Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica86
    15. Listopad 2018. 17:35

Klikerica

Jagodica86

4. Od mlijeka i losiona, po sastavu mi se najbolje čini Nikel losion protiv strija, 200 ml 80ak kn, u Dmu, Mulleru…
    5. Weleda Ulje protiv strija, dobro, ali skuplje u odnosu na čista ulja, a zapravo je kombinacija ulja badema i jojobe plus mirisi. Pa kome ne smeta da nema mirisa, svakako je bolje kupiti odvojeno ulja i mogu se pomiješati u bočicu kod kuće, i badem i ruža, i jojoba, avokado, bilo koja kombinacija.
    Malo sam se raspisala ali nadam se da će pomoći.
    Još mali dodatak, svugdje naglašavaju koliko je bitna hidratacija iznutra, piti puno vode, ali i genetska predispozicija i kakva nam je koža. Netko će popucati ma čim da se mazao, netko se ne maže pa neće, ali ja sam svakako za njegu kože u trudnoći, i to sa što manje dodataka, jer sve ide bebama našim. Pa kako je kome sudbina, a odmoći nikako neće, svakako će pomoći kod zatezanja i osjećaja svrbeža.
    Isprike na elaboratu, to mi je strastskratila sam maksimalno hahahaha
    Jagodice,
    Članak Top 10 najboljih proizvoda protiv strija u trudnoćije objavljen, nadam se da te nisam razočarala, sve tvoje preporuke sam vjerno saslušala :) hvala još jednom na pomoći…
    http://bit.ly/strije-top10-krema

Klikerice, odličan je članak, odličan!! Super si to sve posložila, baš je dobro napisano, a kraj mi je najbolji. Sve si bitno naglasila, i ima opcija baš za svakako, tko što voli neka si bira. Nadam se da će što više trudnica pročitati 

truskawka
    15. Listopad 2018. 17:46

lavandica

Pozdrav svima.. postavit cu pitanje i ovdje, medju malo iskusnije trudnice. Ja sam u ranoj trudnoci. Dakle:Pitat cu vas otvoreno. Partner i ja se suzdrzavamo od seksa, i tako ce biti jos neko vrijeme. Medjutim, ono sto mi se vec dva puta dogodilo je orgazam u snu. Nakon prvog je bilo sve ok na ultrazvuku. I sada opet, a slijedeci mi je tek za 10 dana. Citala sam razno razne teorije, sad ne znam jel ima jos tko iskustva vezano za to. Ne zelim nauditi bebi, ali ne mogu na to utjecati kad se dogodilo nenamjerno. Molim vas pisite mi jer se osjecam koma

Ovisi koje jacine je bio orgazam i da li se trudnoca vodi kao rizicna. Vjerojatno nece nista lose biti jer na orgazam u snu se ne moze utjecati i samim time ne moze ga se sprijeciti. 

❤N i V💙

Duda
    15. Listopad 2018. 17:58

Du, kolica su Roan, što je meni bilo skroz nepoznato ime u svijetu kolica, nema ih baš na našem tržištu izgleda. Međutim, uspjela sam ih naći u trgovini Junior (supernova) po cijeni od 4875kn, a nas su s povratom poreza (uzeli u BiH) izašla 3600kn. 3u1 su i s brdom dodatne opreme, a evo i slikice:

du1988
    15. Listopad 2018. 18:02

Duda

Du, kolica su Roan, što je meni bilo skroz nepoznato ime u svijetu kolica, nema ih baš na našem tržištu izgleda. Međutim, uspjela sam ih naći u trgovini Junior (supernova) po cijeni od 4875kn, a nas su s povratom poreza (uzeli u BiH) izašla 3600kn. 3u1 su i s brdom dodatne opreme, a evo i slikice:
    Neutralna su, malo više možda čak za dečke, al kad dođu roza igračkice znat će se da je curka u njima ☺

djeluju odlicno 👌😍 jedna stvar sa spiska za prekriziti!

url=https://lilypie.com]

Duda
    15. Listopad 2018. 18:04

du1988

Duda

Neutralna su, malo više možda čak za dečke, al kad dođu roza igračkice znat će se da je curka u njima ☺

djeluju odlicno 👌😍 jedna stvar sa spiska za prekriziti!

