I zovem ja svoju socijalnu ginicku da mi posalje utrogestane, i obavijestim je da cu vodit trudnocu privatno.
Pita me jesam bila na pregledu, i ja joj ispricam. Da imam otkucaje, da je 2mm plod. Kaze mi ona da je to premalo, da kasni 2 tjedna za mengom i da se sa 2mm ne vide otkucaji. Nakon sto joj citam nalaz na kojem pise CRL 2mm, srcana akcija pozitivna, ona kaze da je doktor sigurno falija napisat?!
Ludilo.
Isuse koja pametnica!! 🤨🤨🤨🤨
O Boze, stvarno nevjerojatno kakvih lijecnika ima. Ocito joj je ego povrijedjen, ali moze je biti sram kakav pristup ima i da takvo sto ide reci i ocigledno podcijeniti kolegu kao da netko drugi ne zna svoj posao, a ona je najpametnija.
Luka ❤
Koja luđakinja 😮😮 kak ti to uopće može reč?! Ma samo ju ignoriraj i uopće ne doživljavaj 😊 na temelju neviđenoga tako komentirat, i dovodit u pitanje nalaz jednog od boljih doktora u Splitu i šire. Ufff baš me razljutila 😤
Mateja linija top 😊 trbuscic bas lijep, takav zamišljam da će i bit moj. 😍
Nove cure dobrodosle!
Divni su svi trbusi 😍
Ana definitivno asos probaj ili ako negdje nades siroku leprsavu haljinu, s tim ne mozes pogrijesiti 😊
Pticice ignoriraj tu vidovitu dr, ocito joj je ego povrijeden pa sije otrov okolo.
kad smo kod lječnika, ajde da se i tu istresem jer sam bjesna jako.. išla na pregled danas, sve je ok, zatvirena, tvrdo, sve na svom mjestu.. tražim je bo jer radim u dućanu, na nogama cijeli dan, sa intenzivnim mirisima podosta, ustvari vrijeme me ibija najviše, puta na posao sa posla na 500 stupnjeva, pa klima i smrzavanje, pa na + 500 opet van, teško mi stajat već, navečer se trbuh grči, stišće.. imama bakteriju u urinu, nakon vađenja u pon toga, dobit ću vjerojatno terapiju.. idem pišat svakih 5 min, po 3 kapi, ponoći par 3x po 5 litara itd, ona meni NE DA BOLOVANJE JER JE PO PAPIRIMA SVE OK, NALAZI ( HVALA BOGU ) UREDNI.. AL ONO DAJ ME NEMOJ.. znači kaže da idem na go sada i kada se vratim i ona će se vratit pa će pisat bo odmah, al ja to nemogu, ovo je privatna firma jbg, nas je malo i go svi imaju splanirani i dogovoreni, ako ja odem neka od kolegica mora ostat i umjesto go radit moje smjene i ić na go tek u 8, kada sam ja svoji pisala.. jako sam ljuta, već sam se raspitivala i sve kaj i di mogu, otić privatno gin tražit bo, otić općoj praksi tražit bo... ne znam, uopće ne znam kaj ću.. jasno mi je i deff se slažem da žene danas jakooo pretjeruju i čim popišaju + idu na bo, kao da su bolesne, a ne trudnhe, sva lova za njih/nas ide iz proračuna i zato je država u kurcu i bla bla sve znam... ali kako netko drugi može znat kako je meni i kako se ja osjećam?.. ohhh baš sam pissed
url=https://lilypie.com]
Mmama problem je sto se zakon promijenio i puno su im stroze kontrole po pitanju komplikacija pa se vise ne dijele tako lako kao prije, mora postojati medicinska indikacija i komplikacija u trudnoci. Privatni ti ne moze otvoriti komplikacije, jedino dati preporuku a socijalni opet odlucuje hoce li ili nece uvaziti preporuku. Opca praksa ti moze otvoriti bolovanje (samo pitanje pod sto bi to pisala i koliko dugo bi tako mogla biti na bolovanju, vjerujem ne predugo). Opcija ti je eventualno i mijenjati gin.
evo i nas na 15+4. mislim da su mi se bedra malo pojačala i struk proširio. stanem u stare trapke, ali sad su mi već neudobne kad sjedim. spremat ću se preko vikenda za more, ali već vidim da ne stanem u pola starih krpica 🤣
Ajmeeeeee hahaha predobra linijaa 😍😍😍😍 haha ja sam isto 15+4 uuu ja cu biti ko ogromna lubenicaa🤣🤣🤣🤣🤣 superrr izgledas
kad smo kod lječnika, ajde da se i tu istresem jer sam bjesna jako.. išla na pregled danas, sve je ok, zatvirena, tvrdo, sve na svom mjestu.. tražim je bo jer radim u dućanu, na nogama cijeli dan, sa intenzivnim mirisima podosta, ustvari vrijeme me ibija najviše, puta na posao sa posla na 500 stupnjeva, pa klima i smrzavanje, pa na + 500 opet van, teško mi stajat već, navečer se trbuh grči, stišće.. imama bakteriju u urinu, nakon vađenja u pon toga, dobit ću vjerojatno terapiju.. idem pišat svakih 5 min, po 3 kapi, ponoći par 3x po 5 litara itd, ona meni NE DA BOLOVANJE JER JE PO PAPIRIMA SVE OK, NALAZI ( HVALA BOGU ) UREDNI.. AL ONO DAJ ME NEMOJ.. znači kaže da idem na go sada i kada se vratim i ona će se vratit pa će pisat bo odmah, al ja to nemogu, ovo je privatna firma jbg, nas je malo i go svi imaju splanirani i dogovoreni, ako ja odem neka od kolegica mora ostat i umjesto go radit moje smjene i ić na go tek u 8, kada sam ja svoji pisala.. jako sam ljuta, već sam se raspitivala i sve kaj i di mogu, otić privatno gin tražit bo, otić općoj praksi tražit bo… ne znam, uopće ne znam kaj ću.. jasno mi je i deff se slažem da žene danas jakooo pretjeruju i čim popišaju + idu na bo, kao da su bolesne, a ne trudnhe, sva lova za njih/nas ide iz proračuna i zato je država u kurcu i bla bla sve znam… ali kako netko drugi može znat kako je meni i kako se ja osjećam?.. ohhh baš sam pissed
Draga odi kod dr opce prakse i reci da ti je muka stalno da povracas i da ne mozes raditi nek ti daju bo. Na tom te moze drzati 2 tjedna i onda nek ti otvori gin bo. Probaj se nekako snaci. Sretno
❤N i V💙
Mmama2 možeš dobit komplikacije na temelju radnih uvjeta, dizanje teških stvari, kemikalije, rad u smjenama itd. Odi opet do nje sljedeći tjedan i zamoli je ljudski. Čula sam da su dosta poostrili davanja komplikacija ali ako su ti radni uvjeti neprimjereni za trudnicu možeš dobit komplikacije. Nadam se 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji