Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    24. Lipanj 2018. 15:00

Salatica sta da ti kazem meni ti je prvu cijeku trudnocu bolio trbuh od 16 tjedna tu sam bas imaka jake grceve da sam se prepala sta je a na kraju nista nego samo sve se siri, tako da od tada doljnji dio trbuha stalno me bolio, znaci malo popusti pa opet, radila jesam kretala se jesam al i kod mirovanja to bi bilo prisutno. Ja sam se tome bas cudila jer cula sam da kicma boli al za trbuh nisam, sve bilo ok do kraja

I da se osvrnem na raspravu bokje vam je ne govorit ime, jer onda pocnu vec zvat tako bebu a vi se mozda predomislite i inda je bez veze... A pametovanja okolo tek kad rodite uzas, mene je moja mama najvise nazivcirala tolko je panicarila za sve iako se cujemo samo skypom. Pa kad je bila ovde isto panika panika, vakjda bi ona dijete spremila u stakleno zvono 

_svjesna
    24. Lipanj 2018. 15:21

TPol jesi kontrolirala glukozu nedavno i kolika je bila? Mislim da si ti pisala da si u prosloj trudnoci imala gestacijski. Kakva ti je sad situacija?
    Moja je bila 5.3 pa moram opet ponoviti nalaz. 

barbiemama
    24. Lipanj 2018. 15:38

mene je danas malo zatezalo jer ssm predugo šetala bez odmora. zaboravim da to više ne mogu. 

meni se trbuh ne vidi baš tako da bih izgledala kao trudnica. još uvijek izgleda samo kao da imam par kg viška. radije bih da se više kuži kao vama 😅

TPol
    24. Lipanj 2018. 15:56

Svjesna da da radila sam vec test zbog prijasnje trudnoce i nataste mi je 5,6 nakon jednog safa ( nakon one glukoze) 11,5 i nakon jednog sata 10... Tako da dosta losi rezultati ali na dijeti sam i mjerim secer sama 4 puta i moj dokotor taj za dijabetes je zadovoljan svaka dva tjedna njemu na kontrolu s tim sto mjerim ... Mogu tu i tamo zgrijesit jer mi je za sad pod kontrolom

Barbie kuzim te al tek tamo od 20-23 tjedna ce ti se vidjet trbuh hehhe ...meni su svi komentirali uu zdebljala si se a ja bi rekla ne ne trudna sam hahhaha

_svjesna
    24. Lipanj 2018. 15:59

Tpol a uzimas li neke lijekove za to tipa siofor ili neki metformin ili regulises samo ishranom?
    Ja bih nekada tako rado zgrijesila pogotovo sada u trudnoci ludim za slatkim a malo me ovaj nalaz zabrinuo.
    Inace, posto sam dobila dozvolu da se pomalo krecem tako se bojim iako cu ici na posao samo na par sati i u kratke setnje. Mislite da sjedenje u kancelariji moze previse stetiti bebi? 

• Enna010
    24. Lipanj 2018. 16:17

Salatice nisam osjecala peckanje samo cesto mokrenje ali to manje vise svi iimaju..Svjesna ako ne moras na posao nemoj se forsirati ja sam razmisljala zbog ovih vrucina i svega na bolovanje trebamo se cuvati i nekako sam sebi postavila u glavi da mi je to najvaznije i da sebi olaksam na sve nacine svakodnevnicu

_lily_0
    24. Lipanj 2018. 16:29

Cure pitanje vidim da vas dosta pije magnezij 
    Moje pitanje je dali vam je to prepisao doktor ili samoinicijativno ste ga pocele uzimati, i naravno od kojeg tijedna.. 

Miranda
    24. Lipanj 2018. 16:50

Svjesna podebljaj probiotike da probas izbjeci gljivice. Nije sjedenje problematicno, nece bebi nista biti. Jedino u kasnijoj trudnoci ako se cerviks pocne skracivati onda treba izbjegavati sjedenje i stajanje jer je pritisak na cerviks tad veci i lakse se skrati. 
    Lily ja sam pocela od 11. tjedna cini mi se. Magnezij je super za opustanje svih misica pa tako i misica maternice, smanjuje grceve i zatezanja. A i poboljsava peristaltiku crijeva koja se u trudnoci cesto ulijeni. Slobodno dnevno mozete uzeti 350 do cak 500 mg. Jedino se od 36tt ukida magnezij jer je cilj dobiti trudove u skorijoj mogucnosti a onda magnezij radi protuefekt 😁

Miranda
    24. Lipanj 2018. 16:53

Buducnosti, ne mogucnosti*
    Preggo brain. 🤦‍♀️

_lily_0
    24. Lipanj 2018. 16:54

Hvala Miranda na objasnjenju 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.