meni se kosa masti jednako kao prije, dakle prilično. masna je već 2. dan. ten mi je gori nego prije. na početku trudnoće sam imala baš upaljene akne, sad su mi samo pore nečistije nego prije i imam neke sitne prištiće. nokti mi rastu dosta brzo, ali tako su i prije. nisam nikad imala problema s noktima. kosa mi ne raste ništa brže, niti je gušća.
tak da eto, kod mene bapske priče nemaju veze sa životom 😂
Kaj se tiće tena, ja sam prezadovoljna, inaće sam imala dosta potkožnih upalnih prišteva po bradi, ali sad ništa..čak mi se i nos od mitesera pročistio...Klikerice za utorak nisam sigurna dal dolazim, jer me grlo bas zeza jedva pricam, ali cujemo se jos za predaju gela
Uzet cu ja svejedno koje stramplice, nek se nadju. Prosle godine je zima potrajala skoro do sredine 3.mjeseca tako da bolje da imam spremno.
Luka ❤
imam samo jedne štramplice. mrzila sam štrample kao dijete iz dna duše, pa nekako si mislim da mu nisu baš nužne za temparature na kojima ga mislim šetati 😂
Meni su nokti jednako lomljivi ko prije, tj oslabe od stalnog ciscenja i pranja 🤣 kosa mi super, perem jednom tjedno.. Mi nemamo strample zasad, ni ne znam da li da ih nabavljam i koliko 🤔
Meni se kosa masti sad pa opet,inače sam ju morala prat jednom na tjedan,sad katastrofa.... Ten katastrofa,stalno neki prištići, najgore mi na bradi i na području između brade i vrata... Tek sad su mi nokti kako treba
sjeca li se netko kakve je popuste na bijelu tehniku davao elipso prosli black friday? i preporuku za susilicu? Vidim da im je Bosch na akciji jos sutra pa se mislim hocu li cekati ili da uzmem sada
url=https://lilypie.com]
I što se štramplica tiče mislim da to s grijanjem testisa nije za zabrinjavanje.Ionako su u njima ako treba kratko vrijeme,nije da će se za sat dva nešto dogodit. Ja sam ih s prvim koristila,pogotovo kad je bio stariji od godine dana po hladnijim danima pa bi puzao i sjedao posvuda kad bi negdje bili.
Sortiraj odgovore
Najstariji