Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pony
    21. Listopad 2018. 06:50

Ma da?!?! I to isprobano :D ? Idem googlat. Hvala!!! 
    Kada si već tu :) koja kolica si kupila? (Ja sam još uvijek u potrazi)....

💟 it's a girl 💟

du1988
    21. Listopad 2018. 06:59

VelikoSretnoDijete

du1988

sjeca li se netko kakve je popuste na bijelu tehniku davao elipso prosli black friday? i preporuku za susilicu? Vidim da im je Bosch na akciji jos sutra pa se mislim hocu li cekati ili da uzmem sada

Ne znam za popuste, mi smo Beko susilicu (kondenzacijska, a++, 7kg) u elipsu uzeli nedavno i zadovoljni. Sve nam je u stanu od velikih aparata Beko i nemamo prigovora.

https://www.elipso.hr/bijela-tehnika/susilice-rublja/BEKO-DPS7405G/
    mozda ova? ja ju bas gledam i mislim da cemo nju uzeti. Koliko sam imala prilike cuti, elipso prije BF-a digne cijene pa na njih kao da popust 😂 tako da bolje onda sad uzeti, tim vise sto je pet godina garancije!

url=https://lilypie.com]

Ana89
    21. Listopad 2018. 07:19

Pony

Kada si već tu :) koja kolica si kupila? (Ja sam još uvijek u potrazi)….

Dobila, Bugaboo cameleon 😀, cure su svašta nešto kupovale, i one tu mogu reći koja su kupile ako je koja tu 😀

url=https://daisypath.com]

du1988
    21. Listopad 2018. 07:22

Ana89

Pony

Kada si već tu :) koja kolica si kupila? (Ja sam još uvijek u potrazi)….

Dobila, Bugaboo cameleon 😀, cure su svašta nešto kupovale, i one tu mogu reći koja su kupile ako je koja tu 😀

mi uzeli Kunert Libero 😊

luks
    21. Listopad 2018. 07:24

jutro cure, mi smo baš super odspavali noćas, od 22 do 7 😁 danas laganini dan. 
    I ja bi trebala organizirat po veličinama, zapravo kad sam slagala iz kutija od prvog malca, i sto sam sad kupila, 62 i 68 sam mirna. Samo moram još poneke hlačice kupit. Ja sam isto malome tek sa oko godine dana oblačila štramplice, kad je bio non stop po podu. Maloj bebi ne vidim smisla, bila muško ili žensko.
    Što se tiče kozmetike, s prvim malim sam koristila pavlovićevu, ali evo sad kad pišete, obratit ću pažnju i na to, zašto ne. Palo mi je napamet da kupim u ljekarni, onu koju oni prave (ako to uopće više ima, znam da je to moja mama kupovala za brata). A za kupanje sam odredila ono bademovo od Afrodite. I to je to od kozmetike za početak, pa ćemo vidit. 

Lovre

luks
    21. Listopad 2018. 07:31

i da, bome ste i mene zagolicale sa sušilicom.... U wc nemam di s njom, da bi bila na odvod spojena, ali npr može i u špaizu ili na mali balkon kojeg ionako koristim za sušenje robe. Mi jesmo u dalmaciji i bura je najjeftinija sušilica, ali isto tako južina je najskuplja kad se po tri dana roba suši 😋  baš sam i mužu prenijela ideju, ali sam odlučila pričekat da se organiziramo sad do kraja god imamo još neke neplanirane troškove, pa možda ona stigne i tamo iza nove god. Perilicu imam gorenje, a vidim sušilice od 3800 pa na više... 
    Vi koje imate sušilice, koje su marke vaše? 

Lovre

• Strudlica
    21. Listopad 2018. 08:01

Dobro jutro svima 
    Evo i nas u Q3 kvalifikacija formule  haha stiglo treće tromjesečje 

Mina93
    21. Listopad 2018. 08:22

Jutro svima, zaboravila sam prijavit jucer da sam gledala reprizu zgodne zene po valjda 200ti put 😂😂 ne mogu se sjetit ko ono nije spavao pa je gledao u kasnim satima 🤣
    Trazim recept neki novi za jabuke, ima toga jos pa se treba istrositi 😁

AllieH
    21. Listopad 2018. 08:23

Jutro! Cini mi se da cujem kisu vani, naspavala se nisam nesto, fali mi moj krevet, banana jastuk, a i ne pomaze sto mali udara u svako doba. Uzivam u tome, samo eto ne spavam 😊
    Du, uzmi slobodno tu Beko, neces se pokajati. One su nam dobrom glasu.
    Luks, ja imam Samsung, preporucila bih jos Bosch ili Beko, AEG. Jako puno sam istrazivala i citala kad smo mi uzimali i vecinom su sve preporuke isle za ove. Gledaj da je kondenzacijska s toplinskom pumpom, najucinkovitije su i najmanje energije trose. 
    Pony, mi smo uzeli Bugaboo Cameleon3 Plus. 
    Nego, presmijesno mi je kako mi mama svako malo salje linkove Klikericinih postova ili objava s facebooka i lajka njene objave 😂

Luka ❤

Monikaharmonika
    21. Listopad 2018. 08:29

Evo i moje iskustvo vezano uz sušilicu. Prije godinu dana u ljeto kupljena, marka Beko od 7kg, energetski razred A++. Koštala 3000kn u Elipsu. Kondenzacijska, znači ima svoj spremnik za tkz. odpadnu vodu, ali se može i spojiti na odvod. Dobijete cijevi za to. Zadovoljna radom, potrošnja struje na obračunskom razdoblju nam je otišla za nekih 15 kn i bilo je 150 kn nadoplate. Ali u to ulazi i klima koja je radila stalno. Ovdje se svake godine ne može živjeti od smrdljivih martina preko ljeta i jeseni. Tako da sam je uključivala po noći i u ljetnim mjesecima  jer imala sam izbor ili rublje sušiti vani i dopustiti da mi ga popišaju ili bubnit u sušilicu. E da važno je da  volumen bubnja(kg) sušilice budu veći od perilice jer topli zrak neće moći strujiti i rublje će ostati vlažno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.