Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    23. Listopad 2018. 07:01

Maggie85

Danas sam napokon našla odijelo za pratnju (majica i hlače), a da nije kirurški ogrtač. U 2 ljekarne su imali samo ogrtač, a nama se hlače i majica čine praktičniji, iako mislim da je i samo ogrtač dozvoljen.

Gdje si uspjela naći,ja još nisam našla?

Ja sam pranje robe od vikenda na kraju ipak završila tek danas 😁 Još sutra operem FreeOn krevetić i to je to. Cure koje ste kupovale te krevetiće, jeste ih planirale prati?

Nisam pametna,svakako ovaj dio madraca i plahte,ali ovo okolo ne znam kako bi skinula uopce?!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Kani07
    23. Listopad 2018. 07:02

Ana89

Mi nemamo zasad sobu extra pa će biti malac sa nama.
    Uff ja sam skupila neku gljivičnu infekciju na stopalima. Znala sam ja sa taj znoj mora negdje napraviti posljedice😅🙄🙄 Čak i pored pustih pranja nogu po cijele dane. I mijenjanja po tri četiri para čarapa.
    Jučer sam probala jabučni ocat, pomaže, ali mi smrdi i povraća mi se od njega . Isto vrijedi i za ulje čajevca.
    Danas sodu bikarbonu i jod u kombinaciji. To pomaže i sviđa mi se. Kokosovo ulje je isto odlično, onako osjetiš kako nagriza te mjehuriće. Mislim da ću si tako pomagati. I otići u ljekarnu po neku antigljivičnu mast.
    Samo mi je to još trebalo …ali bude prošlo. Brzo.

Ana89

Mi nemamo zasad sobu extra pa će biti malac sa nama.
    Uff ja sam skupila neku gljivičnu infekciju na stopalima. Znala sam ja sa taj znoj mora negdje napraviti posljedice😅🙄🙄 Čak i pored pustih pranja nogu po cijele dane. I mijenjanja po tri četiri para čarapa.
    Jučer sam probala jabučni ocat, pomaže, ali mi smrdi i povraća mi se od njega . Isto vrijedi i za ulje čajevca.
    Danas sodu bikarbonu i jod u kombinaciji. To pomaže i sviđa mi se. Kokosovo ulje je isto odlično, onako osjetiš kako nagriza te mjehuriće. Mislim da ću si tako pomagati. I otići u ljekarnu po neku antigljivičnu mast.
    Samo mi je to još trebalo …ali bude prošlo. Brzo.

Ana probaj prasak za pecivo😉,u vodi ga razmuti i natocaj noge navecer,uspi malo u carape i obuci,cipele,tenisice sta nosis i raspi i blago utrljaj nekom krpicom.Moj muz ti je peka i pokupio gljivice na nogam i probali krema i krema i starija susjeda nasa mi rekla za to vec odavno mu se nisu vracale i mozda ti je imunitet pao i tada se aktiviraju .

💜Karla💜Nicol💙Anton

Klikerica
    23. Listopad 2018. 07:04

Maggie85

Danas sam napokon našla odijelo za pratnju (majica i hlače), a da nije kirurški ogrtač. U 2 ljekarne su imali samo ogrtač, a nama se hlače i majica čine praktičniji, iako mislim da je i samo ogrtač dozvoljen.
    Ja sam pranje robe od vikenda na kraju ipak završila tek danas 😁 Još sutra operem FreeOn krevetić i to je to. Cure koje ste kupovale te krevetiće, jeste ih planirale prati?

Odijelo pliz javi gdje si našla,jer ja jos nisam nasla.

Krevetic isto nisam pametna,donji dio cu prati... a ovo okolo nemam pojma sta da radim... to se ne moze skinuti...a nekako nisam sigurna da bas sve umacem u vodu?!

