Super hvala za info dugo mi cekati 20. Tj s obzirom da sam na kontroli bila krajem 14.
meni su sve trudničke stvari koje sam naručila još prevelike. naručila sam trudničke traperice s asosa u broju 36 i tajice. to nema veze s brojem 36. i nisu mi široke samo na trbuhu nego skroooz. nogavice, guza. plivaju na meni. to stvarno nema veze s 36. tako da pripazite ako naručujete s asosa trudničke traperice ili tajice.
meni najugodnije u malo širim haljinama s normalnog odjela. gaće još uvijek nosim svoj broj, samo mi trbuh više viri preko gaća 😂
seks, doktorica rekla može i bez zaštite dok ne boli. ako boli, prestati ili smanjiti aktivnosti.
a s obzirom da se sad liječimo od te ureoplazme, obvezni su nam kondomi.
Ptičica trebao je biti sutra u 19.20 pa doktor pomaknuo zbog tekme😂😂 meni dan i pol manjw neizvjesnosti! Dobila sam dozvolu za kupanje-ali ne pretjerivati i ne gdje je guzva.. takodjer je pala dozvola za seks, muz je izvan sebe od srece hahahaha
Hvala svim curama na podrsci! Htjela sam pitati ako netko ima iskustva-imam jos 10 tableta utrica. Mislila sam iduca dva dana 3x1 pa dan 2x1 i dva dana po jednu. Je li to ok?
Super Du😀,za utrogestan meni je smanjivanje islo tjedno sad ko ima vise i bolje info nek se javi.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Du bravo za pregled, drago mi je što je sve ok i sto se muz raduje dozvoli za sex.
Moj odbija svaku vrstu moje zezancije i price o sexu jer se uzasno boji i kaze necu da nesto bude ne bih sebi oprostio, ne gleda u mene nikako 😁
Jeste pitale da li smijete imati odnose ili je dr sam pomenuo? Ja bih rado pitala, nekako mi nezgodno, mada ne znam da li bih smjela i da kaze da smijemo, imam neku vrstu straha. Curke, kad ste vi pocele upraznjavati seks u trudnoci nakon mirovanja koje ste bile u toj situaciji i jel sve bilo ok?
Ja sam cure na totalnoj zabrani zao mi covjeka ali ne zali se ,kaze ne bi sebi oprostio da nesto bude ,jer se meni u prijssnjim trudnocama dese ta krvarenja a ni dr ne znaju zasto ,i prijevremeno dam rodila ,i spontani tako da sad totalno mirovanje nek bebica bude dobro a sex ce mo nadoknadit😁.
💜Karla💜Nicol💙Anton
I ja sam na totalnoj zabrani,sta ce jadan pomirio se sa sudbinom 😁😁😁
A ja si jos nisam nabavila nikakve trudnicke hlace,u zadnjih par dana trbuh mi se malo vidi al u haljinama sam,nigdje i ne idem u hlacama 😂😂😂
Morat cu i na tom poradit,al neka jos prode bar mjesec do kontrole pa da vidimo kakva je situacija s hematomom,onda cu u potragu lagano. Dok zahladi nac cu neke 😆😆
Imam nekoliko haljinica uzela u zari nisu trudnicke ali mi fino stoje a moci cu ih nosit i poslije,uzela jedne hlace trudnicke u hm ali su mi malo velike jos ali mogu proc na duzu majicu kad zahladi kupit cu jos nesto ionako mirujem pa nema potrebe da gomilam.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja ne zelim puno da kupujem. Uskoro mi stizu trudnicke hlace i uzela sam siroku kosuljicu, letnju haljinicu, letnje hlace... Najvise sam u trenerci, helankama, majicama. Necu da se trosim jer ne planiram imati 75kg (kamoli vise xD) sljedece godine hahahhaha :D Pa da stvaram kolekciju, ono bice, veca motivacija za smrsaviti - nemam sta obuci xD
A inace, iskusne mame i prvi put trudnice, kada ste mislile kupovati stvari za bebu? Npr, pelene, bodice, odjecu, dude, flasice, krevetac. Jednostavno sto moras imati kad stignes kuci.
Ja kako sam istraumirana zbog spontanog, nisam za to da kupujem bilo sta prije rodjenja, aliii sta ce mi bebce, biti golo haha xD gdje cu ici tad i kupovati xD
Kako vi razmisljate?
Ja ne zelim puno da kupujem. Uskoro mi stizu trudnicke hlace i uzela sam siroku kosuljicu, letnju haljinicu, letnje hlace… Najvise sam u trenerci, helankama, majicama. Necu da se trosim jer ne planiram imati 75kg (kamoli vise xD) sljedece godine hahahhaha :D Pa da stvaram kolekciju, ono bice, veca motivacija za smrsaviti - nemam sta obuci xD
A inace, iskusne mame i prvi put trudnice, kada ste mislile kupovati stvari za bebu? Npr, pelene, bodice, odjecu, dude, flasice, krevetac. Jednostavno sto moras imati kad stignes kuci.
Ja kako sam istraumirana zbog spontanog, nisam za to da kupujem bilo sta prije rodjenja, aliii sta ce mi bebce, biti golo haha xD gdje cu ici tad i kupovati xD
Kako vi razmisljate?
Majka mi je dala nesto od sestre,uzela sto nije rozno i takve boje. To uglavnom body. Neke stvari smo dobili za svatove,kolica vec imam 😂
Uzmem sta mi se svida. Kinderbet i takve stvari ce pricekat jos koji mjesec.
Igrackice imam,zvijezdu projektor sto svjetli i svira.
Polako,ali sigurno sakupljam sta mi treba.
Ja ne zelim puno da kupujem. Uskoro mi stizu trudnicke hlace i uzela sam siroku kosuljicu, letnju haljinicu, letnje hlace… Najvise sam u trenerci, helankama, majicama. Necu da se trosim jer ne planiram imati 75kg (kamoli vise xD) sljedece godine hahahhaha :D Pa da stvaram kolekciju, ono bice, veca motivacija za smrsaviti - nemam sta obuci xD
Kako vi razmisljate?
Majka mi je dala nesto od sestre,uzela sto nije rozno i takve boje. To uglavnom body. Neke stvari smo dobili za svatove,kolica vec imam 😂
Uzmem sta mi se svida. Kinderbet i takve stvari ce pricekat jos koji mjesec.
Igrackice imam,zvijezdu projektor sto svjetli i svira.
Polako,ali sigurno sakupljam sta mi treba.
Super. Imas bas dosta za pocetak :))))
Sad sam procitala clanak, kao 7 i 8 su najbolji za shopping. Nikako cekati 9 mjesec ili poslije rodjenja (ono da nista nemas xD)
Sortiraj odgovore
Najstariji