Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    20. Listopad 2018. 19:10

Kolačići

Ana89

Ja sam danas umorna od traženja, za svaki slučaj u ljekarni uzela bamboo pelene, veličina 2(3-6kg), jedan mali paket, octenisept, tyrosur prašak, sterilne gazice, purelan mast veće pakiranje( malo sam već dobila od nekoga otvoreno, pa da potrošim to nosim sa sobom), jgl dječju mast na bazi lanolina -što se tiče bebona i mene. To ide u torbu sa mnom za bebu. I ponešto za mene, moja torba je veća, ali smanjuje se. Radije nosim manjei pustim višak sa mi nose kad dođu.

Pozzzzz 😘
    Mene čeka shopping za bolničku torbu i kućnu apoteku. Sve nekako sam pohvatala ali čemu služe tyrosur i purelan…. Nemojte mi se smijati…..

Tyrosur za bebi pupak, purelan za bradavice za mamu 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Emily1801
    20. Listopad 2018. 19:12

Pticice a kakva ti je trenutno koza osim sto je buknula? Suha ili masna? 
    Znam da je netko spominjao Skintegru i nesto njihovo sto je sigurno u trudnoci. Nisam probala, ali cula sam samo dobre stvari za njih i imam namjeru probati kad rodim/ prestanem dojiti.
    Nisam ja neki strucnjak, samo volim kozmetiku i ako ti je doktor rekao da je hormonski, a i sama si primjetila poboljsanje nakon trudnoce onda je to to.
    Trenutno ni sama nemam neki ten, kazu trudnice blistaju. E pa ja nisam taj tip trudnice. 😂
    I uopce me strah ista stavljati na kozu ( ne samo lica, vec i tijela ) jer pokusavam izbjegavati previse kemije.
    Ono sto bi ti savjetovala sto nikad ne mozes pogrijesiti ako vec ne pijes vise vode svakako pocni. Znam da je dosadno to cuti i svi to svugdje pricaju, stalno se o tome pise ali kad je tako. Ja stalno nosim bocicu i pijuckam. I zdrava prehrana, ali necemo se zavaravati. Svako malo mi žlica "pobjegne" u linoladu.

Netko je spomenuo i melem baby kozmetiku. Imali su prije koji dan u dm-u akciju na kupljena 2 proizvoda se dobivala ona tjesilica pa sam uzela 2 pakiranja vlaznih maramica ( volim ih imati u torbi ) i meni su bas lose jer ostavljaju onako masni feeling na rukama. Nemam uopce dojam da sam si bar malo osvjezila ruke nakon brisanja. Ali to je samo moje misljenje. ( Ali bar je tješilica slatka. Na pandu. 🐼 )

MareiKate
    20. Listopad 2018. 19:21

Curke ne znam jeste skužile da ekupi ima večeras late night sniženje na gorenje proizvode, znam da ste pričale o onom ovlaživaču (valjda sam dobro zapamtila da je gorenje) pa možda i on bude na popustu, tek od 20 sati će prikazati što je na popustu...

MareiKate
    20. Listopad 2018. 19:27

Ptičice, od skintegre ti je super Tria light krema, ja išla neki dan po nju jer mi se isto pokvario ten al ju nisu imali taj čas pa sam uzela neku drugu za hidratizaciju... Al inače sam ju prije koristila i super mi je popravila ten, može se koristiti i u trudnoći, nema nikakve štetne sastojke...

• Strudlica
    20. Listopad 2018. 19:28

MareiKate

Curke ne znam jeste skužile da ekupi ima večeras late night sniženje na gorenje proizvode, znam da ste pričale o onom ovlaživaču (valjda sam dobro zapamtila da je gorenje) pa možda i on bude na popustu, tek od 20 sati će prikazati što je na popustu…

Na e kupi nema tog modela što je Zvrkice uzela, a i ja sam ga odavno pikirala i nikako naručiti. Od svih modela tak je najbolji,moja frendica isto prezadovoljna. Našla sam ga na jednoj stranici za 500 i nešto kuna i to je za sada najjeftinije što sam iskopala

MareiKate
    20. Listopad 2018. 19:36

Aha... šteta!

• zvrkica
    20. Listopad 2018. 19:51

Strudlica

MareiKate

Curke ne znam jeste skužile da ekupi ima večeras late night sniženje na gorenje proizvode, znam da ste pričale o onom ovlaživaču (valjda sam dobro zapamtila da je gorenje) pa možda i on bude na popustu, tek od 20 sati će prikazati što je na popustu…

Na e kupi nema tog modela što je Zvrkice uzela, a i ja sam ga odavno pikirala i nikako naručiti. Od svih modela tak je najbolji,moja frendica isto prezadovoljna. Našla sam ga na jednoj stranici za 500 i nešto kuna i to je za sada najjeftinije što sam iskopala

Ja sam na sancta domenica naručila. Stiglo GLSom za 2 dana. Prezadovoljni smo.

Ptičica
    20. Listopad 2018. 20:05

Emily sigurno si veci strucnjak od mene 😅 koza mi je sad ful masna. I kao, nisu to pristevi, vec bubuljice koje izgledaju kao potkozne tockice. Nemas sto istisnut, jel. Slikala bi ti da nije bas .. bljak 😂 i kosa mi se pomastila, svako drugu vecer ju perem. Al zato ne ispada niiiiiiti dlaka i nokti su mi odlicni. 🤷‍♀️ opet nes dobro. Evo i mareikate preporucuje skintegru. Bas cu pokusati. I da, voda. Pijem, al uvijek moze vise. 
    (Ako imas i neki odlican sampon za masnu kosu, primam savjet 😄 kad vec pitam, da iskoristim tvoje znanje i entuzijazam 😏) i hvala❤

zadranka86
    20. Listopad 2018. 20:13

zadranka86
    20. Listopad 2018. 20:14

Evo cure mog ulova hm i ca..jos imam kozmetiku i mi spremni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.