Kako vecina opisuje pocetak trudova kao "menstrualne bolove" mene to malo zbunjuje,jer zaista nikada nisam imala taj tip bolova. Znam da ce to sada zvučati kao kad vi meni kažete nisam povraćala u trudnoći,a ja ne mogu to ni zamisliti jer od riganja nisam mogla glavu pomaknuti i završila sam na infuziji…ali stvarno je tako. Znači, nikada nijedan dan nisam zbog menstruacije preležala… uvijek sam išla na treninge,trčala,vježbala,kao da se ništa ne događa.
Ja sam pilates loptu i u radjaoni koristila, pa ko ima mogucnost preporučujem svakako...
Salatice bravo za Lenu, hrrabru djevojcicu!💞
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
Curke superiska za preglede! Drzite jos malo.
E sad ako se dobro sjecam. Strudlica i meni zna biti pritisak kad sam duze na nogama,pa se mali jos bolje gura glavicom i kad legnem sve se smiri.Sad sam i malo mirnija s prstenom i usudim se vise toga napraviti,a ne mogu. Nakon 3 tj vezana za krevet ko da su me pustili s lanca i samo bi isla nekud i setala
Zadranka Malac je miran kad se ja malo losije osjecam.To je uglavnom zbog vremena i znam da ako je vani tmurno i kisa pada,a ja zamotana u dekicu da ce i on spavati. Ima periode kad je mirniji.
Maggie85 Ime Matej,odluceno je,a termin mozemo promijeniti u 12.12.Barem je tak vec neko vrijeme na pregledima mda mi svi govore da nakon skidanja prstena krajem ovog mjeseca,junior ide van.
Kaj se tice menstrualnih bolova,moji su jedno vrijeme bili uzas. Pakao! Znaci bolilo me tolko da kad me uhvatilo nisam mogla korak napraviti. Cesto sam znala i plakati i vristati od bolova.
9.11. imamo pregled,taman dan poslije rodendana Nadam se svemu ok i da smo u komadu do kraja 11 mj. Onda je to cca 2 tjedna prije rodena beba pa nije strasno.
Doktorica mi kaze da mi je Minhen bolnica blize kao,aha.Dalje je,ali su prednost autoceste.Iskreno fina bolnica,hrana malo premalo za mene,ali opremljena super i ima nasih babica i sestra. Skicnula sam u ormaric,ima i pelena za bebe i ulozaka za mene. Imam i Dachau bolnicu u koju idem 14.11. u razgledavanje.Ipak bi ja D. bolnicu jer nam je blize,al cemo viditi.
I jos ne mogu vjerovati da imamo vec dvije zimske bebice
Cure imam i ja tu loptu..ali moja skuplja prasinu...ja san misla sam ko dogutam do termina izvuc ju i skakutat na njoj..inace citam nesto spominjete i vjezbice s bebom i dojenje..nemam pojma za to..nadam se da ce te kad to krene objasnit sto tocno radite pa eto da i moja ppstane korisna..vec godinama skuplja prasinu u jednoj sobi
url=https://lilypie.com]
Jutro cure sretno na pregledima javite novosti😊.
Mi idemo u bolnicu na pregled i razgovor.
Kani sretno i molim te javi kako si prošla i Šta ste sve dogovorili. ..Mene ti čeka u narednih 10-tak dana 😀
Što se tiče prepoznavanja trudova, to i mene malo muči, u prvoj trudnoći sam zbog prejakih bolova u leđima otišla u rodilište, ali sam već prošla termin i pregledu plodne vode su mi rekli da sam otvorena pa sam samo očekivala 'nešto' i sad ja kontam nemoguće dva puta isto.... Al pa valjda ćemo skontat kad treba krenuti😅😅
Lovre
Bok svima,
čitala sam povremeno ovaj forum ali tek se sada uključujem.
U 28. tj. sam, curica stiže krajem 01/2019.! Dodala bih si sve te podatke u potpis ali nemam pojma kako se radi..
Inače, druga je po redu, pa znam otprilike što me čeka. Mislim da me zato ponekad uhvati veći strah nego prvi puta :D
trudnoća je uredna, sve ok, ali u odnosu na prvu ju ipak malo više osjetim.. Dobila sam po dužini cijele desne potkoljenice proširene vene i popucale kapilare.. na preponi imam jednu koja je iskočila i izgleda ružno. Ne boli me fizički, samo psihički i strah me hoće li tako ostati i nakon poroda ili ne... ima li još koja mama koja muku muči s tim? Znači li to da nisko nosim?
Osjetim također da mi je užasno teško čučati, odmah osjetim pritisak... nisam imala tih problema prvi puta!
Inače moj prvi mali ima sada tri godine pa mi je ponekad zaista teško s njim!
Osim spomenutog problema s nogom a vjerojatno i vezano za njega se često osjećam totalno neprivlačno! Iskustva?
Idem danas na pregled, baš se veselim. Vidim da vas puno ide/je išlo danas.
Lijepi pozdrav :)
Draga njuš, dobrodošla! Pokušaj s uputama s ove slike. Ako ti uspije, trebalo bi se vidjeti na svakom tvom komentaru.
Ooo kolko nas je danas imalo preglede, super vijesti curke, bas me veseli sto je sve ok. 💛
Salatice- i ti i Lena ste pravi borci. Saljem vam puse i nadam se da cete sto brze doma. 😘
Evo i nas s pregleda, teski smo 1650 gr, s bebom sve super ali i dalje je jaaaako nisko. Visoki tlak i dalje. Cerviks mali jadnicak je na 15mm, ali sam zatvorena, 😊 pa barem nesto. Ctg isto sve ok. I dalje strogo mirovanje, i dalje injekcije za sazrijevanje pluca i takooo..
Njus- dobrodosla 😊
Maggie mozes mi u tablicu staviti TP 11.1 jer mi sad racunaju po zm ne po uzv.
Sortiraj odgovore
Najstariji