eh, sanjam o danu kad ću opet popiti brufen 600 😍 imam ovisnički krejving prema njemu čim me zaboli glava. zamišljam da otapam taj magični prah i njegov okus 😍
omg! 😂 ja rađe trpim bol nego da to popijem kad mi neko nudi 😁 ni sa sokom mi ničim baš mi je odvratan...
Bila danas kod zubarke zbog zuba koji mi nije dao da spavam, izbrusila ga i stavila lijek..još uvijek mi je malo utrnuto ali boli pa mi je rekla da si kupim Lupocet. Inaće sam imala problema sa migrenama pa sam sa 2 neofena od 400 prešla na Rapidol i pomaže mi. Danas i jučer me baš boli doljea nije sve do sad..ujutro kad idem na wc mjehur mi je prepun da me boli..možda su crijeva pa ne mogu skužit
Bila danas kod zubarke zbog zuba koji mi nije dao da spavam, izbrusila ga i stavila lijek..još uvijek mi je malo utrnuto ali boli pa mi je rekla da si kupim Lupocet. Inaće sam imala problema sa migrenama pa sam sa 2 neofena od 400 prešla na Rapidol i pomaže mi. Danas i jučer me baš boli doljea nije sve do sad..ujutro kad idem na wc mjehur mi je prepun da me boli..možda su crijeva pa ne mogu skužit
Mozda si malo mjehur nahladila...
Što se tiče boli "dolje", meni do sad već 2 puta kad mi je bilo tako, napravila sam urinokulturu i bila mi je pozitivna E.coli. Neki pritisak, češći odlasci na wc i danju i noću, i bol u mjehuru nakon mokrenja. Ne želim te plašiti, ali bilo bi dobro da si provjeriš ako se nastavi još koji dan i skužiš da nema veze s probavom.
url=https://lilypie.com]
netko je pitao kako vrućine podnosimo.... teško. ajd u uredu imam klimu. navikla sam pod pauzom svašta obaviti (jer radim u centru grada), a sada čim izađem iz ureda oko podne imam patničku facu i jedva hodam. puno sam usporenija i puno mi više smeta vrućina. lakše bi bilo da nije toplo praktički već 2 mj.
a piškenje, tu možda nisam relevantna jer je meni prvi simptom radi kojeg sam posumnjala na trudnoću bilo piškenje. znači, sjećam se da smo išli na Jarun i meni se piškilo doslovno 5 min nakon što smo izašli iz stana (a piškila sam neposredno prije izlaska) i jedva sam izdržala do Jaruna. inače imam super mjehur, a eto od početka češće piškim. i vrlo često mogu piškiti opet 20 min nakon kaj sam već obavila 😂
e da.... i razlog zakaj sam budna je što sam jedva i do sada izdržala da ne piškim. rekla mi je da uzmem prvi jutarnji urin i da barem 4 h ne smijem piškiti. koja mi je to bila muka 😂
Barbie,
upravo piskila haha, i to je to, ne spavam vise. A ustajem i oko 2,3 negdje. Preko dana nemam taj osjecaj tako da me stisne :D
Jos danas i sutraa malo rashladjenjaa, tako najavljuju kod mene, a nadam se i kod vas :)
haha kako ćemo tek kasnije kad beba više stisne mjehur.
vremenska prognoza za Zg je super, milna je vidjeti sve te sive oblake 😁
Jutro svima, vidim ima nas budnih od ranog jutra 😁
U st je napokon pala kisa 💪💪 pocela oko 6 sa grmljavinom i bome se dobro ispadala do naloprjje. Lakse se dise, sad kad muz ode radit rastvorit cu cjeli stan da napokon ima malo zraka. ☺☺
Doktorica sa hitne ma poslala da obavim urinokulturu tako da je danas bilo drugo piskanje, sutra vadim krv za kks i onda ponedjeljak pregled 😍
Ja sam nekako zadnjih par dana ko izgubila apetit, nista mi se ne jede i vidim da sto god pojedem mi tesko padne. Jedino mi voce pase ☺ kak kod vas? Sta cete rucat danas? Ja uopce nemam ideja vise sta skuhat 😓
Sortiraj odgovore
Najstariji