Klikerica
    23. Listopad 2018. 07:07

du1988

jutro! i ja budna od 4 😳 cekam 7h i otvaranje ljekarne. Idem po isla pastile jer je ovo ludilo od boli u grlu. Danas mi je bilo bolje pa nadobudno nisam otisla, sad patim 😲 nema mi smisla ici kod doktora zbog toga jer niti balavim niti imam temperaturu. Ako ne bude bolje od pastila do petka, onda cu se zaletiti.

Joj kuzim te jer nas je dosta prosli tjedan proslo grlobolju... dosta je naglo zahladilo,i ne čudi...drži se i javi kako si!

• zvrkica
    23. Listopad 2018. 07:11

Salatice a jesi probala uzeti neki probiotik?
    Tipa linex, prolife i slično? 
    Ja bi to na tvom mjestu uzela i limunadu sa medom pila par dana. Ja iscijedi m cijeli limun i žlicu manju meda i bar 3 dcl.vode i popijem.

Uglavnom inače nisam tako osjetljiva, ali brate mili sad u trudnoći ko šećerlema 😂😂😂

Zaboravila sam prijaviti dva dana zaredom već jedem tijekom noći kad idem.piskit 😂😂😂

Klikerica
    23. Listopad 2018. 07:14

zvrkica

😂😂
    Zaboravila sam prijaviti dva dana zaredom već jedem tijekom noći kad idem.piskit 😂😂😂

I jaaa😅🤣😂🤣😂
     Da mi je to netko pričao ne bi mu vjerovala,jer sam osoba koja nikada nije jela prije 10,11h sati jer tko je vidio rano jesti. A sada bez beda ustanem u 5 ujutro i namarišem se

Duda
    23. Listopad 2018. 07:19

Dobro jutro ☺
    Zadranka, ne znam je li slučajnost da mi baš ukida oko 32. tjedna. Dobila sam ih radi hematoma kojeg više nema, pa sam očekivala da ce mi ih ukinut, možda da pitaš na pregledu? Znam samo da bi ih se uvijek trebalo tako kao postepeno smanjivati..
    Curke, nemamo ni mi sobu, al imamo rupu u stanu 😁 koja je baš zgodna sad za sobicu, 5 koraka je od našeg kreveta 😉
    Du, nadam se da ce pastile danas olaksati grlobolju, a od sutra nakon pretrage se baci na med.
    Salatice, ti pijes aroniju isto, jel? Meni ona najbolje diže imunitet, ne bi uopće tražila nešto u ljekarnoj za to. Puno voća, med, aronija i kuhano za ručak-u to se uzdam da će me štititi ovih sljedećih tjedana. Al vrijeme je takvo da su svi bolesni stalno, otkako je krenuo onaj val zahlađenja..
    Pazite se svi i sretno na pregledima!

Duda
    23. Listopad 2018. 07:21

I uživajte danas na kavici i za nas koje ne smijemo u takve pothvate 😉 Očekujemo sliku trbuščića na okupu ☺

Ana89
    23. Listopad 2018. 08:23

Prijavljujem forumsku virozu. Muka cijelu noć, proljev triput i povraćala sam jutros jednom. Veselo.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    23. Listopad 2018. 08:41

dada  i meni se sviđa kutak za bebu, mi imamo slobodnu sobu, ali u nju će kasnije, praktičnije lakše i jednostavnije mi je da je s nama.
    m.girl6  baš ne mogu vjerovat kakvih sve ljudi ima, ali uopće kupovati bez pitanja, tj gurati rabljeno ?? i za malu bebu uzimati rabljeno od nepoznatih ljudi - to je za moj pojam suludo!
    isla pastile sam i ja u početku trudnoće koristila, ali nisu mi nešto pomogle. A sad u ovo doba mi se čini najbolje zaobilaziti ljekarnu, pored domaćih limuna i mandarina, tako da svakodnevno barem tri mandarine pojedem, a iza ručka limunadu.
    ja se već dobrano gegam, i mislim da sam sad oko +15 i mrak mi padne na oči kad skužim koliko još ja imam do kraja

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.