Daaa, i to velika stvar, baš sam sretna ☺ Sad ono što je ostalo laganini ☺

_svjesna
    15. Listopad 2018. 18:15

Cure htjela sam vas pitati, je li normalno da me bebo udara jos uvijek jako nisko? Stomak mi je nisko poprilicno, kod prijateljice koja je 3 tjedna vise trudna je skroz ispod grudi, bebu ne osjetim nikako iznad pupka sve ispod i jako je aktivan, cak udara i sa strana, pa kad spavam na boku sve imam osjecaj da sam ga priklijestila. Je li ovo ok sto nije visoko? 
    Inace imam problem ako jedan dan ne odem na wc sutradan je haos u stomaku me sve boli i ne mogu sjesti normalno, ne daj Boze da dobijem zatvor na par dana.
    Neko je pitao za orgazam u snu, u ranoj trudnoci sam ih imala mali milion jer nam je seks bio zabranjem i rizicna je trudnoca pa evo nista se nije desilo 🙈

zadranka86
    15. Listopad 2018. 18:24

Cure ja se vratila...raden mi ctg uredni otkucaji bez trudova...doktor mi je objasnio da sad bebice drugacije udaraju prije su refleksno i jako sad ce to ici malo mirnijim tonom i blaze jer postaju svjesni svojih kretnji i da me to ne brine...Moj bebi ima 1400g i procjenjen je po mjerama na 30tj.cak mjera glavice ide na 31...ugl.termin mi se pomaka tjedan ranije..sve super funkcionira i imamo punee usnice na mamu..eto ja sretna srce moje kao kuca....😚😚😚

url=https://lilypie.com]

• Malaaiva
    15. Listopad 2018. 18:25

Evo da se i ja javim s pregleda. Mjere trbuha su manje za 10tak dana, a doktoru se čini kao da ima manje plodove vode, kao nije kritično al bi on da to bolje uprate pa me šalje u trudničku ambulantu u vinogradsku. 

Rita

Jagodica86
    15. Listopad 2018. 18:36

zadranka86

Cure ja se vratila…raden mi ctg uredni otkucaji bez trudova…doktor mi je objasnio da sad bebice drugacije udaraju prije su refleksno i jako sad ce to ici malo mirnijim tonom i blaze jer postaju svjesni svojih kretnji i da me to ne brine…Moj bebi ima 1400g i procjenjen je po mjerama na 30tj.cak mjera glavice ide na 31…ugl.termin mi se pomaka tjedan ranije..sve super funkcionira i imamo punee usnice na mamu..eto ja sretna srce moje kao kuca….😚😚😚

svjesna, i meni je beba nisko, mislim da je glavica dolje, sad ću vidjeti u četvrtak na pregledu, baš me zna udariti jako dolje, i udara desno pokraj pupka, tako je smješten. ali cijeli trbuh mi je nisko smješten, vjerovatno tako se namjestio, ali zato nemam problema sa žgaravicom i disanjem. pitat ću baš doktora kako mu se čini i jeli to nešto loše, pa javim.

• Kani07
    15. Listopad 2018. 18:56

zadranka86

Cure ja se vratila…raden mi ctg uredni otkucaji bez trudova…doktor mi je objasnio da sad bebice drugacije udaraju prije su refleksno i jako sad ce to ici malo mirnijim tonom i blaze jer postaju svjesni svojih kretnji i da me to ne brine…Moj bebi ima 1400g i procjenjen je po mjerama na 30tj.cak mjera glavice ide na 31…ugl.termin mi se pomaka tjedan ranije..sve super funkcionira i imamo punee usnice na mamu..eto ja sretna srce moje kao kuca….😚😚😚

zadranka86

Bravo za decka😊,nek si ti otisla i umirila se.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.