Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    12. Lipanj 2018. 18:38

Mina93

Odlicne vijesti bas mi je drago zbog vas 😁😉
    Trebala si je odma zatrazit da sve zapises, tako je meni zadnji put sestra dala onaj sticky note i na njega sve zapisala jer te obasipaju uputnicama a na njima nista ne pise 😂

eh, kad sam mislila da sam pametna i da ću zapamtiti. precijenila sam se 😂

budem se snašla. malo ću ispast debilna ako na krivo mjesto dođem s brisevima ili urinom, ali bože moj. ni prva ni zadnja glupasta koju će vidjeti 😂

_svjesna
    12. Lipanj 2018. 18:40

Ana89

_svjesna

Bulbi91

_svjesna

Cure sta mislite da li bih mogla na ovom mirovanju ici sa muzem njegovim roditeljima u posjet na par sati, voznja autom oko 1.5h.
    Da li bi mi to skodilo?

Ovisno jesi li bas na strogom mirovanju (krevet,wc i pojest)…onda bolje ne…a ako su ti doustene setnje i sl.onda bi mozda i mogla…

Pa doktorica nije naglasila, rekla je da mirujem i da ne idem na posao… ne znam, necu se naprezati, a opet voznja cijeli dan sjedeci polozaj…hmmm… u dilemi sam.

Ja kad sam išla na put na neko vjenčanje od 5 sati u svakom smjeru sam ponijela jastuk, legla na stražnje sjedalo i vozila se kao carica, znajući da mi dugotrajno sjedenje ne odgovara. Bila sam 11 tjedana trudna

Jesi bila na mirovanju preporučenom, jesi imala neka krvarenja prije toga? 
    Mislim si da spustim sjediste i ponesem neki jastuk ipak to nije duga voznja... 

Bulbi91
    12. Lipanj 2018. 18:41

barbiemama  Super za pregled i malog deckica😍

barbiemama
    12. Lipanj 2018. 18:43

uvijek sam zamišljala da ću imati curicu, ali moram priznati da nekako od prvog uzv iz 8. tjedna mislim da je dečkić. izgledao mi je kao dečkić na prvoj uzv fotki 😁 trebat će mi sad malo da se naviknem na dečkića. 

Maggie85
    12. Lipanj 2018. 18:49

barbiemama

evo me s pregleda. prvo da velim da je sve super. zdravi smo, jako živahni, otkucaji srca super.

iiii…. doktorica i ja smo gotovo sigurne da smo vidjele pimpek jer je cijelo vrijeme bio raširenih nogu 😂 u biti, više se vide jajca nego pimpek. rekla da će biti sigurnija na sljedećem pregledu. nooo, kad sam ja čorava na praaaastarom uzv uspjela vidjeti jajca, mislim da je to to 😂 za dečkića mi se sviđaju imena Noa ili Niko. no, još moram vidjeti s dragim. i njega se nešto pita 😂😂

e sad, sva sam zbunjena i pozaboravljala pola toga kaj mi je rekla. radila mi je bris za bakterije i dala mi to u epruvetama da držim u frižideru i ujutro odnesem ili u Mirogojsku ili u Remetinec. ali nisam ziher trebam li i urin odnijeti tamo. jer sam dobila i uputnicu za to 😂

krv veli da mogu dati u tom domu zdravlja Novi Zg. a rh i krvna grupa u Petrovoj. valjda sam sve dobro shvatila

Ja sam urin prije 2 tjedna nosila u Remetinec pa ako ideš tamo, znaj da možeš.

du1988
    12. Lipanj 2018. 18:54

Čestitam Barbiemama, bas mi je drago da je sve u redu 😍😍 sto se tice voznje autom...meni je doktorica naglasila da izbjegavam zbog mikrovibracija! Ali ja sam na mirovanju zbog hematoma pa treba i to uzeti u obzir!

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    12. Lipanj 2018. 18:59

Barbiemama weeeeee za super vijesti 🤗🤗 bas sam happy radi tebe 😍😍 i radi pisulinca maloga. 😊😊

barbiemama
    12. Lipanj 2018. 19:02

Maggie85

Ja sam urin prije 2 tjedna nosila u Remetinec pa ako ideš tamo, znaj da možeš.

e super, hvala na info. dobro da sam kupila epruvetu u ljekarni 😁

hvala vam svima 😘😘

Ana89
    12. Lipanj 2018. 19:14

_svjesna

Ana89

_svjesna

Bulbi91

_svjesna

Cure sta mislite da li bih mogla na ovom mirovanju ici sa muzem njegovim roditeljima u posjet na par sati, voznja autom oko 1.5h.
    Da li bi mi to skodilo?

Ovisno jesi li bas na strogom mirovanju (krevet,wc i pojest)…onda bolje ne…a ako su ti doustene setnje i sl.onda bi mozda i mogla…

Pa doktorica nije naglasila, rekla je da mirujem i da ne idem na posao… ne znam, necu se naprezati, a opet voznja cijeli dan sjedeci polozaj…hmmm… u dilemi sam.

Ja kad sam išla na put na neko vjenčanje od 5 sati u svakom smjeru sam ponijela jastuk, legla na stražnje sjedalo i vozila se kao carica, znajući da mi dugotrajno sjedenje ne odgovara. Bila sam 11 tjedana trudna

Mislim si da spustim sjediste i ponesem neki jastuk ipak to nije duga voznja…

Meni je uputa od početka umirovljenički tempo. Bio je dva dana smeđi iscjedak, i kap krvi jedan dan. Tad su me stavili na Duphastone i od onda sam zmaj. Sad lagano šetam, idem na faks i tako. Taj put je bio naporan, ali sam ga odležala na stražnjem sjedištu 😊☺️

url=https://daisypath.com]

Ana89
    12. Lipanj 2018. 19:14

Ana89

_svjesna

Ana89

_svjesna

Bulbi91

_svjesna

Da li bi mi to skodilo?

Mislim si da spustim sjediste i ponesem neki jastuk ipak to nije duga voznja…

Meni je uputa od početka umirovljenički tempo. Bio je dva dana smeđi iscjedak, i kap krvi jedan dan. Tad su me stavili na Duphastone i od onda sam zmaj. Sad lagano šetam, idem na faks i tako. Taj put je bio naporan, ali sam ga odležala na stražnjem sjedištu 😊☺️

Već sam više od 7 tjedana na duphastonima i ponavljam , sve je ok. 😀

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.