jutro! i ja budna od 4 😳 cekam 7h i otvaranje ljekarne. Idem po isla pastile jer je ovo ludilo od boli u grlu. Danas mi je bilo bolje pa nadobudno nisam otisla, sad patim 😲 nema mi smisla ici kod doktora zbog toga jer niti balavim niti imam temperaturu. Ako ne bude bolje od pastila do petka, onda cu se zaletiti.
Sretno 😊 evo meni danas prvo jutro da nemam zilete u grlu i preporodila se, boli me, al manje.. Al zato nos surlica 🤣 tako da ja nakraju nisam bila kod doktora i eto malo po malo prolazi
jutro! i ja budna od 4 😳 cekam 7h i otvaranje ljekarne. Idem po isla pastile jer je ovo ludilo od boli u grlu. Danas mi je bilo bolje pa nadobudno nisam otisla, sad patim 😲 nema mi smisla ici kod doktora zbog toga jer niti balavim niti imam temperaturu. Ako ne bude bolje od pastila do petka, onda cu se zaletiti.
Jutro, i ja budna od pola 5, od kad mi se muz spremao na posao. A tak bi jos spavala ali nejde, okrecem se lijevo desno bez veze. 😞
Du, bas mi je zao zbog tvog grla. Daj si pomijesaj limun i med i stavi malo vode i popij to na eks i ko nova si. Vjeruj mi :)
E cure, imam situaciju, sogorica mi kupuje na aukcijama nosenu robicu, a da joj nista nisam rekla i samo mi posalje link i slike, uzela sam ti. A ja ono wtf pa nist ti nisam rekla da mi kupis? Kao ak ti hoces? Mislim neko je lijepo a neko stvarno iznoseno i izgleda vez veze. Dat cu joj pare za to i reci nek mi ne kupuje vise mista. Kaj ce mi trebati nadokupit cemo, stvarno ne mislim gomilati 😒😳
Noa 💙
m.girl, ako ima viska novaca, nek kupuje 😂 iako mi je bezveze da te ne pita sto ti je potrebno. a natacem se limunadom, med izbjegavam jer me ceka profil secera sutra. Ne bi htjela los nalaz sad kad sam vec pazila zadnja dva tjedna i drzala se dijete. mina, jesi koristila sta za grlo? Nasla sam da se isla pastile mogu i u trudnoci, a i ima bez secera pa su pogodne i za moju situaciju! Jos 45 min i moje su 🤣
url=https://lilypie.com]
Du, ma to ti ona meni kao kupi a ocekuje da joj dam pare 😣 mislim ok, nema frke ali nemoj mi nametati nesto kaj mi se ni ne svida. Dat cu joj novce kad stigne i reci da nek ne kupuje vise nista, nek sebi kupi tj svojoj djeci. No comment. Ok, mozda samo zeli pomoci, al muz me pita: pa nece valjda nas mali imati sve rabljeno jel sogi gura robu koju mi kakti kupuje? 😰🙈
Noa 💙
Du, ma to ti ona meni kao kupi a ocekuje da joj dam pare 😣 mislim ok, nema frke ali nemoj mi nametati nesto kaj mi se ni ne svida. Dat cu joj novce kad stigne i reci da nek ne kupuje vise nista, nek sebi kupi tj svojoj djeci. No comment. Ok, mozda samo zeli pomoci, al muz me pita: pa nece valjda nas mali imati sve rabljeno jel sogi gura robu koju mi kakti kupuje? 😰🙈
😱😱😱 nemam rijeci, meni je to ludost! Stvarno se moramo nositi sa svakakvim mentalnim sklopovima 😣
url=https://lilypie.com]
Ja se vrtim isto od pola 6,nikako zaspati.
m.girl pa svašta ću još pročitati tu. Kupuje rabljenu robu bez pitanja i još joj platiš? Bez da pita jel treba?
Poludio svijet
M.girl,
hahahahahha i ja citam i ne vjerujem 🤣🤣🤣🤣 Tvoja je pobjednik 🤣 Mislim da joj trebas reci da otvoreno da prestane. I zbog novca i zbog bespotrebnog nagomilavanja odjece. Apsolutno je oke da joj otvoreno kazes to. Hahahaha, jos se smijem. Jest nas ima svakakvih 🤣
Ja juce isla do apoteke da trazim nesto za dizanje imuniteta i daje mi zena nesto, cita kao preda mnom uputstvo i ono ne spominje se trudnocaa, mozee. Uzmem ja i setam i da ja procitam, pise: zbog nepoznatih reakcija tog i tog neceg (zab sam koji sastojak) nije preporucljivo u trudnoci. Ja odmah nazad i vratim joj, ona ce, nisam vidjela 🤣 Mozda i nije, ali uputstvo je stvarno par recenica na zadnjoj strani kutije hahah. I na kraju ona meni nista ne moze dati, I SUMECE TABLETE imaju nesto sto se ne smije, ja onako gledam... kao da se zainatila ne mene nesto. Ne uzmem nista, odem po jabuke i narandze i sta bude. Valjda cu s tim i jacom hranom podici.
m.girl, ako ima viska novaca, nek kupuje 😂 iako mi je bezveze da te ne pita sto ti je potrebno. a natacem se limunadom, med izbjegavam jer me ceka profil secera sutra. Ne bi htjela los nalaz sad kad sam vec pazila zadnja dva tjedna i drzala se dijete. mina, jesi koristila sta za grlo? Nasla sam da se isla pastile mogu i u trudnoci, a i ima bez secera pa su pogodne i za moju situaciju! Jos 45 min i moje su 🤣
Njih sam uzela tamo u 6mj kad me isto bolilo i bile su mi bzvz, ne pasu mi, tj ne pomazu 🤣 pa sam nakon tog uzela od mucoplanta trpuceve pastile i one mi vise pasu i djeluju, i jos su one 20kn a isla nekih 40 45,tako da ti njiih sad imam doma
Jutro 😀
Sretno na pregledima danas..
Mene glava i sinusi bole, iskrrno se nadam da nije upala, već da je sve od mjesecima začepljenog i suhog nosa.
Mgirl ja na tvom mjestu ne bi dala ni kunu za tu robicu. Nije u redu. Nisi tražila, zašto bi platila?
Ja nisam spavala ništa, malac od susjeda je urlikao cijele noći, ono plače, ali zapravo se sili samo, vrišti i ima ispade i kod nas se u spavaćoj baš čuje.
Joj poludila sam, kud me nos zeza i glava, jedva se namjestim i ne možeš spavati.
Muža mi žao, em radi, em je još dodatno školovanje upisao, sve obavlja po stanu i trgovinu i psa bar 3 puta dnevno i uopće jadan nije spavao. A ni pas nije spavao 😂😂
ja volim one keksice na mašinu baš baš.
Ja cu poludit 😱🤣 stvarno cega sve ima covjek ne moze vjerovati.. Reci da joj neces dat lovu jer ti to ne treba pa ako oce nek kupuje na svoju ruku i ti to poslije proslijedis ili bacis, strasno
Sortiraj odgovore
Najstariji