Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pikica89
    21. Lipanj 2018. 14:53

FreakyStyley

Hi! Evo i ja sam presla s potpomognutne, nekako mi nije ni palo na pamet prije da trazim dugu temu 😂. Ja sam 8+4, sljedeci tjedan mi je pregled i ne mogu docekati…

Dobrooo došlaa😘😘

• Enna010
    21. Lipanj 2018. 14:56

I meni se Maggie cini veca donja izbocina u 18tj na ovim fotkama. Koliko vidim po tebi u 16 tj se dobije pravi trudnicki zaobljeni🤗

21. Lipanj 2018. 15:00

Pozdrav curke, zadnji put sam piala na forumu prije nekih 7 godina :) trudna sam 6+4, na pregled sam narucena 3.7, posto sam prosle god izgubila bebicu u 16 tt sada me svako boluckanje malo uspanici... pa sam odlucila pridruziti se vama i nekako lakse prebroditi svako trudnocko peckanje, probadanje i pritiskanje. Svima zelim mirne i skolske trudnoce :*

Pticaselicazgst
    21. Lipanj 2018. 15:06

Maggie Rekla bi da je u 16 tjednu bio napuhaniji, a sad mi se cini da je trbuscic od bebe a manje napuhan. Deff se vidi napredak i rast 😁😁 Totalno se vidi ta donja loptica 😍
    Nove cure dobro došle 😁😁 

tata_me_zove_zlato
    21. Lipanj 2018. 15:24

Slatki su vam trbuscici devojke :-) meni je  prvoj trudnoci poceo da se vidi tek oko 18e nedelje,sad mi je treca trudnoca i vec ga blago vidim i osetim u 8oj nedelji.Kaze dr ligamenti istegljeni,materica odmah reaguje :-)

url=https://lilypie.com]

truskawka
    21. Lipanj 2018. 15:26

Ana89

FreakyStyley

Hi! Evo i ja sam presla s potpomognutne, nekako mi nije ni palo na pamet prije da trazim dugu temu 😂. Ja sam 8+4, sljedeci tjedan mi je pregled i ne mogu docekati…

Dobrodošla! 😀
    Treba mi savjet. Za 3 tjedna se udajem samo civilno, totalno neplanirano dosad. I ja nemam pojma što obući. Očito nisam djevica, a niti ne volim bijelo ( ako nađem što dobro, ajde).
    Haljina mi je zadnja stvar na spisku zbog rastućih dimenzija😆😗 Svejedno moram razmišljati već o njoj. Imate iskustva cure s udajom trudne i traženjem trudničke haljine…a tek cipele. Štikle samo dok se slikamo, onda ja odo u sandale, to moram pretražiti oboje mass i Deichmann…

Draga i ja sam ti imala samo civilno vjencanje i nismo imali svecanost nikakvu. Haljinu nisam znala kakvu, a nisam htjela bijelu pa smo prvo muzu nasli sako, kosulju i kravatu i onda sam u boji njegove kravate nasla sebi haljinu 🤣 i to ti je to..bez puno razmisljanja tih pol sata kaj sam izgledala lepo da se poslikamo i eto..

❤N i V💙

tata_me_zove_zlato
    21. Lipanj 2018. 15:31

I dalje se mucim sa Lilypie stikerom,isprobavam ,ali ne ide mi 

truskawka
    21. Lipanj 2018. 15:31

Zaboravila sam napisati nisam bila trudna, ali eto cisto da podjelim iskustvo pa ti mozda pomogne. Haljina je bila dugacka u nekoj roskastoj boji i preljevalo se malo iz krem boje..gore sam si stavila crni bolero koji mi je sestra posudila..i da muz je imao rozu kravatu 😂

❤N i V💙

m.girl6
    21. Lipanj 2018. 15:33

Cure a gledajte moju busu, a tek sam 11.tt 🙈

Noa 💙

Ana89
    21. Lipanj 2018. 15:44

Hvala cure! Za cipele ću morati platforme neke fensi jer štikle ne dao Bog stajat u njima u 19. tjednu 😂😂 Svaka čast trudnici koja može 😆.  I onda preoblaćenje u neke cipelice, imam taman fensi zlatne patikice.  Išla sam u štiklama u 11. Tt na tuđe vjenčanje, imala sam išijasne bolove slijedećih 5 dana.
    A haljinu...idem danas probat jednu. Bijelu i pamučnu- egipatski pamuk. Haha. Već vidim flop😂😂😂😂. Ali ok. Još ima vremena. 
    Kad smo kod trbuha, ja sam od jučer do danas narasla još. Slikam ovih dana. Postajemo veliki 😊☺️ I ja i bebon polako.

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.