Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    20. Listopad 2018. 13:51

Ja razmisljam da uzmem mustelu ovo ulje za kupanac, za pocetak necu nista dr koristit za kupanje osim vode i ulja, znam da hvale onu pjenu za tjemenicu al to cu uzet ako bude potrebe bzvz mi je da sad uzmem pa da stoji i da se mozda ni ne iskoristi

du1988
    20. Listopad 2018. 14:10

ajde ako netko uzme nesto od melema, nek javi dojmove! Ja za sad imam samo sudocrem 😊

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    20. Listopad 2018. 15:18

Sto se tice kozmetike ja se toga jako plasim, pratim jednu stranicu na instagramu (ne znam da li ovdje smijem reci naziv) gdje djevojka analizira sastojke ove kozmetike i o svakom proizvodu detaljno napise sastojke koji su preporucljivi i koji su jedno veliko NE. Iznenadila sam se kad sam veliki broj Nivea i Becutan proizvoda za djecu vidjela na spisku nepozeljnih proizvoda, medju njima su i Sudocrem i Pavloviceva mast. Tako da sam u velikoj dilemi. Mozda jos neka prati tu stranicu koja ima jako veliki broj pratilaca, ne djeluje mi kao neki marketinski trik. 

Duda
    20. Listopad 2018. 15:57

Cure koje imate iskustva već s kolostrumom, spominjale ste flekice na potkosulji/grudnjaku. Ima li koja kruci kolostrum, vise onako sirasto, kao male grudvice na bradavici?

Maggie85
    20. Listopad 2018. 15:59

Svjesna, ne moraš reći o kojoj se stranici radi, ali slobodno podijeli te informacije o nepoželjnim proizvodima. Vidiš, Pavlovićevu svi hvale pa sam ju kupila, kao nek se nađe jer nije bila skupa, iako sam inače protiv bilo kakvih kemija.
    Muž je na kraju ustao u podne i priključio se razvrstavanju, i onda nakon jednog odjevnog predmeta kaže da mora na wc... Naravno, dok se vratio ja sve završila. Ah, muški...
    A evo i slikica:

• Strudlica
    20. Listopad 2018. 16:00

_svjesna

Sto se tice kozmetike ja se toga jako plasim, pratim jednu stranicu na instagramu (ne znam da li ovdje smijem reci naziv) gdje djevojka analizira sastojke ove kozmetike i o svakom proizvodu detaljno napise sastojke koji su preporucljivi i koji su jedno veliko NE. Iznenadila sam se kad sam veliki broj Nivea i Becutan proizvoda za djecu vidjela na spisku nepozeljnih proizvoda, medju njima su i Sudocrem i Pavloviceva mast. Tako da sam u velikoj dilemi. Mozda jos neka prati tu stranicu koja ima jako veliki broj pratilaca, ne djeluje mi kao neki marketinski trik.

Ima li tih njenih recenzija, a da nije na instagramu jer ga ja nemam,a baš si me sad s tim zainteresirala :)

Salatica9192
    20. Listopad 2018. 16:00

Svjesna, 
    hmm... vjerovatno ima istine u tome, ali sta ces sad. Masa ih koristi i nikome nista ne bi. Trudicu se sto manje da koristi to sve, kao i sama sto nisam neka mazalica kremama, itd. Uzecu Mustelino ulje ili gel. Vidjecu. Pavlovic mast sam vec uzela. A Melem sam uzela za sebe, kutijicu jednu.
    To je jednostavno odabir mame i svako ima svoj nacin. Mrzimmm kad napadaju sta neka koristi/ne koristi. Das savjet i to je to.
    Ali vjerujem da pratim tu stranicu, ono isto bih reagovala, prepadne covjeka 😶😶😶😶

Salatica9192
    20. Listopad 2018. 16:02

Citam svoj post i ispade kao da se tebi obracam u ovom drugom dijelu 🤣🤣🤣 Nije tebi upuceno xD Da ne pomislis xD A i mene zanima sta pise za Pavlovicevu. Za Niveu znam da ima svakakvih recenzija. 

Maggie85
    20. Listopad 2018. 16:04

Duda, ja imam takav kolostrum kakav opisuješ, kao bijele grudice, i to još od 3.-4. mj. trudnoće. Jednom u dva tjedna (otprilike) pod tušem skinem što se da, ali lagano, pa se onda polako ponovo skupi, ali niš ne curi. Pokušala sam u par navrata u zadnje vrijeme istisnuti, reko blizu sam termina pa da vidim, ali ne, još ne curi. I bolje. Barem ne moram nositi jastučiće. 
    P.S. Sušilica je stvarno spas. Sve ovo sa slika planiram danas oprati i posušiti. Ako treba, stavite ju u boravak kao postolje za tv, neće vam biti žao 

• Marti8
    20. Listopad 2018. 16:13

_svjesna

Ja sam isto to neki dan procitala negdje za pavlovicevu mast,da ima kao grozne sastojke..a puno mama mi je bas nju preporucilo😏 A i  mustelu za tjemenicu svi hvale..veli mi frendica da je maloj prala vec xy puta s njom i nikak da rijesi tjemenicu..(ovisi sigurno i do djeteta..ko sto ni nama svima ne odgovara sve tako ni njima)ahh🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.