se javljaju kad stanice umjesto glukoze koriste masti za energiju. Moze biti posljedica dehidracije, gladi, manjka ugljikohidrata u prehrani ili viska proteina. Javlja se i kod dijabetesa. Jel znas koliko je ketona (obicno oznace s jednim do tri plusa)?

Ne pise tacno koliko, ali pise ovako ketoni POZITIVAN (1)

Pticaselicazgst
    12. Srpanj 2018. 12:16

Tena stvarno imas specificnu situaciju, nadam se da ce beta pokazat stvarno stanje stvari 🙏
    Meni stigao paket od hippa danas, super je ima svegaaaa: vlazne maramice, ulje za trudnice, gel za tusiranje, zastitna krema, losion, krema jos neka, komprese za bolne bradavice kod dojenja. Bas su dragi 😍

Pticaselicazgst
    12. Srpanj 2018. 12:18

Mina93
    12. Srpanj 2018. 12:37

Pticaselicazgst

Tena stvarno imas specificnu situaciju, nadam se da ce beta pokazat stvarno stanje stvari 🙏
    Meni stigao paket od hippa danas, super je ima svegaaaa: vlazne maramice, ulje za trudnice, gel za tusiranje, zastitna krema, losion, krema jos neka, komprese za bolne bradavice kod dojenja. Bas su dragi 😍

😍😍😍 Svaka im cast

zadranka86
    12. Srpanj 2018. 12:45

Pticaselicazgst

Draga koliko si cekala paketic..ja san isto se prijavila ima dest dana..pa cekam

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    12. Srpanj 2018. 13:10

zadranka86

Pticaselicazgst

Draga koliko si cekala paketic..ja san isto se prijavila ima dest dana..pa cekam

Imala sam problem sa registracijom na hipp. Ja sam se prijavila prije nekih mjesec dana i onda sam prije 2 tjedna skuzila da se zapravo nisam registrirala jer mi racun nije bio aktivan. Onda sam se prijavila sa muzevog maila prije 2 tjedna i eto danas mi je stiglo.

Sad ne znam dal je ovo ipak poklon na moju ili muzevu registriranu mail adresu 🤨 malo sam ga zakomplicirala 😏

Bruna92
    12. Srpanj 2018. 13:12

Evo meni je upravo stigla Bebimilova radosnica ❤️❤️❤️ ajme preslatka je 😍

barbiemama
    12. Srpanj 2018. 13:48

meni i dalje ništa nije stiglo.

Kolačići
    12. Srpanj 2018. 13:51

Pitanjce, kada ste osjetile bebu, prva trudnoća, 17,3 tt i svi me to pitaju a ja baš ništa ne osjetim. I kako bi to trebalo osjetiti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.