Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    20. Listopad 2018. 16:13

Djeluje mi da djevojka zna o cemu prica, mnoge zene i mame joj salju recenzije i svoje utiske koje ona objavljuje. Ja bih rado rekla ovdje naziv stranice jer zaista mislim da jako moze pomoci, i sama sam trazila neke sastojke i vidjela da su stetni. Ne znam, da napisem kako se zove stranica ovdje, svakako je javna na instragramu zasto ne bih smjela podijeliti ovdje...?
    Evo par screenshots o Sudocremu, a na profilu je jos vise recenzija i o ostaloj kozmetici, navodno Babylove i Alverde imaju najmanje stetnih sastojaka ali cak i u toj grupi ima proizvoda koji su stetni. Ne znam, slazem se mozda je i pretjerivanje i svako sebi na kraju odlucuje.

_svjesna
    20. Listopad 2018. 16:19

Salatice ma nema frke, sve razumijem, ja isto jos nista nisam kupila, stvarno je previse informacija sa svih strana, neke su dobronamjerne, a neke su sve marketiski trikovi, pa na kraju svega ti budi pametan. Ja isto imam Mustelu na umu, mislim da cu se na kraju odluciti za to. Ovo sam samo spomenula kao razmjenu informacija, ne reklamiram nista 😂😂😂
    Ma sigurno jos neka od djevojaka prati stranicu, javiti ce se vec ☺️
    Mi smo ovdje kao Google hahahhaa ❤️

• Kani07
    20. Listopad 2018. 16:25

_svjesna

Djeluje mi da djevojka zna o cemu prica, mnoge zene i mame joj salju recenzije i svoje utiske koje ona objavljuje. Ja bih rado rekla ovdje naziv stranice jer zaista mislim da jako moze pomoci, i sama sam trazila neke sastojke i vidjela da su stetni. Ne znam, da napisem kako se zove stranica ovdje, svakako je javna na instragramu zasto ne bih smjela podijeliti ovdje…?
    Evo par screenshots o Sudocremu, a na profilu je jos vise recenzija i o ostaloj kozmetici, navodno Babylove i Alverde imaju najmanje stetnih sastojaka ali cak i u toj grupi ima proizvoda koji su stetni. Ne znam, slazem se mozda je i pretjerivanje i svako sebi na kraju odlucuje.

Meni taj sudocrem smrdi i kao krec ne da se razmazat ni nista.Ja sam za guzu narucila kreme po receptu stare gradske ljekarne iz Hercegovine a ovo ostalo Weledine proizvode cu uzet inace sam mustelu s curam koristila ali vec par godina cure koriste weledinu kozmetiku i super .

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    20. Listopad 2018. 16:44

Maggie85

Svjesna, ne moraš reći o kojoj se stranici radi, ali slobodno podijeli te informacije o nepoželjnim proizvodima. Vidiš, Pavlovićevu svi hvale pa sam ju kupila, kao nek se nađe jer nije bila skupa, iako sam inače protiv bilo kakvih kemija.
    Muž je na kraju ustao u podne i priključio se razvrstavanju, i onda nakon jednog odjevnog predmeta kaže da mora na wc… Naravno, dok se vratio ja sve završila. Ah, muški…
    A evo i slikica:
    (ovo su pelene i krpice + imam još 20 običnih tetri i 30 krpica koje nisu na slici)

Oces bacit popis koliko cega imas? Bez pelena.. Svi drugacije govore o kolicini i uopce nemam pojma koliko tog nabaviti 🤔

Mina93
    20. Listopad 2018. 16:46

Maggie85

Duda, ja imam takav kolostrum kakav opisuješ, kao bijele grudice, i to još od 3.-4. mj. trudnoće. Jednom u dva tjedna (otprilike) pod tušem skinem što se da, ali lagano, pa se onda polako ponovo skupi, ali niš ne curi. Pokušala sam u par navrata u zadnje vrijeme istisnuti, reko blizu sam termina pa da vidim, ali ne, još ne curi. I bolje. Barem ne moram nositi jastučiće.
    P.S. Sušilica je stvarno spas. Sve ovo sa slika planiram danas oprati i posušiti. Ako treba, stavite ju u boravak kao postolje za tv, neće vam biti žao

