Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    12. Lipanj 2018. 19:18

barbiemama

Maggie85

Ja sam urin prije 2 tjedna nosila u Remetinec pa ako ideš tamo, znaj da možeš.

e super, hvala na info. dobro da sam kupila epruvetu u ljekarni 😁

hvala vam svima 😘😘

Čestitam na sinu 😍 Još malo i ja ću znati 😎🙂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    12. Lipanj 2018. 19:26

Barbiemama cestitam drago mi je da je sve ok.😊

💜Karla💜Nicol💙Anton

Miranda
    12. Lipanj 2018. 19:43

Ana myasthenia gravis je kod zena cesca u ranijoj dobi, bas 20-40 godina. Rano ju je ulovilo. 😔 Danas se to dosta dobro lijeci i uobicajen je protokol terapija-op.-terapija. Trebali bi joj se simptomi znatno smiriti nakon operacije a onda se uskladuju doze lijekova na najmanje moguce a da je klinicka slika pod kontrolom. Bit ce dobro, ima danas rjesenja za to 😘
    Barbiemama cestitam na deckicu 😍❤️ Moram priznati da mi je jutros kad si rekla da imas pregled proslo kroz glavu da nosis curicu sigurno, ne znam zasto 😂 A kad tamo deckic mase vec naveliko 🤣😍
    Zaboravila sam vjerojatno svasta, ispari mi sve zacas. 
    Imala sam danas epizodu uvlacenja u hlace, bas kao iz filmova i reklama. Jedva sam se uvukla u njih a kopcala sam ih lezeci na krevetu i jos sam se migoljila ko glista 🙈 I onda odustala jer nema smisla, iako je lagani materijal pa ne stisce ali svejedno sam ko punjena paprika u njima. Dijete me gledalo ko da uopce nisam normalna, mozda je u pravu 🙈 Moram naci trudnicku robu uz prosle trudnoce pa vidjeti sto mogu iskoristiti. 

Mina93
    12. Lipanj 2018. 20:00

barbiemama

Maggie85

Ja sam urin prije 2 tjedna nosila u Remetinec pa ako ideš tamo, znaj da možeš.

e super, hvala na info. dobro da sam kupila epruvetu u ljekarni 😁

hvala vam svima 😘😘

Meni je bil9 najbolje kad sam i ja kupovala epruvetu za urinokulturu, ljekarka me gleda i pita hocu li sigurno epruvetu jer nju treba gadjat 😂 a ja jbg tako su mi rekli da mora bit epruveta 😂

barbiemama
    12. Lipanj 2018. 20:01

Miranda

Barbiemamacestitam na deckicu 😍❤️ Moram priznati da mi je jutros kad si rekla da imas pregled proslo kroz glavu da nosis curicu sigurno, ne znam zasto 😂 A kad tamo deckic mase vec naveliko 🤣😍
    Zaboravila sam vjerojatno svasta, ispari mi sve zacas.
    Imala sam danas epizodu uvlacenja u hlace, bas kao iz filmova i reklama. Jedva sam se uvukla u njih a kopcala sam ih lezeci na krevetu i jos sam se migoljila ko glista 🙈 I onda odustala jer nema smisla, iako je lagani materijal pa ne stisce ali svejedno sam ko punjena paprika u njima. Dijete me gledalo ko da uopce nisam normalna, mozda je u pravu 🙈 Moram naci trudnicku robu uz prosle trudnoce pa vidjeti sto mogu iskoristiti.

hehe, ja sam se nadala curici jer sam već zamišljala kaj ću joj kupiti i kakvu će kosu imati ☺️ nije još 100% dečkić, ali eto ja više ni ne sumnjam da je. i baš bi me iznenadilo da ispadne curka 😋

stare traperice više ni ne pokušavam obući. jer sam uvijek nosila skinny traperice ili jeggingsice. i to me negdje od 12. tjedna stišće baš baš na trbuhu.

danas sam baš teško podnijela vrućinu. inače se malo znojim, ali danas sam se par puta oznojila i osjećala sam se prljavo 🙄 nikad toplije proljeće ne pamtim. nadam se da će zahladitiii. 

barbiemama
    12. Lipanj 2018. 20:04

Mina93

Meni je bil9 najbolje kad sam i ja kupovala epruvetu za urinokulturu, ljekarka me gleda i pita hocu li sigurno epruvetu jer nju treba gadjat 😂 a ja jbg tako su mi rekli da mora bit epruveta 😂

haha, a meni ne može biti gore od testa za trudnoću. toliko su mi se ruke tresle da sam jedva pogodila štapić 😁

mmama2
    12. Lipanj 2018. 20:14

Mene jedno 6x na dan pitaju bi li voljela curicu ovaj put jer imam dva decka.. nek se napuse ku..a jer i ako bude curka uz ove moje hahare bit ce samo buntovna i divlja damica 😂😂😂 onda mi je svejedno stvarno :) naravno, decki bi brata.. a ako bude deckic ipet spremna sam na milijardu teskih razocaravajucih uzdaha 😒😒😒 od random ljudi ja cesti jel

mmama2
    12. Lipanj 2018. 20:15

I zakajmi se taj jbni lilypie ne vidi kao slicica, kaj sam fulala opet

barbiemama
    12. Lipanj 2018. 20:17

mmama2

nisi kopirala cijeli kod za forume nego samo dio pa ti se zato ne vidi  

mmama2
    12. Lipanj 2018. 20:21

barbiemama

mmama2

nisi kopirala cijeli kod za forume nego samo dio pa ti se zato ne vidi

A kak da cijeli zahvatim, onak mi ga odreze 🙈🙈 #trudglupa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.