I da, meni ten super kao i dosad.. Bila sam na ciscenju u 4.mj, znaci na pocetku trudnoce, ali to sam vise isla zbog vjencanja, a i ono nisam bila god dana.. Ne mogu se zalit na ten stvarno, iako ne mislim da to ima veze sa spolom
Pticice da bar znam neki dobar sampon za masnu kosu. I to sam isto isprobala brdo svega. Uz masnocu, problem mi je i perut. Za sad mi je bio super Kron, Subrina protiv peruti ( ona od kave ) i Lush onaj plavi kruti sampon ( ne mogu se sjetiti kako se zove ).
Ali cim koristim neki sampon duze vrijeme kao da mi se kosa navikne i nije vise kao na pocetku, onda uzmem neki drugi tako u krug.
Aha htjela sam pitati zadranku koju torbu si za rodiliste uzela?
I vi cure isto u koju torbu cete se pakirati? Ja imam manji kofer ali njega mi je glupo uzimati u rodiliste i torbu ali mi nije bas lijepa ni prakticna pa sad proucavam torbe za rodiliste. Predivna mi je ona mommy bag ali nedam 100 eura za torbu za rodiliste.
emily, ja sam uzela prekrasnu manju torbu u Viktoru na trgu u Zg kad sam isla na IVF, bas za bolnicu. Nju cu i u rodiliste. Bila je stotinjak kuna, mogu ti slikati sutra.
url=https://lilypie.com]
Meni se ovako odokativno čini da će sve stati u torbu za teretanu, onu za na rame. Kofer dimenzija za avion nemam, a mislim da žene u njima često nose.
Joj sta postova dok odspavah malo 😋
Pticice,
dobro sam, proslo je sve. Danas temperatura 37,1 najvise, ali kako sam rekla meni se tako zna podici i bez trudnoce i bolesti. Nista neobicno. Ma da, popila sam samo jedan paracetamol za svaki slucaj i zbog bolova u ledjima (toliko me preznojavalo da me i ledja zabolila od tog). Nadam se da je to to.
Maggie,
svaka cast za tablicu. Kradem ideju haha 😊 😋 Volim i ja tu vrstu organizacije 😊
Zadranka,
znaci odjeca 😶😶😶😶😶 😍😍😍 Ja obozavam H&M, odlican izbor (imamo cak isto medo plisano odijelo 😍). A zeko je isto preemedeno.
Super za Dianatal gel, bas ste to ekspresno obavile i dogovorile 🤗🤗
Kod mene stigao brat iz Zagreba (rodom iz Rovinja) i sad se osjecam blize vama haha, poslacu vam pozdrave po njemu 🤣 ili nekog ajvara domaceg ko hoce ahahaha 😋😋😋😋
Torba za bolnicu - rijesen problem. Zaova sto je poslala bebi stvari, malo veci rucni prtljag. Pitala je da li mogu da spakujem za bolnicu stvari u njoj i dobila sam dozvolu (boje se da ce im misevi pojesti stvari - ne odbija se trudnica hahahahha 😋😋😋 salim se 🤣, hvala joj 😊). Mislim da sve moze stati tu, pogotovo sto ce se bebi stvari donijeti naknadno.
Sortiraj odgovore
Najstariji