Tv mi na nosacu na zidu 🤣 morat cu ga spustit da imam izliku za susilicu 😂😂

Mina93
    20. Listopad 2018. 16:52

Sta se tice krema, svi hvale sudocrem kod veceg pelenskog osipa.. A pavloviceva da je najbolja iz ljekarne koju oni rade.. A mislim iskreno da je najbolje isprobat pa sta najvisr pase isto kao i sa pelenama, svakoj bebi odgovara drukcije.. 

Duda
    20. Listopad 2018. 16:59

Maggie, odlično onda-ne trebam brinuti. I meni je takav već par mjeseci. Hvala ti 😉
    Ja sam prije par mjeseci imala neki osip po preponama, doktorica mi preporučila sudocrem. U samo par dana korištenja, uništila mi se koža-suha, bijela, hrapava. Al nisam ga bacila jer sam čula puno pohvala za njega i možda samo meni nije odgovarao i za taj moj osip. Nisam još odlučila što cu uzeti, al becutan i pavlovic su mi inače stvarno super.. Kako je i Salatica napisala, koliko ljudi to koristi pa nikome nije ništa. A da je babylove bolja od pavloviceve, hmm.. Ima biobaza djecju liniju, pa cu i to prouciti malo. Al mislim da ta loša iskustva zapravo su bas zbog toga jer ne paše svakoj koži isto..kad se za nešto i odlučim, ako ne bude odgovaralo bebi, mijenjam odmah i to je to.
    Lijepe hrpice robe, napisi nam kolicine cca, spremam si sve vaše kolicine pa cu nesto između i ja pripremiti. Al za pranje čekam isto takve tjedne, imam susilicu pa ce to ići brzo ☺

Emily1801
    20. Listopad 2018. 17:06

Pavlovicevu necu koristiti jer ima bornu kiselinu. 
    Mustela ulje ja koristim i meni je odlicno. Nahrani kozu. Planiram koristiti i s bebom, ali tek nakon 6 mjeseci. Do tad cu kemigovo bademovo ulje iz ljekarne. 
    Ovo za sastav kozmetike meni nije nista novo jer volim kozmetiku i trudila sam se i do sada citati sastav proizvoda. Postoji stranica koja se zove cosDNA u koju upišete naziv proizvoda i ona vam automatski izbacuje njen sastav i ocjenu svake stavke po sigurnosti.
    Osim toga treba biti oprezan kod kupnje i provjeriti batch kod svakog proizvoda na check fresh stranici. Upisete batch kod i proizvodaca te vam stranica izbaci tocan datum proizvodnje. Znalo se dogadjati npr. u Douglasu da na snizenjima 50 i vise posto prodaju kozmetiku staru i do 10 godina. Mislis o super Chanel puder, kad ono proizveden 2008.

• Strudlica
    20. Listopad 2018. 17:16

Ja sam isprobala Pavlovićevu i bacila ju u smeće jer mi nije pasala, najviše volim JGL dječju kremu 

Klikerica
    20. Listopad 2018. 17:23

Vidim da je danas inventura kod vecine. Evo ja sam taman razvrstala našu hrpu,i neočekivano imam najviše robice veličine 74-92... To sam sve dobila na poklon,moja mama je kupovala valjda prvi put dječju robicu nakon 20 godina,pa ne mogu zamjeriti. Biti će kada kliker naraste. S lijeva na desno, 50,56,62,68,74-92
    u kadar su uletile i tetrice,kapice,čarapice,dekice...
    E sad... svima koji dolaze reci cu da kupuju 62 ili 68.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.