Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    20. Listopad 2018. 23:17

I da, meni ten super kao i dosad.. Bila sam na ciscenju u 4.mj, znaci na pocetku trudnoce, ali to sam vise isla zbog vjencanja, a i ono nisam bila god dana.. Ne mogu se zalit na ten stvarno, iako ne mislim da to ima veze sa spolom

Emily1801
    20. Listopad 2018. 23:19

Pticice da bar znam neki dobar sampon za masnu kosu. I to sam isto isprobala brdo svega. Uz masnocu, problem mi je i perut. Za sad mi je bio super Kron, Subrina protiv peruti ( ona od kave ) i Lush onaj plavi kruti sampon ( ne mogu se sjetiti kako se zove ).
    Ali cim koristim neki sampon duze vrijeme kao da mi se kosa navikne i nije vise kao na pocetku, onda uzmem neki drugi tako u krug. 

Emily1801
    20. Listopad 2018. 23:23

Aha htjela sam pitati zadranku koju torbu si za rodiliste uzela?
    I vi cure isto u koju torbu cete se pakirati? Ja imam manji kofer ali njega mi je glupo uzimati u rodiliste i torbu ali mi nije bas lijepa ni prakticna pa sad proucavam torbe za rodiliste. Predivna mi je ona mommy bag ali nedam 100 eura za torbu za rodiliste.

Maggie85
    20. Listopad 2018. 23:25

En

du1988
    20. Listopad 2018. 23:25

emily, ja sam uzela prekrasnu manju torbu u Viktoru na trgu u Zg kad sam isla na IVF, bas za bolnicu. Nju cu i u rodiliste. Bila je stotinjak kuna, mogu ti slikati sutra.

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    20. Listopad 2018. 23:28

Meni se ovako odokativno čini da će sve stati u torbu za teretanu, onu za na rame. Kofer dimenzija za avion nemam, a mislim da žene u njima često nose.

Salatica9192
    20. Listopad 2018. 23:29

Joj sta postova dok odspavah malo 😋
    Pticice, 
    dobro sam, proslo je sve. Danas temperatura 37,1 najvise, ali kako sam rekla meni se tako zna podici i bez trudnoce i bolesti. Nista neobicno. Ma da, popila sam samo jedan paracetamol za svaki slucaj i zbog bolova u ledjima (toliko me preznojavalo da me i ledja zabolila od tog). Nadam se da je to to.
    Maggie, 
    svaka cast za tablicu. Kradem ideju haha 😊 😋 Volim i ja tu vrstu organizacije 😊
    Zadranka, 
    znaci odjeca 😶😶😶😶😶 😍😍😍 Ja obozavam H&M, odlican izbor (imamo cak isto medo plisano odijelo 😍). A zeko je isto preemedeno.
    Super za Dianatal gel, bas ste to ekspresno obavile i dogovorile 🤗🤗
    Kod mene stigao brat iz Zagreba (rodom iz Rovinja) i sad se osjecam blize vama haha, poslacu vam pozdrave po njemu 🤣 ili nekog ajvara domaceg ko hoce ahahaha 😋😋😋😋

du1988
    20. Listopad 2018. 23:32

emily, nasla sam

sliku! 

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    20. Listopad 2018. 23:34

Torba za bolnicu - rijesen problem. Zaova sto je poslala bebi stvari, malo veci rucni prtljag. Pitala je da li mogu da spakujem za bolnicu stvari u njoj i dobila sam dozvolu (boje se da ce im misevi pojesti stvari - ne odbija se trudnica hahahahha 😋😋😋 salim se 🤣, hvala joj 😊). Mislim da sve moze stati tu, pogotovo sto ce se bebi stvari donijeti naknadno. 

Emily1801
    20. Listopad 2018. 23:34

Du moze poslikni ako se sjetis. Hvala. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.