Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pepercorn
    05. Studeni 2018. 15:42

Čestitam svima na dobrim pregledima, bebe super napreduju! 

Blaza26
    05. Studeni 2018. 15:44

Njuš dobro nam dosla. Sretno i tebi na pregledu,javi nam se sa vijestima. 
    Nali super za pregled,samo miruj,daleko cete vi dogurat. Bebe nam rastu kao gljivice

mmama2
    05. Studeni 2018. 15:55

Ja sam pod vjezbanje sa bebom mislila na doslovno to, dojila nisam nikada na pilates lopti jer nije bilo potrebe😂 ugl kada bebeki pocnu sami drzati glavicu, polegnete ih trbuhom na loptu pa vozite loptu sim tam, ili rukice sirite kao da beba draga loptu, itd, itd sve je to dobro za razvoj im, za kontrolu misica i ostalo, a hopsanje po istoj protiv grcica, kazu zene ZAKON :) 

url=https://lilypie.com]

truskawka
    05. Studeni 2018. 15:55

stiglo 65kom tetrica i 2 kopcice 😁😁 nesto imamo jos iz Pepca, nesto smo dobili. Valjda ce biti dosta 😅😅 

❤N i V💙

truskawka
    05. Studeni 2018. 15:56

Cestitam svima na lijepim vjestima s pregleda. ❤❤

❤N i V💙

pepe1907
    05. Studeni 2018. 16:00

nali

Ooo kolko nas je danas imalo preglede, super vijesti curke, bas me veseli sto je sve ok. 💛
    Salatice- i ti i Lena ste pravi borci. Saljem vam puse i nadam se da cete sto brze doma. 😘
    Evo i nas s pregleda, teski smo 1650 gr, s bebom sve super ali i dalje je jaaaako nisko. Visoki tlak i dalje. Cerviks mali jadnicak je na 15mm, ali sam zatvorena, 😊 pa barem nesto. Ctg isto sve ok. I dalje strogo mirovanje, i dalje injekcije za sazrijevanje pluca i takooo..

15mm, opa da nisi ti slijedeća? 💪🤰😉

Mamica2
    05. Studeni 2018. 16:05

Gdje nam je Ana danas, je li se javila na fb?
    Salatice hrabro samo, jos malo pa ce Lena biti s tobom
    Cure bravo za lijepe vijesti s pregleda

• zvrkica
    05. Studeni 2018. 16:13

Nali nasmijala si me sa cerviksom jer si napisala jadničak 😂😂 i moj je jadničak isto i hvata me panika jer nemam od higijene ništa i moram to idući tjedan nakon pregleda pokupovat da sam mirna.  
    Onda oprati sve, posložiti i mir.
    Iako ne mora značiti, jadničak još može izdržati.
    Moja prijateljica je 8 i 9 mj trudnoće prelezala zbog naglo skracenog cerviksa i na kraju prenijela

du1988
    05. Studeni 2018. 16:20

nali, nastavila si s dobrim vijestima, cekamo li jos nekog danas da je imao? njuš, dobro nam dosla 🤗 truskawka, svaka cast na tetranju, ja se nekako ne osjecam doraslo tom zadatku 😂

mmama2
    05. Studeni 2018. 16:21

truskawka

stiglo 65kom tetrica i 2 kopcice 😁😁 nesto imamo jos iz Pepca, nesto smo dobili. Valjda ce biti dosta 😅😅

Bit ce ok😂😂 slobodno ubacis jos koju bebu😂😂 jesi probala medu vec motat?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.